1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
14.10.16 07:18

@Macamaca Držím na dnešek palce, ať je co nejvíc krásný vajíček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
14.10.16 09:25

@Kikuška90 děkuji, už ležím na pokoji po odběru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
14.10.16 10:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.16 12:56

@Macamaca drzim palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.10.16 14:18

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat kolik navstev se musi absolvovat nez Vam vezmou vajicka? A samozrejme pokud hormonalni profil je v poradku a spermio taky…? Diky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
16.10.16 14:22
@alen18 píše:
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat kolik navstev se musi absolvovat nez Vam vezmou vajicka? A samozrejme pokud hormonalni profil je v poradku a spermio taky…? Diky za info ;)

ahoj, já tam jezdila asi třikrát do týdne. Byl to mazec, protože to mám 300km, ale všechno se dá vydržet. A to samé další cyklus jsem absolvovala tři návštěvy, než mi řekli, že podmínky na KET jsou. Ale byly to nervy. Mám totiž nemedikovaný cyklus tedy bez léků a hormonů. Ale klaplo to, takže v pátek jdu na KET. Už jen, aby se to chytlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.10.16 17:44

@kliki no ja to zase tak daleko nemam ale i tak je to mazec, jet tam trikrat do tydne. My si jdeme zitra pro vsechny vysledky a snad uz se zacne neco dit. A tobe v patek drzim pesti a at vsechni dobre dopadne :palec: a dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
17.10.16 09:03

Ahoj holky prosím kdo z vás byl v repromedě na tom imunologickém vyšetření. To se jen odebere krev? A jak dlouho trvají výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
17.10.16 11:16
@kliki píše:
nevím… já měla jen PGS a to trvalo 9dní co si pamatuju
@minimoni píše:
Ja čekám výsledky PGS, snad v pondělí..to to budou 2 tydny..bylo mi řečeno do dvou tydnu

já právě nemám PGS ale PGD :/ řekli mi že měsíc.. dnes to je 4 týdny, tak doufám, že co chvíli zavolají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.10.16 11:45

@yareah čekáš už docela dlouho. Zkus tam zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.10.16 11:46
@beata123 píše:
Ahoj holky prosím kdo z vás byl v repromedě na tom imunologickém vyšetření. To se jen odebere krev? A jak dlouho trvají výsledky?

Ahoj já nebyla v Repro ale u malickove v Praze a tam nám brali spoustu krve. Řekla bych že mne minimálně déšť ampulek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
17.10.16 13:54
@alen18 píše:
@kliki no ja to zase tak daleko nemam ale i tak je to mazec, jet tam trikrat do tydne. My si jdeme zitra pro vsechny vysledky a snad uz se zacne neco dit. A tobe v patek drzim pesti a at vsechni dobre dopadne :palec: a dekuji za info

díky moc…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
17.10.16 20:09

Ahoj holky, tak dnes jsme si byli pro výsledky v Repromedě a domluvili se na dalším postupu. Doporučili tedy ISCI, PISCI a MACS, budeme mít PGS, no předběžně +- 44tis. je to mazec, ale nic jiného nezbývá. Už jsem dostala léky, tak uvidíme, jak dlouho nechá ms na sebe čekat. Mam 16dc, takže si ještě počkám, ale nechtěla jsem Utros na regulaci, radši to zkusím zase s hormonální jogou :) ta mi pomáhá. budu mít na začátek 162,5j Gonalu, no musím říct, že už ted začínám být nervózní, přece jenom jsou to 3 roky co jsem stimulovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
18.10.16 13:52
@kratjana píše:
@yareah čekáš už docela dlouho. Zkus tam zavolat

volala jsem :/ rekli mi at cekam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
18.10.16 14:07

@beata123 ahoj, my byli na imunologii v Plzni u Ulčové-Gallové, brali jen krev a manželovi krev a spermiogram. Pokud máš pravidelnou ovulaci, tak si tě objednají na dobu ovulace a berou myslím i ten ovulační hlen, či co. To já nemám, tak neřešili :) na výsledky jsme čekali 4 týdny. A jsem ráda, že Repromeda akceptuje jejich návrh léčby, i když nám včera Hromadová říkala, že jeden lék je podle ní trochu zbytečný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.