Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tyyy jo to je mi novinek!!! Takze jsi nesla jako ze za ten mesic v dalsim cyklu, ale uz ho tam mas???:-)
Jinak ja byla na ET ve ctvrtek, tak ted je to 4.den…A proc ta embryjka nesla vysetrit? ja myslela, ze kdyz jsou ve stadiu blastocysty, tak jdou vysetrit vzdy!!!
Jinak odpocivam porad i kdyz dneska uz min.ty prvni dny jsem jen lezela.....ale sem tam uz i neco udelam. dneska me brisko boli uz min a jen to tam jakoby poboliva a rano me bolela prsa. jinak se vcelku tehotna necitim…a jsem moc zvedava, jak to dopdne!!! ![]()
Ano zavedli mi chlapecka
Takze jsem te docela dohnala ![]()
A ty dve nesli, pt jak blastocysta vyhazchovala tak tam nebylo dost bunek na vysetreni tak tam nechteli zasahovat. Ale nevadi, verim ze jsou vsechny v poradku
My zadne geneticke problemy nemame, manzel ma ty spatny spermijky.
Tak se setri. Kdy budes testovat? Ja asi 10.den. A planuju se valet cca 7dni ![]()
Tak to je super, vidis, nakonec ti to tak hezka vyslo:-),ze ani necekas.....ale ty jsi nevedela, ze ti to zavedou ted, ze?
Takze to bylo asi prekvapeni…ja mam dovolenku dva mesice, tak se v podstate valim uz od 1.7.
.takze zas tam moc krome domacich praci toho nepodelam…
Jo a k testovani, ja se klidne budu testovat drive a klidne po dnu
,mne to zadne problemy psychicke nedela.JAk nekteri pisou, vydrz, testuj az pozdeji…prdim na to
.Negativni test ve mne nevyvola paniku, ba naopak, budu vedet, ze mam jeste cas a chci si vypozorovat-jelikoz nas timto zpusobem ceka jeste minimalne jedno mimi-ktery den zacne byt test pozitivni!!!
Pro me je to lepsi, nez se 10dni trapit a treab moci vedet, ze uz byl 2 dny ok!!!ZKousela jsemto hned v nedeli, jestli tam neni duch z nejakych hormonu, abych vedela, ze to neni z toho…dnes jsem si koupila zasobu a zitra zkusim znova a vubec se za to nestydim
…stejne si myslim, ze to plno holek zkousi, jen o tom nepisou…vzdyt je to vlastne jedno, pokud to vyjit ma, tak se tam carka objevi, pokud nema, tak ji tam stejne neprimaluju
!!!Tak snad nam ti chlapecci vyjdou, u me byla dnes kamaradka tehule a zitra dojde tehule druha, tak se snazim nakazit
!!!
Dulezite je se nenervovat a me jen nervuje ta doba, jsem nedockava, at uz to dopadne jakkoliv!!!
Tak pak napis kdy se ti objevi carka
Je to kazdyho vec, kdy testuje. Ja budu asi ten 10.den rano, uvidim. Tak se nam ti hosici poradne zahryznou ![]()
Jasne, vsak taky si myslim a nechci tady nikomu lhat a hrat si na neco, co nejsem…klidne priznam barvu
Ja bych to stejne nevydrzela…Ale jak rikam, nad negativnim vysledkem nesilim a neresim ho, az prijde bud pozitivni nebo 14.den negativni, tak bude rozhodnuto!!vim, ze nema smysl testovat prvni tri, ctyri dny, ale pak uz se budu trepat a tesit na //!!!a u tech dvou embryjek pohlavi asi nevite, kdyz nebyla vysetrena, ze?
Ne ty dve nejsou vysetrena. Ale nevadi ![]()
Citim se ok, lehce me boli bricho, ale po chvilkach. Ale jsem jeste hotova z tech hormonu.
Jasne!!!NO a jeste mi rekni, jaktoze se rozhodli nakonec pro to et v tomto cyklu?
Pt bylo by moc drahy delat pgd cgh na jednom embryu. Kdyby jich bylo vic tak by to bylo jine. A z pgd fish je embryjko z 80% vysetrene a genetiku mame ok plus se dobre vyvijelo.
Tak jak se dnes citis Kaspluc? Mela jsi nejake priznaky za celou dobu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Kaspluc tak nakonec to dopadlo tak ze nam slo vysetrit jen jedno embryjko tak jsme zvolili levnejsi variantu PGD fish, embryjko proslo a to mi zavedli. Plus dve dalsi pekny blastocysty jsou zmrazeny ale vysetrit nesly. Ale to nevadi
Jsem moc spokojena 
Ty jsi teda kolikaty den? A odpocivas?