1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
23.7.12 16:35

Kaspluc tak nakonec to dopadlo tak ze nam slo vysetrit jen jedno embryjko tak jsme zvolili levnejsi variantu PGD fish, embryjko proslo a to mi zavedli. Plus dve dalsi pekny blastocysty jsou zmrazeny ale vysetrit nesly. Ale to nevadi :) Jsem moc spokojena :)
Ty jsi teda kolikaty den? A odpocivas?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
23.7.12 16:36

Tyyy jo to je mi novinek!!! Takze jsi nesla jako ze za ten mesic v dalsim cyklu, ale uz ho tam mas???:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.7.12 16:38

Jinak ja byla na ET ve ctvrtek, tak ted je to 4.den…A proc ta embryjka nesla vysetrit? ja myslela, ze kdyz jsou ve stadiu blastocysty, tak jdou vysetrit vzdy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.7.12 16:42

Jinak odpocivam porad i kdyz dneska uz min.ty prvni dny jsem jen lezela.....ale sem tam uz i neco udelam. dneska me brisko boli uz min a jen to tam jakoby poboliva a rano me bolela prsa. jinak se vcelku tehotna necitim…a jsem moc zvedava, jak to dopdne!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
23.7.12 17:11

Ano zavedli mi chlapecka :) Takze jsem te docela dohnala :)
A ty dve nesli, pt jak blastocysta vyhazchovala tak tam nebylo dost bunek na vysetreni tak tam nechteli zasahovat. Ale nevadi, verim ze jsou vsechny v poradku :) My zadne geneticke problemy nemame, manzel ma ty spatny spermijky.
Tak se setri. Kdy budes testovat? Ja asi 10.den. A planuju se valet cca 7dni :)

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
23.7.12 17:24

Tak to je super, vidis, nakonec ti to tak hezka vyslo:-),ze ani necekas.....ale ty jsi nevedela, ze ti to zavedou ted, ze? :D :lol: Takze to bylo asi prekvapeni…ja mam dovolenku dva mesice, tak se v podstate valim uz od 1.7. :mrgreen: :mrgreen:.takze zas tam moc krome domacich praci toho nepodelam…
Jo a k testovani, ja se klidne budu testovat drive a klidne po dnu :pankac:,mne to zadne problemy psychicke nedela.JAk nekteri pisou, vydrz, testuj az pozdeji…prdim na to :cert:.Negativni test ve mne nevyvola paniku, ba naopak, budu vedet, ze mam jeste cas a chci si vypozorovat-jelikoz nas timto zpusobem ceka jeste minimalne jedno mimi-ktery den zacne byt test pozitivni!!! :dance: :dance: :dance: Pro me je to lepsi, nez se 10dni trapit a treab moci vedet, ze uz byl 2 dny ok!!!ZKousela jsemto hned v nedeli, jestli tam neni duch z nejakych hormonu, abych vedela, ze to neni z toho…dnes jsem si koupila zasobu a zitra zkusim znova a vubec se za to nestydim :jazyk:…stejne si myslim, ze to plno holek zkousi, jen o tom nepisou…vzdyt je to vlastne jedno, pokud to vyjit ma, tak se tam carka objevi, pokud nema, tak ji tam stejne neprimaluju :P!!!Tak snad nam ti chlapecci vyjdou, u me byla dnes kamaradka tehule a zitra dojde tehule druha, tak se snazim nakazit :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.7.12 17:26

Dulezite je se nenervovat a me jen nervuje ta doba, jsem nedockava, at uz to dopadne jakkoliv!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
23.7.12 18:07

Tak pak napis kdy se ti objevi carka :) Je to kazdyho vec, kdy testuje. Ja budu asi ten 10.den rano, uvidim. Tak se nam ti hosici poradne zahryznou :)

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
23.7.12 18:13

Jasne, vsak taky si myslim a nechci tady nikomu lhat a hrat si na neco, co nejsem…klidne priznam barvu :oops: Ja bych to stejne nevydrzela…Ale jak rikam, nad negativnim vysledkem nesilim a neresim ho, az prijde bud pozitivni nebo 14.den negativni, tak bude rozhodnuto!!vim, ze nema smysl testovat prvni tri, ctyri dny, ale pak uz se budu trepat a tesit na //!!!a u tech dvou embryjek pohlavi asi nevite, kdyz nebyla vysetrena, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.7.12 18:14

A jakpak ti je??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
23.7.12 18:43

Ne ty dve nejsou vysetrena. Ale nevadi :)
Citim se ok, lehce me boli bricho, ale po chvilkach. Ale jsem jeste hotova z tech hormonu.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
23.7.12 18:45

Jasne!!!NO a jeste mi rekni, jaktoze se rozhodli nakonec pro to et v tomto cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
23.7.12 18:49

Pt bylo by moc drahy delat pgd cgh na jednom embryu. Kdyby jich bylo vic tak by to bylo jine. A z pgd fish je embryjko z 80% vysetrene a genetiku mame ok plus se dobre vyvijelo.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
23.7.12 18:56

Aha!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
24.7.12 08:38

Tak jak se dnes citis Kaspluc? Mela jsi nejake priznaky za celou dobu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.