Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, dneska mam den blbec a nejak na me pada to, ze jsem porad sama v baraku a manzel jezdi pozde z prace
…Co se tyka priznaku tak od ctvrtka do nedele me bolel podbrisek, vcera prsa-ale jen tak po chvilkach a motala se mi hlava a dneska mi krom meho splinu neni uz nic
, tak nevim, co to znamena…a tobe je jakpak???
Ja nejak nevim asi nic necitim. Je to docela drsny to cekani. Ja manzela nemam vubec doma. Takze hlavu vzhuru! Vyjde nam to! ![]()
Tak vydis, minule jsi mela bolesti a nevyslo to, tak to je dobre znameni!!!
A vim, ze nekteri to maji horsi, nez ja, jen me tak nekdy prepadne splin…prijde z prace a jde na trenink a ja trcim porad doma a uklizim…ale pak jsou zase dny, kdy je mi to jedno, takze kdovi, jestli na me nepusobi i ty hormony!!!Tak odpocivej, at to vse klapne!!! ![]()
Jj hormony na me taky pusobi nemysli si! Mam to stejne jako ty, jsem doma a manzel dojede az v patek. Ale zase nekdo musi vydelavat
Splin me prepadava taky, ale me potesilo, ze jsem dal nez minule a zentokrat to musi vyjit. Kdyz to vychazi i jinym ne
to be uz zbyva jen 5 dni ne?
Nene ted je to paty den teprve!!!mam jet na krev az od ctvrtka za tyden…ja ti ani nevim, jaky mam z toho pocit…nervni nejsem, to jsem v klidu, jen mi nejak neprijde, ze by mi to melo klapnout…kdyz takmctu tymruzne pribehy tady na miminu, tak by to byla pekna haluz!!!ale nevzdavam to, jen ani nevim, co si mam myslet nebo v co verit ![]()
No je spoustu pribehu, kterych je i napoprve pozitivnich! A vy mate i to Pgd, takze je nejaka 60% uspenost ne? To je vysoke cislo!
Ale sama taky nevim co citit nebo co delat, je to divny pocit a nekonecne cekani! Ale prvni vec pro me je aby nedosla ms a to je presne za tyden.
Ja vim…sance je velika!!a take si rikam, ze jsem pro to udelala naproste maximum!!!ani nevi, kdyby to nevyslo, co bych mohla udelat jinak nebo lepe!!! Od ledna poctive cvicim, nepiju alkohol, kafe a porad litam venku a po lese… Pak od stimulace radne odpocivam, od opu jsem uz mela temer prazdniny… Po et jsem jen doma a uzivam domecku, klidu, ticha a pohody…piju caje na podporu ivf, beru plno vitaminu,3 litry vody s citronem vypiju denne, kazde odpoledne si delam zeleninovy salat z nasi bio zahradky!!!takze fakt ti nevim, kdyby nevyslo tohle, tak uz asi nic
…takze tim se uklidnuju a pak si zase vzpomenu kolikrat na tom nektere holky byly a ze urcite take pro uspech delaly vse mozne… A uz zase nevim, co si mam myslet
. Toz na palicu!!! Ale nijak zatim neresim pozitivni test, protoze to stejne neni konec, pak resis ult a krev, pak dalsi ult a proste porad je sto duvodu, proc se obavat!!! A ted tady vidis,3 x ivf nekolik ketu vajecňiky blbe vejcovody blbe… Takze ono to proste i s tim mym verenim a super pripravou neni az tak vyhrane!!! ![]()
A s tou ms jsem taky uz doblbnuta!!! Driv jsem brala logest takze jsem mela cyklus 21dni a hotovo!!!ted netusim a kdyz pocitam klasicky 28 dni, tak to mam dostat az 31.7!!!tak ja nevim, bez antikoncepce jsem mela jen jednu ms a to hned po opu, takze to mi rekli 10 dni berte utrogestan a zatri dny je ms. a tak to presne bylo… Takze ja ani nevim, kdy to ted budu mit!!! SNAD VUBEC!!! ![]()
No tesim se na tvuj pozitivni test a pak na muj
Ty jsi mela tu hatchujici blastocystu? A zavadeli ji dalsi cyklus a kolikaty den to bylo?
Jojo mela jsem tu hat. blastocystu a zamrazena je expandujici, ty tam mas jakou??? Zavadeli ji druhy cyklus 16.den podle toho, ze jsem mela uz pripravenou delohu prej hezky! No taky se tesim na pripadny zdarny konec ![]()
Ja mam vse ty hatchujici blastocysty, aspon myslim. Vim ze jsme tech blastocysticek meli vic, ale mrazili jen nej. Odpo me boli v podbrisku i trosku zada. Tak snad se zavrtava prdolka ![]()
Jinak me zavadeli 20.den. A nevim jakou jsem mela sliznici, tu nikdo asi po opu neresi. Nebo nevim.
Aha tak to je asi jinak.Ja totiz byla na ult asi 14dni po opu a tam mi merili vysku sliznice delohy, aby se to tam zavrtalo! lepila jsem kvuli tomu naplasti na narust te sliznice…a co dela tvuj manzel, ze je pryc?
Dnes rano kratce me bolelo bricho a zada a uz nic ale. Ted se citim uplne ok. A vcera vecer me bolelo bricho jak pred ms ale lehce. A co ty? Nevim snad je to dobre znameni a prdola uz je zavrtanej ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.