Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Čauky holky, kdyby vám to nevadilo tak bych se k vám připojila. Byla jsem v srpnu na odběru vajíček a v dalším cyklu jsem mela jít na embryotransfer, ten se ale odložil protoze mam malý folikul. Ma některá stejnou zkušenost? Moc děkuji za odpověď.
@Tralalajda Ahoj vítej
Transfér si měla mít v nativu nebo s hormonama?
@Potkyš děkuji.
Brala jsem po punkci pouze Utrogestan a momentálně nic neberu.
@Tralalajda Já měla po opu posunutou ovulaci o týden. Doktorka říkala, že je to normální.
@Potkyš A transfer i tak proběhl, nebo až další měsíc? Ja doufám ze uz to bude v pořádku.
@Tralalajda Pokud nejsou ideální podmínky, tak je určitě lepší to odložit. Určitě se tělo srovná a příští cyklus už půjdeš do Ketu. Držím palce ať se to povede. ![]()
@Pindrušenka musí to být strašně vypjaté období
moc držím palce na zítra
![]()
@Tralalajda vítej
já jsem měla jednou taky v nativu, ale ovulku mám hodně pozdě, takže transfer byl až 26dc. Teď už mám stimulovaný, tak jsem zvědavá na zítra jaká bude sliznice
ono někdy je potřeba tam jezdit na víckrát. Říkali mi, jestli mi nevadí přijet třeba 4×, aby se pohlídala pozdější ovulka a to mi bylo jedno. Ale asi po OPU je to vždycky trochu rozhozené
teda pokud není stimulovaný KET ![]()
@hancami Ahojky, moc děkuji, pak písnu první 4 chromozomy budu vědě tzitra večer.
@Pindrušenka Já už právě taky jednou…tak snad druhá operace pomůže…
Držím pěsti na zítra ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.