Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka držím pěsti ![]()
@hancami ať jde vše podle plánu!
Holky, nemá Hromadová dovolenou? Psala jsem jí minulý pátek mail a zatím žádná odpověď…
@Mellisa 012 Ahojky, tak mám po odběru. Cvrček prospívá a ted jen čekat na vysledky.Ale ted mám strach jestli mě neodtíká plodovka, jak jsme dojeli tak jsem si šla lehnout a pak ze mě vyšla tekutina a na záchodě taky pár kapek a pak jsem byla na malé. Ted hodku už nic ale bojím se a doufám že to byl samovolný unik moči.
@Pindrušenka píše:
@Mellisa 012 Ahojky, tak mám po odběru. Cvrček prospívá a ted jen čekat na vysledky.Ale ted mám strach jestli mě neodtíká plodovka, jak jsme dojeli tak jsem si šla lehnout a pak ze mě vyšla tekutina a na záchodě taky pár kapek a pak jsem byla na malé. Ted hodku už nic ale bojím se a doufám že to byl samovolný unik moči.
Moč bys poznala, má specifický zápach. Očichej spodní prádlo. Připadně v porodnici mají speciální test, zda ti odchazí plodovka, zašla bych tam.
Amnio bohužel není bez rizika, proto jsem tě od ní tolik zrazovala. Držím moc palce.
Příspěvek upraven 22.09.17 v 14:00
@Pindrušenka Ahojky, jak se cítíš? Vím, že po odběru plodovky se má odpočívat, nic těžkýho nezvedat. Doufám, že jste s mimouškem v pořádku, radši bych zajela na pohotovost, ať vás zkontrolujou, určitě tě to i uklidní. Opatruj se!
Holky, já dnes 10dc kontrola, sliznice prý krásná přes 8mm, podaný intralipid a příští čtvrtek transfer
před ním si dám akupunkturu
jen už mám nervy, jak vše nechat v práci a jít na nemocenskou
pujdu ještě o víkendu, ať dodělám co nejvíc věcí a připravím si je na doma a předání kolegyním
vůbec jsem nečekala, že to půjde tak rychle, 16dc transfer ![]()
Nejde musi se to samo zastavit. Davaji cas do pondelka ale uz zitra se asi uvidi. Odtika me narazove po 2-3 hodinach.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.