Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka tak jak jsem psala. Když já jsem byla na Obilňáku ležele tam paní s únikem plodovky minimálně - co já vím - šest týdnů. Celou dobu byla v nemocnici a potkala jsem ji ve třicátém a už to valilo ke zdárnému konci.. takže určitě věř, že se to zvládnout dá i s komplikacema. A antibiotika brala taky… a snad seš ráda, že pro vás dělají co můžou ne?? I kdyby jsi se nakonec rozhodla jít na přerušení, tak oni než ty řekneš jak to bude musí dělat maximum co umí… HODNĚ SIL PŘEJI
@pajinkapajinka Ahojky, je to hrozny ale sestricky pro me delaji moc a jsou velkou oporou, doktori to je jina ale taky se najdou co davaji nadeji I kdyz v zaveru reknou ze to jde jednim smetem a to k ukonceni. Ale taky rikaji ze se zazrak stat muze. Nic me tu neba I televize, cteni jen lezim a rikam si at se stane zazrak. Navstevy taky nic moc, protoze manzel malou vodi do skolky a pak je do vecera v praci segry taky nemuzou a kamosky taky maji moc starosti tak jen se vsema telefonuji. Je pravda ze me to tu celkem utika.
@Pindrušenka ja tam teda lezela pred narozenim holek 10 dni. Pak dva dny na aru a dva dny na poporodnim a mela jsem toho plne kecky a chapu te. Ale ta pani o ktere jsem psala to taky vydrzela minimalne 6 tydnu a to jeste nemela porozeno kdyz jsem ju videla naposledy. A mela doma dve male holcicky. Vzdycky kdyz manzel dosel na navstevu obrecely to holky i pani. A byla ze Znojma tak jezdili myslim dvakrat do tydna max. Ale zvladla to. Uvidis ze si casem zvyknes a s miminkem to dotahnete k nejakemu rozumnemu tydnu. My zensky zvladnem vsechno. Na Obilnaku jsou kapacity a urcite vedi co a jak. A byt tebou tak kdyz budes chtit vedet ptej hlavne Gerychove. Je fakt dobra a hlavne empaticka. Ostatni doktorky a doktori mi taky moc nesedli. A sestricky z 95% super.
@pajinkapajinka Ja totiz lezim na oddeleni c.7 reprodukcni gynekologii tak nevim jestli si ji mohu vyzadat ona je na 5. A taky to je na… ze jsem teprve 16+5.
@Pindrušenka ahaaa. ja myslela normal na jipu gynekologie. To ma prave Gerychova pod palcem. Ja myslim, ze muzes. Za zeptani nic nedas. Ja s ni krome vikendu na te jipce mluvilA prave kazdy den. Chodila si oddeleni ohlidat. I na utz jsme chodily vsechny holky z oddeleni k ni. No ale jak rikam, za zeptani nic nedas. Normalne bych rekla, ze jsem slysela dobre reference a ze bys s ni chtela svoji situaci probrat. Podle meho by to - samozdrejme az bude mit cas - meli umoznit…
Tak dneska mi Tokareva volala výsledky ERA vyšetření. Zjistilo se, že pátý den je u mě ještě příliš brzy pro transfer a tak to nikdy nemohlo vyjít. Mám implantační okno posunuté minimálně o den, takže musím jít na druhou biopsii šestý den a tam už by se mělo snad určit kdy přesně provést KET… upřímně se mi ulevilo, že vím, kde byl problém a že jsem za to nijak nemohla ![]()
@Ewangelle tak to je fajn, že se ví důvod
jen ještě udělat test znovu a jestli vyjde, tak KET někdy v listopadu? já myslím, že to mám stejně, 6.den jsem 2× otěhotněla, i když to skončilo a minule to bylo bez hormonů 5.den a ani tuk. Takže teď jsme na to s Hromadovou sedly, podívala se, kdy byly transfery na minulé klinice a právě jsme zjistily, že 6.den byly 2 těhu. takže zítra mám transfer 6.den
tak snad se to povede, jinak by se asi zkusilo třeba 7.den.
Holky, tak zítra jdeme na KET
je to náš 7.transfer, tak třeba to bude šťastná sedmička
taky tam bude Kafka, takže změna
jo a ještě mám akupunkturu a minulý týden intralipid
a od pátku si dám nemocenskou, takže co víc ještě udělat ![]()
Pindrušenka: držím všechno co mám, ať to dobře dopadne. Já si tu říkám, jak je svět nespravedlivej a to mě zdaleka nepotkalo takovéhle trápení. Přeju hodně sil. ![]()
Hancami: já byla na KETu minulý týden a byl tak Kafka + nová doktorka
@hancami Tak držím palce ať to výjde
Vycházelo by to zhruba na polovinu listopadu, ale odložím to až na únor. Koncem prosince letíme na měsíc a půl na Floridu a kdyby to vyšlo, netroufla bych si v prvním trimestru deset hodin letět a pak časový posun, změnu klima atd. Takže bych šla až po návratu.
@Len3ka jj, nová doktorka mi dělala UTZ, teda byla u toho i Tokareva. Přišlo mi, že se nemohla moc trefit
pořád tlačila výše než měla ![]()
@Ewangelle to máš pravdu, to by asi nebylo ideální. a ty jsi ještě mladinka, v klidu můžeš odložit
a na jaro se říká, že je to ideální čas ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.