1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
15.10.17 20:15

@Potkyš My to měli přesně, jak píše @hancami Tři transfery na den přesně od začátku braní utroše. Před posledním pokusem jsem si dala pauzu a chtěla mluvit s doktorkou, co jako udělat jinak, že to není možný. Posunuli mi o jeden den transfer a hle, povedlo se. Taky jsem teda sama od sebe zobala vitamín D. Tenkrát jsem si někde přečetla, že je potřeba, tak jsem to zkusila. Tak držím moc pěsti, ať to ten poslední mrazáček vybojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.10.17 20:42

@missy-m Děkuju. Uvidíme jak budeme pokračovat po konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.10.17 23:06

@Potkyš Děkuji… A ke komu jdeš na konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.10.17 23:21

Utrogestan

Holky, chtěla bych se vás zeptat jak snášíte Utrogostan? Mně je z něho hrozně zle- neustálá nevolnost, pocit na zvracení/ zvracení, úzkosti, návaly, bolest prsou atd. Máte to někdo také? Říkala jste o tom v Repromedě a změnili vám třeba medikaci- je vůbec něco mimo utroše? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.10.17 05:36

@Ewangelle a ty ho zavadis nebo polykas? Já zavadim a bolí prsa, někdy malá nevolnost, ale nic hrozného. Na jiné klinice jsem měla agolutin, ale jsou to injekce, které mi každý den musel píchat manžel do zadku. Musí být do svalů, takže buď manžel do zadku nebo sama do stehna. Ale to jsem nedávala, jsou to normální dlouhé jehly a musely se zabodnout celé. Taky je to na olejové bázi a celkem to bolí a musí rozmasirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
16.10.17 06:56

@Ewangelle Nevím ke komu jdu. To poznám v úterý. Mě po utroši minulý měsíc bylo pár dní špatně od žaludku a šílená bolest hlavy. A tento měsíc zase pár dní nevolnost a bolest hlavy, ale už to nebylo tak hrozný. Břicho ani prsa vůbec nebolí. A zavádím ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
16.10.17 12:25

Zavádím, dávka 2-2-2, ale i tak je to děš. Smrdí mi naprosto všechno, v žaludku neudržím skoro ani čaj. Těším se až vysadím. Do února bych pak měla místo náplastí a utroše brát tablety Climanorm tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.10.17 14:53

Holky tak dnešní HCG přes 4000 :dance: gestacni vacek skoro 10mm a už viděla i nějaké další struktury, říkala, že už začíná být vidět embryo :lol: ale spadl mi estradiol, tak navýšila na 4climary a říkala, že možná začnu špinit kvůli tomu. A má pravdu, teď jsem zaváděla utros a prst od tmave krve 8o hned jsem nalepila tu další náplast a snad to bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
16.10.17 15:14

@hancami Já ti říkala, že to bude v pořádku a máš si užívat těhotenství. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
16.10.17 15:20

@hancami tak to jsou krásné zprávy. Pěkně ti HCG vyskočilo :D Gratuluji. Kdy máš další kontrolu, za dva týdny srdeční akce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.10.17 15:25

@Marcya jj, za 2 týdny, mluvila jsem s Tokarevou ó tom špinění a říkala, že mohla i sondou narušit cévku a než se doplní estradiol tak můžu špinit. Jen se to nesmí rozjet. Tak snad se to uklidni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
16.10.17 15:29

@hancami neboj, to se zklidní. Já zašpinila jednorázově asi v šestém týdnu. Bylo to tmavou krví. Nic to nakonec nebylo. Ono je to hodně všechno prokrvené a pokud nemáš hematom, tak to bude určitě dobré. Opatruj se, šetři se a to hlavní - užívej si to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.10.17 16:13

@Ewangelle já taky vždy zavádíme 2-2-2, žaludek mi houpá, ale nikdy jsem úplně nevracela. A chápu to dobre, že i když bude pauza, že budeš něco užívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.10.17 16:42

Holky, tak špinění se rozjelo a už to začíná být silnější a podbřišek bolí jak při ms :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
16.10.17 17:01

@hancami Snad to přestane a bude brzy všechno v pořádku :hug: A ano i v té pauze budu brát hormony, jinak by se mi vše zastavilo (celý cyklus u mě je vytvořený jenom léky). Tokareva mi tentokrát napsala Klimoborm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.