Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ewangelle ja mela nafoukly a zatvrdly bricho a strasne mi klesl tlak ze jsem mohla jen spat, mela jsem nejakych 102 na 50 ![]()
Holky, tak vcerejsi odbery mi to potvrdily…14. den od KET a hodnota 500, v pondělí ultrazvuk
Myslíte, že s takovou hodnotou se dá vyloučit i mimoděložní? To roste pomalu, ne?
@labelinka to ke boziiiiii ja měla 13den 600. Mas krasnou hodnotu tehulko
@labelinka to si pis ze jo. V pondělí hcg 600 a v pátek utz a fazole na monitoru. Embryo jde vidět od 1000kcg na utz takže to už daaaaavno budeš mít
@Mišuta29 já mám takovou radost
Zvali mě na UZ už zítra, ale to mě šéfka nepustí, protože pořádáme celoregionální akci v práci a já tam mám důležitou roli
Musím vydržet do pondělí. Tak myslíš, že na 100% to nebude mimoděl.? Co jsem četla, tak se jim to pohybovalo tak do 200 jednotek.
@labelinka nebude a vyžen to z hlavy. Mas stejne myšlenkové pochody jako ja fakt
ja měla zavřené oči roku dobu utz a modlili se aby to nebylo mimodelozni. Nebo v pondělí vše dobre dopadne. Zítra by tam nic nevideli. V pondělí tam bude tečka. Super
@Mišuta29 taky si to zakazuju, ale pak podlehnu.
Štve mě ten zítřek, mohla bych být klidnější, jenže vysvětlovat šéfce, že jsem těhu a říkat to už v takovém začátku se mi nechce ![]()
@labelinka nebyla bys klidnější protože by nebylo vůbec nic vidět věř mi… zbytecne bys byla rozhozena
@labelinka jak rika misutka v takovem zacatku uvidis max gastracni vacek nebo v nem malou tecku
hlavne se nestresuj vse je urcite na dobre ceste ![]()
@Ligistia já se snažím strašně moc nestresovat, ale je to tak moc vymodlené miminko, že se o něj bojím víc než o svůj život ![]()
Holky labelinka píše, že se bojí i momoděložního. Takže i kdyby viděla max gestač. váček věděla by, kde je miminko uhlízděné a ten klid by trošku přišel. Jinak samozdřejmě se každá bojíme celé těhu a po porodu ještě milionkrát víc ![]()
labelinka přeji, ať je všecko v pořádku a ať ten víkend nějak jde přežít ![]()
@pajinkapajinka ale hcg ma 500 a na utz jde vidět od 1000hcg takže vidět by byla max vyšší sliznice
@Mišuta29 já měla 14 ty den 865 hcg a 8 mm gestační váček krásně vidět… teď jsou z toho jednovaječné dvouleté holky..
@pajinkapajinka asi je to individuální… to je jak s tim srdickem, dulezite je aby bylo tam kde ma bejt.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.