1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
19.8.18 21:36

Sviňí je na světě hodně, ale naštěstí jsou i hodní lidé. V posledních letech mi přirostlo k srdci: Karma je zdarma a na každou sviňi jednou dojde. @Pindrušenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.8.18 21:46

@Potkyš Přesně tak, já si z toho nic nedělám, jsou horší věci. No nic jdu hodit sprchu a krmit a pak hurá na kutě. Zase se ozvu. Ahojky.

Všichni se tu držte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.8.18 21:49

Dej za mě miláčkům pusu a zase se ozvy. :mavam: @Pindrušenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.8.18 16:03

Ahojte holky neni nektera z Vas z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.8.18 11:31

Tak dnes volali počet zamrazených embryí. Z 15 jich vydrželo jen 5, které teď putují na genetiku. Trochu mám strach, aby aspoň nějaké zůstalo na transfer. To teď budou dlouhé čtyři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.8.18 12:01

@missy-m urcite nějaké zbyde musíš věřit přeji hodně štěstí a držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.8.18 12:15

@missy-m
Nebojte, z těch 5 určo bude ten NEJ bojovníček :D !!! Držím pěsti !!! :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.8.18 12:23

@missy-m posílám pozitivní zprávu, já teda nevím kolik jsme jich měli celkem oplodněnych, ale před PGS jsme jich měli 6, po PGS zbylo 5 a ve zprávě po ket máme napsané zbylé 4+1mozaika, tak sice teda nevím jestli tam je počítané i to co u mám u sebe ale každopádně přeji takovou zprávu jako jsme měli my, já tomu teda ani moc nemohla uvěřit. Ale bude to dobré uvidíš :hug:
@Slvz co ty holka, ještě netestujes? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.8.18 12:36

@missy-m Držím paciny. Věř těm mrňousům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.8.18 12:36

@helposhel ne ale asi zítra dyl už to nevydržím.co ty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.18 12:41

@Slvz budu drzet palce !!! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.8.18 12:42

@Slvz já přemýšlím už nad dneškem :lol: ale mám jen jeden test a pak ten co jsme dostala v car,že mam testovat až za 14dni, tak zase nevím abych si ten jeden nevyplpala treba zbytečne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.8.18 12:44

@helposhel že bych to taky zkusila dnes? taky mám jen jeden zitra mi přijdou další musela jsem je objednat přes net protože u nás test s vysokou citlivostí není k sehnání tak co prubnem to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.8.18 12:53

@Slvz vidíš to mě nenapadlo, si je objednat.. no já mám jeden citlivost 25 a druhý 10 ten mám z car ale nějak se v tom nevyznám který je lepší, předpokládám že ten z car. Ok tak jdeme na to :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.8.18 12:56

@Slvz @helposhel Ještě není čtvrtek…. :mrgreen: Na test citlivost 25 je brzo. Rozhodně dělej desítkovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.