1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
6.11.18 17:07

@Ewangelle Ahoj na OPU jsem byla v sobotu. Bylo z toho 8 vajíček a oplodnily se tři. Nás to teď stálo bez tří stovek 50 000 kč, ale ještě v tom není započítané mražení a poplatek za PGS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.11.18 17:33

@Potkyš PGS platíte proč? Myslela jsem, že to také máš na pojišťovnu. Jsme myslím obě u VZP že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
6.11.18 17:37

@Ewangelle Ano mám to na pojišťovnu, ale můj CAR si účtuje 5000 kč za odběr vzorků a posílá do Repromedy na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.11.18 18:41

@Potkyš Tak ať jich je co nejvíc v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
6.11.18 18:47

@Ewangelle Děkuji. :hug: Zítra je 4 den kultivace a dostanu email kolik jich pokračuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.11.18 15:15

Ahojky, všem Vám drzím pěstičky aby to vše klaplo. Do Repromedy jsme byli ukončit smlouvu o uskladnění posledního bojovníka, byl to celkem zvláštní pocit. Po porodu Štěpánka nám řekli, že nám dál nedoporučují, že mám dělohu ve špatném stavu. Minulou středu Štěpánek prodělal operaci patra, sice už jsme doma ale pořád teplotkujeme. Nikdy bych si nemyslela jak to bude náročný, ale před váma smekám jak se nevzdáváte a bojujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.11.18 00:25

@Potkyš Doufám, že e-mail přinesl jenom dobré zprávy a embryika se správně vyvíjí všechna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.11.18 00:28

@Pindrušenka Pro mě jsi hvězda ty- že jsi i přes komplikace do toho všeho šla, i když tímto někdy nedoporučoval, stáli jste s partnerem za svým a teď máte Šťepánka. Milujete ho i když to občas nemusí být snadné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.11.18 08:07

@Ewangelle Ahojky, já jsem měla to štěstí že z 1 ivf mám 2 děti, ale zase tu zkoušku mám u Štěpánka. Nikdy bych to neudělala jinak, i když nám řekli u Štěpánka, že bude mít ten nejhorší rozštěp obličeje, ale pak si člověk utřídil myšlenky a řekl si že mít miminko je zázrak a když člověk pak podstoupí ivf ,tak ho nedám jen tak pryč i když mě každý doktor posílal na potrat po odchdu té plodovky.Je to jen kosmetika a on si tu cestu na svět se mnou vybojoval a dopadlo to dobře. Ano, manžel za mnou stojí a ve všem mě podporuje, i ted si vzal na Elenku paragraf aby mě doma pomáhal, protože to krmeni je opravdu horor a nechci zanedbávat Elenku, tak se tatka o ni stará.
Všem vám přeji dojit do krásný konce . :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.11.18 12:49

Mě čeká v prosinci oznámení výsledků PGS- kolik jich z osmi prošlo, samozrejmen B ychb si přála “malý vánoční zázrak” necvhat projít všechny :andel: A v březnu pak nejlépe KET toho správného bojovníka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.11.18 14:20

@Ewangelle Ahoj, tak mám 2 blasty na PGS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.11.18 14:27

@Pindrušenka Ahoj :mavam: Štěpánek je velký bojovník už od embrya. :palec: Jasně dává najevo, že chce být na tomto světě se skvělou rodinou kterou má. Životní cesta tvojí rodiny není bez překážek, ale to vás ještě víc spojilo a jste hodně silná rodina. Skláním se před tebou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.11.18 16:39

@Potkyš Ahojky, tak máš 2 bojovníky a musiš jim ted věřit. Dneska jsme taky zjistili že se Štěpánkovi to patro vzadu trochu rozjelo. Tak jsem to ořvala a doufám že se víc nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.11.18 17:01

@Pindrušenka Brouček malej :hug: Kdyby se mu to rozjelo víc, tak půjde na reoperaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.11.18 17:06

@Potkyš Asi, ale zaleží jak moc by se to rozjelo jinak korekce a nějaké opravy až po 3 roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.