Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš Ted jsem mu zase naměřila 37,8, se z těch teplot nemůžeme vyhrabat. Je pravda že je dnes první den bez nurofenu, a celkem to dává.
@Pindrušenka Má lehce zvýšenou, ale to je asi normální, když je první den bez léku. ![]()
@Potkyš Měl pořád nurofen a ted je to bez, nechci to do něho pořád rvát. Na noc dávám, protože má pořád bolesti, tak at se vyspinká. A jak se máš ty?
@Pindrušenka Šmudlík malej. Kdyby tak šlo bojovat za ty mrňata, aby se nemusely trápit. Já už se mám dobře. V červnu mi nevyšlo 2IVF, nebylo nic na vložení a dost mě to srazilo k zemi. Do toho jsem dala výpověď v práci. Ale vše špatné je k něčemu dobré. Dala jsem se psychicky dohromady, s přítelem jsme si blíž a mám práci která mě baví. ![]()
@Potkyš Tak to je super, teda ne to IVF jak nevyšlo, to s tou prací. Člověk se má těšit do práce . Ted to treba klapne, musíš věřit. Hlavně se drž.
Tak co děvčata máte už některá výsledky PGD?
Pokud se tento týden neozvou, volám tam pro výsledky ![]()
Mezitím jsme si pořídili kočičí (už třetí dítě) ![]()
@Ewangelle Ahoj, gratuluji k miminku, i když je zatím jen kočičí. Je to mazlík. ![]()
Hmmm, takže dnes 13. den po ketu. Na testu sice druhá čárka je, ale dost slabá a ani moc oproti neděli nezesílila. Tak tomu moc šancí nedávám. Podobně to vypadalo před čtyřmi lety při prvním transferu a nakonec to skončilo revizí. Tak uvidíme ![]()
Anonymní
Děkuju
Malá naděje tam je, tak třeba se to v dobré otočí. Ale jsem s tím nějak srovnaná. Naštěstí ten náš chlapeček mi nedovolí se tím moc zaobírat. A pořád je ještě jedno embryjko zamrazené. Tak se uvidí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.