1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
14.5.19 11:08

@Ejminka11 já ani nedostala tu složku se kterou tam každej chodí a navíc bych do ní mohla dávat pouze účty a zprávu z OPU. Máme problém ze spermiemi. Andrologický faktor :/. Jo, chodíme k Matěnovi. Vy taky? Jo, to mi určitě napiš. U vás taky nedošlo ani k transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.5.19 11:11

@Adelastra vidíš to já ani AMH nevím a měla jsem teda podle toho co píšete dost málo jednotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.5.19 11:41

@Markys25 já taky složku nedostala, a druhé měli a taky sem měla jen účty a papír z OPU a z transferu, nám ze dvou vajíček zbylo jedno a došlo k transferu. Chodíme k Matenovi ale teď jdeme k Tokareve, co sem si četla tak je tam nejdéle a má víc zkušeností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.5.19 11:52

Já dřív chodila ke Kafkovi a víc než rok chodím už výhradně k Tokarevě a jsem moc spokojená se vším :)
Jinak já mám AMH 3,6 a stimulovala jsem v rozmezí 150-225 jednotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.5.19 12:03

@Ewangelle ahoj 3× IVF a nevyšlo? Můžu vědět proč? Došlo k transferu? Embryjko se neuchytilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.5.19 12:05

@Ejminka11 Tokareva vypadá i sympaticky docela. @Ewangelle K Tokarevě přechází hodně holek co tak čtu ale Matěna tam asi dlouho není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.5.19 12:18

@Ejminka11 Tak udělalo se první IVF a byly tři embryjka, dvě se zavedly v KETu a nevyšlo, tak jsem si nechala udělat ERA vyšetření, kde se ukázalo, že den transferu musí být až šestý den, imuno a hemolo, kde mi našli trombofilní mutaci (takže nutnost pipchat při IVF i jednotlivých transferech Fraxiparin) a antifosfolipidový syndrom (musím brát Medrol a kapačku Intralipidu) no a chtěli jsme jít na třetí transfer z prvního IVF, ale embryo bohužel nepřežilo rozmrazení :( Řekli mi to až na sále, když jsem byla nachystaná… no šli jsme do druhého IVF, všechno super, šlo se do OPU pak ale selhal jeden vaječník a neodsáli z něj nic, z druhého deset, ale pátý den byly jenom dvě a PGS před námi. Já měla hrozný ohss a chodila denně na kapačky… no prošla obě, první nic, druhý skončilo jako biochemické… tak jsme šli do třetího trochu změnili postup, přidali jednu metodu a máme teď sedm trpaslíků po PGD :dance: V pátek si pro jednoho jdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.5.19 12:20

Tak doufám, že to špatné už jsem si vybrala :D A tentokrát to klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.5.19 12:22

@Ewangelle páni tak to je síla, doufám že i nam Tokareva pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.5.19 12:40

@Ejminka11 Doufám, věřím, přeji si, aby tohle první v pátek (první ze třetího) už konečně zůstane s námi :srdce:

Co čeká teď tebe? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.5.19 12:40

@Ejminka11 ze mě je od 8.7. Reprofitacka :/ uz jsem se objednala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.5.19 13:47

@Ewangelle budu na tebe myslet a držet palce ať se konečně poštěstí… :srdce: já ani nevím co mě čeká jdu teprve na konzultaci jak se bude pokračovat atd tak doufám že se zvolí správný postup a pokus číslo dva vyjde, já bych určitě neunesla další zklamání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.5.19 13:48

@Markys25 budu držet pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.5.19 14:07

@Ejminka11 i já tobě :srdce: ať se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
15.5.19 10:12
@kratjana píše:
@oskárek59 ja se taky nechtela stresovat ale stresuju se i kdyz netestuju 😂 a dneska uz jsem nemohla dospat.
Lukas mi taky rika ze nusim byt tehotna protoze videl ze jsem o vikendu min jedla 😂 v tehotenstvi jsem shodila 7kg a hned po cisari dalsich 10.takze 17kg za necelych 8mesicu(rodila jsem driv), no ale ted uz to mam vse zpet 🙄 😭 😤

Tak to s tím shazováním jsi měla fajn 8) já teda tohle těhotenství shodila v prvních 3.měsících 5 kg což mi jen prospělo :mrgreen: nemohla jsem pozřít nic sladkého a jedla jsem jen z důvodu že musím mít něco v žaludku aby mi nebylo ještě víc zle než mi bylo.Sice jsem nezvracela ani jednou ale ze všeho mě natahovalo :roll:
no a včera jsem začala 5.měsíc a nahoře mám 2 kg což se mi líbí..ještě pořád jsem v mínus 3 kg než na začátku jen jsem zvědavá kolik to bude do konce těhotenství. Minule to bylo 12 kg což se dalo.Kdy se tedy chystáš testovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.