1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.10.19 05:36

@Beeruskka81 ahoj jo zkus normalni test 9den carka bude silit uvidis😊 :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 05:39

@Adelastra sekuju moc za rady vazim si toho!!!uvidim jak to dopadne…dekuju pak dam vedet… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.10.19 08:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 09:45

Ahoj holky, jsem tu nova a mam na vas dotaz, ktere tedka aktualne prosly transferem v repromede. Mam syna diky dr. Tokareve na prvni pokus :) Nyni se s manzelem chystame na druhy Ket a zajima mne, kdo provadi transfery. Pred temi dva a pul roky to byla prave dr Tokareva a dr. Kafka, kt tam uz neni.
Prosiiiim u koho jste byly na transferu? Rada bych opet k dr. Tokareve, ale nevim zdali to jde nejak ovlinit. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.10.19 09:47

@Adelastra to já testím taky každý den. Hrozně nás to s manželem baví to sledovat. Skoro jakoby na tom papírku byl ten malý prcek 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.10.19 09:47

@Evel Janzik ahoj, mne parkoval broucka Zobac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.10.19 09:49

@Racochejlek87 no dnes je to 11 den. To uz musi byt dalnice ikdyby trakare padaly😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.10.19 09:49

@Evel Janzik já teď taky byla u Tomarevy. Teď je to tam různé. Každý den má jiný doktor službu na jiné pozici. Já měla 2× Tokarevu a 1× Matskulu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.10.19 09:57

@Nikki1992 Jojo presne :srdce: :D :hug: @Beeruskka81 Ja měla fakt dalnice az 20 den po ketu stejne tmave obě dve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 10:26

@Nikki1992 @Beeruskka81 dekuji, zajimala me prave i uspesnost, protoze kdyz jsem pred temi tremi roky byla, tak byla z doslechu vice chvalena Tokareva nez Kafka ve „statistice uspesnosti“ dekuji a drzim vsem pesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.10.19 11:37

@Evel Janzik tak sem si ted udelala u kamaradky test. Podotykam ze neni z ranni moci. 11 den po ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 12:33

@Beeruskka81 jaj super :potlesk: takze zobac ma uspech :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.10.19 12:41

@Evel Janzik no zatim to tak vypada :D rikal ze zaparkoval jak nejlip umi😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.10.19 12:57

@Evel Janzik Za mě si myslím, že není důležité moc kdo vkládal. Nejdůležitější je podle mě správná stimulace a celý průběh předtím transferem a odpočívat po transferu. U mě poprvé špatně zvolili stimulaci a myslím, že hlavně kvůli tomu to nedopadlo. Poprvé zaváděla Tokareva a nedopadlo to a teď mi zaváděla opět ona a vypadá, že to dopadne dobře. Spíš jde taky o to kdo ti je sympatický. Mě je blízká ona, protože vše hrozně pěkně vysvětlí, ale takovým lajckým způsobem a hlavně umí dobře odlehčit atmosféru. Teď mi tam vykládala vtipy o gynekolozích :-) tak jsem se i pobavila. Mi říká- my jsme spolu už transfer měli? - Já na to- že úplně nevím, že si pamatuju dobře paní doktorku Matskulu, ale že už mám okno z toho 1. transferu. Jak jsem roztáhla nohy a zavedla zrcátko, tak říká- Jojo už jsme spolu transfer dělali, protože vás vnitrně znám :-D Jsem se tak smála, že mi málem vypadlo zrcátko :-D
Za mě věc názoru. Zobač je takovej nemastnej neslanej. Ale sympoš, ale není s ním taková sranda. Matěna je sympaťák- s manželem mu říkáme Radek, protože vypadá jako Radek Štěpánek. Matskula je fajn, ale občas ji hůř rozumím, jak není češka, tak se vždycky musím doptávat. Měla jsem i 2× na vyšetření Krajčovičovou, ale ta mi zase přišla, že se mnou mluví jako s totálně blbou, ale to asi bylo tím, že jsme se potkávali málo, tak nevěděla jak moc jsem informovaná. Všichni jsou moc sympatičtí.
Ale ve výsledku to moc neovlivníš. Prostě jak ti vyjde den transferu, tak stejně někoho vyfasuješ, takže asi tak. Nejdůležitější je stejně kvalita toho embryjka a podle mě žádné
Babské rady moc nepomůžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.10.19 13:00

@Beeruskka81 Zkus ráno :-) Já vždycky testím, když se v noci spíše k ránu probudím. Ale něco tam je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.