Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nebavili jste se někdo s doktory v Repromedě, kdy by mohli začít s KETy? Za normální situace bych měla začít stimulovat příští týden na další KET, a bojím se že se to o měsíc zase odloží… 😏
@2020mz
Nezkoušela jste tam volat? Určitě tam někdo je, kdo Vám řekne něco bližšího
. Hodně štěstí nejen s telefonátem, ale především na cestě za miminkem
!!!
Hezké středeční odpoledne, děvčata!
Mluvila jsem s paní doktorkou, do konce dubna sledují jen těhotné a ještě vyčkávají, ale od května už by prý zase měli najíždět na běžný režim…transfery atd.
Tak vydržte, je to těžké a nepříjemné pro všechny, ale nejsme (nejste) v tom sami (y)
!!!
Ahojky☘️️Jsem novacek a zacala jsem stimulaci Pergoveris 300 jednotek, mam amh 0,39 a dlouhy protokol, zatim nereaguju moc dobre, spinim a neni mne dobre((co vy jestli se muzu zeptat? Mely jste take tuto stimulaci? Zacinam v Repromede, dekuji 😊
@2020mz píše:
Nebavili jste se někdo s doktory v Repromedě, kdy by mohli začít s KETy? Za normální situace bych měla začít stimulovat příští týden na další KET, a bojím se že se to o měsíc zase odloží… 😏
Ahojte. Tak jak jste dopadli?
@Ejminka11 ahojky, nějak jsme se rozhodli že až v září, naplánovali jsme si léto a hlavně asi se potřebuju i já srovnat. Co ty? Jak jste na tom?
@Beeruskka81 Matskulu jsem naposledy snad zaregistrovala ještě minulý rok. V září mi dělala odběr a pak už jsem ji tam ani neviděla. Se Zobačem jsem komunikovala přes svátky, v únoru mi dělal utz před ketem a pak jsem najednou zjistila, že tam není. A až teď díky tobě, že je v unice. U něj mě to mrzí, myslím, že díky němu se nám poslední pokus povedl. Chtěla jsem mu po porodu poděkovat. Mám dojem, že kromě Hromadové a Tokarevy to tam v poslední době hrozně rotuje. Když se objeví nový doktor, do dvou let je zase pryč ![]()
@missy-m presne,loni tam jeste oba byli, sak Zobac mi v rijnu parkoval malou a v listopadu delal utz. No to je fakt parada. Pretahujou dobre doktory.
Ahoj holky,
dovolím si vás pozdravit a nakouknout do vašeho „vlákna“
Přijde mi jako jedno z mnoha aktivní..
Chtěla jsem se vás holky zeptat, zda některá z vás neřeší podobnou situaci ![]()
Já jsem zdravá, vše v pořádku. Partner má azoospermii (spermie A, B, C - 0%), zatím máme za sebou pouze jeden spermiogram (a ještě z domácího testování, muselo se to tam zavést do 2 hodin).
Kolik kontrolních spermiogramů dělali vašim partnerům před metodou MESA/TESE?
Zkouší se u mužů i nějaká hormonální léčba?
Je mi jasné, že mě čeká stimulace také, ale opravdu mám obavy z píchání hormonů do břicha
Jsem v tomto strašný posera a bojím se. Opravdu se to dá zvládnout? Pero asi nebude problém, ale klasické injekce nevím nevím ![]()
Dnes už se mi nějak lépe „dýchá“ a dívám se na tuto situaci jinak.. Ale když mi to partner sdělil výsledky spermiogramu, tak mi bylo hrozně. Neumím si to bez dítěte představit. Dostavěli jsme dům a prostě teď taková rána osudu..
Mám strach, že mu tam žádné spermie nenajdou a o darovaných nechce slyšet (já vím, že je brzy na takové závěry).
Na konzultaci jdeme příští týden - pořád se rozhodujeme mezi UNICOU a ReproMedou ![]()
Děkuji holky za vaše odpovědi
![]()
Ahoj @Beeruskka81 @missy-m, taky jsem to ted zjistila, ze tam Zobac uz neni, za me nejlepsi lekar z repromedy, ale zase dobra zprava je, ze neskocil, chtela jsem se k nemu ted objednat a ejhle, uz tam nebyl… ale je tam zase na oplatku nova doktorka z Heliosu
. A jeste tam maji jednu novou Dr, co se tam u nich uz nejakou dobu „zaucovala“ - zrovna na me punkci
…
@majdulacek vubec se nemas ceho bat!!! Ty injekce jsou uplne v pohode!!! Opravdu, se neni ceho bat, ale vim, ze jsem kdysi mela stejne obavy jako ty. Unicu neznam, ale do Repromedy bych uz nesla, bohuzel mam porovnani a repromeda je pro me obrovske zklamani, velmi lituju sveho rozhodnuti tam jit.
@majdulacek Neboj se, opravdu se to dá zvládnout a ani to nebolí. Pero jsem vůbec necítila a aplikace byla velmi snadná a pak klasické injekce se píchají jen pár dní a taky to není nijak složité ![]()
Jinak já s RM byla spokojená, začínala jsem u nich ale před třemi a půl lety.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.