Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana1902 My máme už chlapečka z Repromedy. Teď mu byli zrovna 4 roky
A tentokrát to bude holčička
Tak držím pěsti, ať i tentokrát jsou v Repromedě úspěšní ![]()
@Kacule8 tak s Krajčovičovou jenom nejhorší zkušenost. Odcházela jsem s brekem, po UTZ na potvrzení ovulace jsem krvácela jak prvnička, manžel úplně mimo, dívala se na nás jak na socky - když jsme se zeptali na přibližnou cenu, nechtěli jsme hned kývnout - možná to byl kámen úrazu. Když jsme řekli, že si to musíme rozmyslet, řekla ať jdeme do čekárny, že se nás za chvilku zeptá a my, že to chceme probrat doma v klidu a víceméně nás vyhodila. Jde o prachy, všem. ![]()
Felsingerová mi prováděla transfer, byla zvláštní, ale celkem v pohodě. Prý se snažila nejvíc jak mohla - asi málo
Jsem zvědavá koho vyfasuju teď, štve mě, že pokaždé máme někoho jinýho. Začínali jsme u Matěny a pak kolotoč
Stejně zvláštní jak každý má jinou zkušenost s těmi doktory. ![]()
Je to tak, já beru, že jsou to lidi a vždy nemůžou mít nejlepší náladu, ale někdy to chování je šílený. Já byla u té felsingerove a cítila jsem se úplně šíleně, vůbec neumí jednat s lidmi a jak kdybych byla z té nejnižší třídy… A vlastně mi skoro nic neřekla, jo a ani mě nepozdravila… šílenost ![]()
@lename viď je to mazec, ale asi taky jr to podle sympatií.
A to že máme pokaždé někoho jiného tak to mě taky štve. Ale co neděláme ![]()
@Kacule8 no teďka bych měla mít pořád Tokarevu a tu stejnou sestřičku, tak jsem zvědavá na realitu 🙈 😀
@Kacule8 přesně jak říkáš. Člověk už tak je z toho procesu nervózní, plný očekávání a strachu a do toho BUM, chytneš doktora, který nemá svůj den nebo se mu nelíbíš
nepovzvudí to, no ![]()
@JanickaJa Ahojky. My máme doma 5 měsíční holčičku. Loni v lednu jsme si vybrali darkyni a 9 března jsme šli na transfer. Podařil se hned na poprvé ![]()
Jak to tady tak ctu, tak jsem rada, ze jsme chytli v pohode doktory
ale holky ja nechapu proc si nereknete ke komu chcete jit? Vzdyt si to platite sami, tak mate narok si rict kdo se vam bude venovat. Ja bych si rekla, pokud by mi nejaky lekar nebyl sympaticky ![]()
@Beeruskka81 já bych si řekla ke komu jít, jen on už tam není. Ale vyloženě mi tam nikdo nevadí. Akorát mi nesedla ta paní doktorka na F. taková mladší. Moc se na to nehodí. Přišlo mi, že ji je úplně u zadku, co ji říkám… ![]()
@majdulacek
Zdravím! U nás byl problém přesně jako u @Ewangelle …Já ztratila na 2 roky úplně cyklus..V Repromedě mi jej zpět nakopli maximálníma dávkama hormonálních injekcí a taky se mi díky tomu cyklus plně obnovil a zadařilo se nám poté i spontánně otěhotnět
!
Já osobně na Repromedu nedám dopustit, ale je pravda, že co člověk, to jiná zkušenost a odlišný názor…Nejlépe osobně vyzkoušet a přesvědčit se
.
Držím palce, ať budete kdekoliv, hlavně ať se dočkáte vytouženého miminka
!!!
Osobně znám paní doktorku Hromadovou a nedám na ni dopustit! Když jsme se v Repromedě léčili, měla nas na starost téměř vždy ona, byla ochotná odpovídat na mé nekonečné otázky. Vždy vyšla vstříct s mýma požadavkama…a že to asi někdy musel být se mnou záhul
!!!
Ale na mě působili příjemným dojmem všichni, včetně prostředí. Je ale pravda, že stejný názor nemusí sdílet každý…Tak to prostě v životě je…A co se týká financí…Soukromá i státní centra pro léčbu neplodnosti mají základní filozofii v podstatě stejnou, u jednoho se platí více za to, u dalšího za ono. Opravdu záleží na prvotní vzájemné sympatii a komunikaci…
…
Moje řeč, řekla jsem si vždy, že chci k dr. Hromadové, protože jsem na ni byla zvyklá a raději jsem se já přizpůsobila její pracovní náplni, než bych měla mít někoho jiného!! Člověk se nesmí bát ozvat a ne být jako ovce před porážkou…
Většinou se opravdu vynasnažili sladit naše požadavky a bylo to na pohodu
!
Je zajímavé zde vidět, jak má opravdu každý člověk jinou zkušenost a názor ![]()
Já třeba Hromadové nemůžu přijít na jméno a nemám pro ni jediné hezké označení. To všechno proto, že po prvním KET kdy jsem do toho (ano naivně) vkládala obrovské naděje že to určitě musí vyjít, mi oznámila negativní výsledek pomalu na chodbě a to stylem jako co jsem čekala a proč jsem z toho špatná ![]()
@Ewangelle
Ano, prostě každému sedne někdo jiný… A je to tak i dobře. Časem člověk pochopí, že i špatná zkušenost je ku prospěchu… Ale snad tady budou děvčata mít spíše ty příjemné a radostné zkušenosti
!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.