Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jíťa95 ano v repromede jsme vše podstoupili. Přítel měl taky úplně malo %. Už přesně nevím kolik, ale žádný zázrak. ![]()
@MartinaPospisilova ty brďo, co v tom všechno je?
my přemýšlíme mezi Repromedou a Heliosem ![]()
@Jíťa95 píše:
@MartinaPospisilova ty brďo, co v tom všechno je?my přemýšlíme mezi Repromedou a Heliosem
MACS, PISCI, ISCI, drahý léky, PK. Helios má třeba PISCI za 14 000.To je taky hrůza🙄
@MartinaPospisilova no já ani nevím co nám doporučí
uvidíme ve středu, to jdeme do toho Heliosu
@Jíťa95 píše:
@MartinaPospisilova no já ani nevím co nám doporučíuvidíme ve středu, to jdeme do toho Heliosu
My máme špatné spermio takže my se bez toho PISCI a MACS neobejdem ![]()
@MartinaPospisilova my taky
3% jsou pouhé zdravé
94% defekt hlavičky, 3% defekt těla a ještě ke všemu snížená pohyblivost
uvidíme no… Moc bych si přála aby za to mohl i stres
Ahoj holky, nevíte, který den cyklu se má dělat test na hormonální profil (hlavně FSH, LH)? Já mám pocit, že jsem si je měla dělat mezi 1.-4. dnem cyklu, ale už se moc nepamatuji. Moje dvojče také za pár dní oslaví 35.narozeniny a o miminko se snaží od října. A já ji radši radím, aby si nechala udělat základní vyšetření…přece jen my se snažili přes 3roky.
@Jíťa95
Zdravím! Nás 50…Měla jsem maximální dávky hormonalnich injekcí + ostatní, jak píší holky… Levné to nebylo a není, ale domnívám se, že je to tak plus mínus všude… Co má jedno centrum levnější, to se v druhém platí více a naopak… Tahle záležitost levná není nikde… Ale tak to prostě je!!! Člověk utrácí všude spoustu peněz. Je třeba si tak nějak uvědomit a srovnat v hlavě, co a proč děláme, platíme, podstupujeme… Ten andělský poklad na konci celého boje je to to NEJ, co člověka může potkat❤️️😇 ❤️️!!!
Hodně zdaru všem, ať už se rozhodnete pro léčbu kdekoliv
!!!
@Jíťa95
Ať vydrží nejen pocit, ale hlavně ať se dostaví i ten nejúžasnější výsledek v podobě zdravého miminka
!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.