1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1153
22.7.21 17:59

@Victorie518 vzala bych hned jak si vzpomenes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
22.7.21 19:29

@Victorie518
Ahoj, vezmi si jak si vzpomenes nebo v tech 9 vzit 2 najednou. U utrogestanu to tak nevadi.

@baru-ska
Ještě jsem hledala a přemýšlela, co by těch 15tis. mohlo stát a nevím. A tu genetiku embryí nám dali na pojišťovnu až na základě výsledků těch našich genetických testů. Kdyby nám to pojišťovna neproplatila, nejdeme do toho. Váhali jsme, jestli do toho jít i s účastí té pojišťovny… Zavolej si zítra na recepci, oni ti odpoví.

Jinak - vždy, když jedu na ultrazvuk či konzultaci, mám sešit, kam si vše píšu. Když mi nám není něco jasné, ptám se jak debil, no a co… Když byl ivf cyklus před startem, vyfásli jsme zdravotní sestru („naši koordinátorku“) a tý volám, když mi není něco jasného. O víkendu jsem už několikrát volala i pohotovostní číslo (jednou i večer v 9). V Repromedě jsou opravdu vstřícní, pokaždé milí… nedávají ti sežrat, proč zase otravuješ. Naopak, jsou ochotní, neboj se ptát ptát ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
22.7.21 20:08

@Kobra11 já vím že jsem platila za každého 7500 tis panda test carrier.jrn jsem nečekala tolik.. ;) děkuju moc! Asi to s těmi embryi uděláme stejně. podle výsledků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.7.21 21:34

@baru-ska ano, taky jsme to meli, delali nam pandu, taky to bylo asi tech 15tis. za oba a nejaka castka byla jako bonus pak odectena u IVF. U nas byla geneticka vada u partnera, takze karyomapping do 5 embryi sel na pojistovnu, karyomapping kazdeho dalsiho embrya jsme platili v tom cyklu jako samoplatci 10 tis. za jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.7.21 21:38

@baru-ska ano, taky jsme to meli, delali nam pandu, taky to bylo asi tech 15tis. za oba a nejaka castka byla jako bonus pak odectena u IVF. U nas byla geneticka vada u partnera, takze karyomapping do 5 embryi sel na pojistovnu, karyomapping kazdeho dalsiho embrya jsme platili v tom cyklu jako samoplatci 10 tis. za jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
22.7.21 22:13

@baru-ska

Tak to mají teď ňákou novinku, už na to koukám. V dubnu to ještě rozdělený neměli (teda aspoň myslim :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
23.7.21 20:05

@baru-ska

Ahoj, dneska jsem ještě váhala nad tím testem embryí (PGT-A). Nedalo mi to a volala jsem. Bylo mi to strašně hezky vysvětleno a myslím si, že je to fajn. Že to ušetří zklamání z potratů… prý to embryu nijak neuškodí, je to šetrné. Tak snad vám to nabídnou, protože 50tisíc je garda no…

Přidá se někdo se zkušeností s tímto genetickým testováním embryí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
23.7.21 20:11

@Kobra11 nám to také navrhli a hned na první pokus se zadařilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.7.21 20:11

@Kobra11
Ahoj, my jsme měli vyšetření embryí a já jsem rozhodně pro. Testovali jich 8 a 5 jich bylo dobrých, u 2 byl nějaký problém, ale že jsou schopné transferu, ale po poradě s genetikem a 1 šlo úplně pryč, protože chyběly nějaké chromozomy. 50 tisíc je sice šílená částka, ale rozhodně bych do toho šla, aspoň člověk ví, že jsou v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
23.7.21 20:53

@PiperW @Victorie518

Děkuji holky. My bojovali se 2 věcmi: Jestli je to šetrná metoda a embryu nijak neuškodí. A jestli se nám nevyřadí embrya, která by šanci na uchycení a zdravý vývoj měla. Po odpovědích jsme neváhali a jdeme do toho :dance:

@PiperW Ať jde celé těhotenství jak po másle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
24.7.21 00:34

@Kobra11 mně na tom ještě štve to že vlastně jdeš na vlozenibazvpo 2 přilehlých cyklech :think: a taky že mi fakt říkala že těch 55 tis to stojí i když budu mít 1 embryo a nebo kdyz budu mit 8…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.7.21 04:16

@baru-ska

Si vem, jak dlouho jsme čekali, co to jsou 2 cykly…ale chápu, už je to prostě na dosah :)
Já to pochopila tak, že dalši cyklus nic a pak jo. To by i tak vycházelo. Cca 2 týdny čekání na měsíčky a další cyklus 4 týdny = 6 týdnů. Další cyklus se začne stimulovat od 1.DC (to se domluví dopředu co a jak) a 10.-12.DC kontrola a do tý doby by měla být konzultace s genetikem. Teď otázka jestli během těch cca 12 dní je možný se ke genetikovi dostat, kvůli plnýmu diáři :nevim:

Třeba nám na to odpoví někdo se zkušeností…? Q :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.7.21 07:49

@Kobra11
Oni cca 6 den zamrazi embrya a rovnou vzorky pošlou na genetiku, což trvá cca 4-6tydnu (teď si úplně nevzpomínám kolik) a pak ti zavolají výsledky. Pokud budou vyšetřována embrya v pořádku, tak za genetikem nemusíš. Pokud by jsi např. Mela 4 vyšetřována a z toho 2 dobry a u 2 neco bylo, tak ti řeknou at se domluvíš s genetikem co a jak. Taky mám 2 u kterých je nějaký menší problém, ale řekli mi ať se tim teď vůbec nezalamuji a k tomu genetikovi se objednám až by ty 2 měli prijit na řadu. Aspon takhle mi to bylo vysvětleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.7.21 13:46

Ahoj holky, prosím vás, hledala jsem v ceníku repromedy, ale nejak jsem to tam nenašla, kolik stojí teď KET? Mám doma repromeďáka, který 2.7. oslávil první rok, a ráda bych mu šla pro sestričku z mrazáčku :srdce: děkuji za odp. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.7.21 13:53

@Edmi87 ahoj, tusim, ze mi rikali KET stoji 15 tis. Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.