1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
31.8.21 19:27

@Ejminka11
My teď měsíc zpět čekali jen 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
31.8.21 20:38

@Kobra11 takže jste to stihli hned v dalším cyklu po opu nebo i tak tam byla ještě měsíc pauza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
31.8.21 21:47

@baru-ska
Kdyby byl u mě možný KET v přirozeném cyklu, stihlo by se :palec: Musím mít ale řízený KET a právě se „seřizuji“ :D

Jinak je na doporučení doktora, jestli nedat po opu cyklus pauzu. Kamarádi byli na ivf kvůli partnerovi, kamoška v pořádku a stejně jí byl cyklus pauza doporučen, aby se tělo dalo po hormonech do kupy a odpočinulo si.

Ty si teď v jaký fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
1.9.21 08:21

@Kobra11 mne se to celé natahlo..pp revizi mi naskočila ms až pp 10ti týdnech teď o víkendu.. takže teď ještě jeden ket v Praze a pak už praave repromeda. zjistuju jestli bych vše stihla do vánoc.. bude záležet jak jedou přes svatky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
1.9.21 18:47

@baru-ska
Chce to trpělivost že… a nedávat si termíny (do Vánoc, do Velikonoc, do léta… :D ). My měli 1.konzultaci teď v březen/duben a červenec byl opu - mezi tím 2 cykly s cystou, takže se nic nedělo. Je to frmol. Myslím si, že v repromedě jsou i přes svátky…přece nemůžou říct - dneska opu ne, je státní svátek… A třeba vyjde poslední ket v Praze a Repromeda bude ze hry ven :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
2.9.21 13:46

@Kobra11 já jsem na ty termíy děsná.. musim mít na vše plány a neumim to pustit.. děsný..koukám opravdu se to vše děsně táhne u všech.. no uvidim.. jsem ted po tý revizi nějaká skeptická, ale bylo yb to super ;) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
2.9.21 19:24

@baru-ska
No já dneska byla na kontrole, 11.DC a sliznice 6,5mm…u mě zázrak. V pondělí kontrola a asi se půjde do KET, náš první, tak jsme plní očekávání. Když bude aspoň 7mm, nebudeme nad tím ani přemýšlet. A když to neklapne a sliznice klesne, tak zas za 4 týdny… a jsme zase u těch termínů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
2.9.21 22:23

@Kobra11 jakože úplně první ivf a prvni transfer? A hned s pgt? tak to moc držím palce.ja jdu v pondělí taky na kontrolu a dozvím se zdá bude ket.tak to mě stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
3.9.21 06:14

@baru-ska
Jj, pgt, imunologie, všechno… byla jsem nepřípustná :D Takže v pondělí tfujtfuj, dáme si vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
10.9.21 10:39

Holky, kterým se zadařilo a jste z větší dálky od Brna, jak to pak funguje? Jezdili jste do Repromedy na UTZ nebo už jste hned chodili ke svému Mudr?
Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
10.9.21 10:51

@baru-ska mám to přes hodinu cesty a jezdila jsem do potvrzení srdíčka, pak v 9tt už jsem byla u své Mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
10.9.21 11:00

@PiperW a mužu se zeptat, ty si jim po pozitivním testu dala vědět a pak si tě třeba 1× pozvali na potrvzení :srdce: a pak už teda gynda ano?
a jinak vše v pořádku :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
10.9.21 11:33

@baru-ska Po pozitivním Testu jsem jim zavolala a potvrdili gastacni váček. Za dalších 14 dni mne volali na potvrzení srdíčka a třetí kontrola už byla u me doktorky. Jinak těhotenství probíhá v pořádku, dítě roste tabulkove jen já mám teda v těhotenství vysoký tlak a cukrovku :roll: Držím vám palce ať vše proběhne co nejrychleji a nejlepe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.21 19:46

Ahojte, môžete mi odporučiť naozaj užasneho a odborného lekára v repromede. Chceme sa objednať na konzultaciu, bude to naše 6 IVF. Ďakujem.

• Citovat
  • Upravit
393
11.9.21 07:18

@baru-ska

Takže to klaplooo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.