Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mandelina:
ještě ti zkopíruji recept „na nachlazení“ - já tedy nedám na med dopustit
Nachlazení:
Ti,kdo jsou nachlazeni,by měli užívat 3× denně 1 lžíci vlažného medu s 1/4 lžičky skořice po dobu 3 dnů.Tím se vyléčí nachlazení,chronický kašel a pročistí průdušky.
Takže med nejen do čajíku (ne horkého!!!!), ale i samotný.
Mio, děkuji moc za recept, hned jdu na to, i když jestli už nebude pozdě
Ale rady se hodí vždycky …
Držím pěsti, aby byly //, pisni, jak jsi dopadla. Myslím na Tebe. Já se bojím, já to ještě vydržím …
Tatranka: Díky moc za reakce. Mě to stejně moc nechutnalo, takže jsem do sebe dostala tak 3 malý lžičky, tak snad jsem ničemu neuškodila … Tatranko, a poznala jsi, že jsi těhulka, myslím mezi transferem a testem. Já myslím, že to člověk pozná, zvlášť když se soustředí a pozoruje na sobě každou změnu.
Mia: Mio, tak co testík, šla jsi do toho?
Tatranka: Já se na sobě snažím pozorovat každou změnu a asi to není dobrý. Nebudu na to tedy raději myslet a hlavně budu pozitivní
Já totiž na sobě nic nepozoruji, až na to nachlazení ![]()
A byla jsi doma nebo chodila do práce?
Tatranka: Jéé, tak to je fajn, kéž by mi to taky tak dobře vyšlo ![]()
Jo jo, byla jsem 3.12. Test si mám dělat za 14 dní od ET, ale asi jej udělám tak ve středu nebo ve čtvrtek. Mám hrozný strach ![]()
Jestli se mohu zapojit…Hatchující blastocysta je blastocysta která se hodlá zahnízdit což je v embryotransféru úplně super, také jsem to tak měla
Po transféru jsem cítila v břiše takový jemňounký cvrlikání , nevím jak to dobře popsat ale trvalo to dost dlouho. Jsem nedočkavá tak jsem se testovala už 6 den po transféru a sotva viditelná druhá čárečka tu jsem snad viděla jen já
se objevila až po zaschnutí proužku sice to bylo po platnosti ale čárka každým dnem sílila a sílila. Tak Vám přeji nejen dobré zkušenosti Repromedou ale hlavně ty dvě čárečky ![]()
![]()
Cancer1: Děkuji moc za podporu, kéž by to dobře dopadlo jako Vám. Já se právě děsím, aby ten kašel všechno nezkazil.
Opravdu nic necítím, občas mi píchá v bříšku, ale spíš stejně jako před MS. Tak myslíte, že zítra bych mohla zkusit, že? Budu už 10. den po ET, takže se děsím, že pokud tam nic nebude, tak je to vlastně už jasný … Ach jo, mám hrozný strach. Ještě jednou moc děkuji.
mandelina: a ještě jednou pro uklidnění
hned druhý den po transféru jsem chytla tak parádní rýmu, pšíkala jsem až se barák otřásal, říkala jem si no to je hotovo, to nemá šanci … zázraky se prostě dějí. Já bych zkusila jem totiž strašná nedočkavka a těch testů jsem měla snad dvacet
, hlavně se nenechat vyvést z míry když tam nic není a juknout na něj ještě i na denním světle třeba až druhý den.Nejhorší na tom je to čekání, hrůůůůza.Ten stres škodí.
mandelina: a ještě jednou pro uklidnění
hned druhý den po transféru jsem chytla tak parádní rýmu, pšíkala jsem až se barák otřásal, říkala jem si no to je hotovo, to nemá šanci … zázraky se prostě dějí. Já bych zkusila jem totiž strašná nedočkavka a těch testů jsem měla snad dvacet
, hlavně se nenechat vyvést z míry když tam nic není a juknout na něj ještě i na denním světle třeba až druhý den.Nejhorší na tom je to čekání, hrůůůůza.Ten stres škodí.
Cancer1: Děkuji moc za podporu, zítra to zkusím … Je pravda, že to čekání je strašný … Zezačátku jsem si to vůbec nepřipouštěla, ale teď když mám pocit, že se se mnou pořád nic neděje, tak jsem vystresovaná a nervózní jako hrom …
Ještě jsem zapomněla dodat , že ten test z Repromedy jsem si dělala až naposledy, jinak Mamatest jsou citlivější.
Cancer: Tak jsem si udělala testík už teď večer, jak jsem přišla z práce a nic
Negativní jako hrom
Druhou čárku nevykoukám, ať dělám co dělám. ![]()
Udělám ještě ráno, ale je to ztracený …
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.