Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mandelina píše:
Antoa: Držím pěsti, ať je hodně vajíček
díky…
Asi bych tu s vámi v diskuzi neměla být, podstupuji už 4IVF, ale zase je to 1IVF v Repromedě ![]()
mandelina píše:
Cancer: Tak jsem si udělala testík už teď večer, jak jsem přišla z práce a nicNegativní jako hrom
Druhou čárku nevykoukám, ať dělám co dělám.
Udělám ještě ráno, ale je to ztracený …![]()
![]()
a kolikátý den jsi po ET?
Antoa:Jen tu s nami bud,jsem rada. Doufam ale,ze 1.Ivf v Repromede,ale taky posledni ![]()
Nevim,jestli to pocitam dobre,byla jsem minulou sobotu rano (3.12.),takze kdyz nebudu pocitat tu sobotu,tak uz 9.den
Mrzi me to,doufala jsem,ze to vyjde,mela jsem dve blastocysty,navic jsme sli i do genetiky kvuli tem 2 ZT. tak nevim,jestli to mohla ovlivnit ta nemoc nebo i to,ze jsem si nevzala nemocenskou,po Et jsem byla 3 dny z prace doma,takze v podstate do prace jsem sla minuly tyden jen 2 dny a pak zase o vikendu odpocinek.Tak tim to snad nebude,praci mam v kanclu,i kdyz nekdy ve stresu ![]()
mandelina: tak se zkus na něj podívat ráno na denním světle u okna a ráno je hcg nejvyšší tak bych se testla zase. ale jak říkám objevilo se to tam až po pár hodinách a skoro neznatelně, počítat by se to nemělo je to po platnosti ale duch tam byl a teď mi řve v potýlce
Každopádně neztrácej naději, ještě má čas. Já mám doma úúúplnou sbírku testíků jak jsem byla nedočkavá, u nás už to byl poslední pokus s jedinou blastocystou která nám zbyla, takže nervy v háji.
Cancer:Diky moc za podporu,zkusim to jeste rano,porad si to jeste nechci pripoustet,ze by to nedopadlo,tak kez by tam zitra byl aspon naznak.Jsem moc rada,ze vam posledni pokus vysel.Kazdy si to zaslouzi.A cancer,myslis,ze je neco pravdy na tom, ze s poctem pokusu roste i sance na uspech?Taky Ti to rikali?Diky.
Mandelina:
také bych testla ráno, už to asi máš za sebou, jak jsi dopadla??? Držím… ![]()
Mandelina: a dodatečně se omlouvám za tu skořici, to jsem vůbec netušila… ![]()
mandelina: určitě roste šance, sestřenici se to povedlo až po třech neúspěšných IVF a nakonec když už přestala doufat se zadařilo přirozenou cestou. Nám to neříkali pže my jsme měli jeden jediný a posl. pokus s jedinou blastocystičkou, nic jiného PGD neprošlo
takže žádný ledňáček.A jak říkám zázraky se dějí
na polední kontrole mi ale říkala asistentka v Repromedě že tam měli několik bab které přišly ubrečené s negativním testem a nakonec těhotné byly. Takže hlavně klídek.
Cancer:Dekuji moc za podporu,ale na test koukam od rana a je tam jen jedna cara,druha ani naznak
navic mi dnes rano bylo strasne spatne od zaludku,v noci jsem jsem strasne kaslala a pak se v 7 probudila,jak mi bylo zle od zaludku.ted uz to je lepsi,ale zustala jsem radeji dnes doma.Tak bud jsem nekde neco chytla a nebo jestli to muze byt z tech leku?V kazdem pripade mam zitra rano prijit do Repromedy na krev a ze se na me podivaji.Takze zitra to bude jisty:-(
Mandelina: když ti bylo špatně od žaludku, to by mohlo být dobré znamení…?
V kolik jdeš zítra do Repromedy? Dej vědět, ano?
Ke mně ms zatím nepřišla, mám nafouknuté bříško, že málem nedopnu rifle
. Test, pokud se nic strašného večer nebo v noci nestane, dám zítra.
Mia:jdu tam na 7:30,urcite dam vedet,rikala jsem si,ze kdyby to bylo dobry znameni,tak by na testu byl aspon duch
Spis jsem nekde neco chytla
Mio,tak drzim pesti,at mas zitra // Dej vedet,jak jsi dopadla.
Cancer: Diky moc.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.