Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF ten je hodny, to se nekdo ma
, tak to jsem zvedava, jak to bude u me. Dneska tu mame celi ben best.Je to hnus.Mame jet zase za tchanem do nemocnice a ten slejvak je opravdu strasny
.Nejradeji bych lehla do postele a nikam nesla.
@jarunka13 to ti verim pritel odjel do lesa mrknut na houby tak doufam ze me nedoveze praci
ale budu celej den ajat u nas taky furt lije a bude to asi na celej den.ja kdyz jsem zacala ten 8 den spinit tak jsem si to zadala do vyhledavace aby neco procetla ale ja si myslim ze bat se nemusis
@marenkaF je houby, ty miluju. Nejradeji mam z nich gulas nebo smazene, mnam, mnam, mnam
.Vcera jsem to teda mela silnejsi, to je fakt, ta uvidim zitra.Jak prijedem domu, tak se taky mrknu na net, abych vedela co a jak.
@Reprovera : Ahojky, no jak bych to řekla hodná je přes den, ale jak odbouchá 17 hodina tak kolem ní lítám a nespí až do 23hodiny jen podřimuje a brečí jak na lesy. Když ju v teto době kojím tak je cca za 1hodku vzhuru a mám pocit že má hlad tak jsem dnes koupila Fenyklový čaj a budu zkoušet jí dávat v mezi case trosku čaje. Asi to kojeni nestačí a odpopoledne má žízen. Nechce si odříhavat pořád to poliká a pak ju trapí bolení bříška. Já ji zatím plně kojím a doktorka naznala že ji to musí stačit. Zítra jdeme na kontrolu a na vážení, tak snad to dobře dopadne. Co se týče porodu tak ten císař byl masakr, dělohu jsem měla moc vysoko a to epidurální umrtvení v těch místech už nepusobilo tak jsem dostala konskou dávku něčeho proti bolesti jinak se císař celkem dal když malou vytahli ale to čištění bylo horší. Jizvu mám asi 19 cm dlouhou. No ale už jsem si parkrát pobrečela ale doma to je o něčem jiném než v nemocnici. Tak se hlavně drž jak budu mit vic času tak sem hodim fotečku.
@jarunka13 ja houby moc nemusim pritel je teda miluje on zas nemusi maso a to ja mooooc rada
ale takovou smazenou bedlu bych si dala ![]()
@marenkaF ty me budes porad delat sneci chute
.Asi se taky zastavim v leseejak pojedeme o bikendu k nasim. Bydli na vesnici, tak jeto jednodusi nez tady v Brne.
@jarunka13 taky pujdu jet tet budu do patku odpocivat at se me mimco v klidu zavrta a pak se pujdu projit do lesa ![]()
@Pindrušenka Beruško moc ti gratuluju
a neboj ono se to srovná. Seš užasná, žes to zvládla.
Nestíhám sem moc chodit teďka si zas užívám tour de doktor. Mám opravdu velkou radost, hlavně ať malá moc nepláče.
@Tonyax @Reprovera Ahoj holky
a co vy jak se máte, co pupíci rosotu???
@Clariss ahoj no zatim dobre byla jsem na druhem ketu, tak uz se doma modlim at to vyjde
a co ty???
@marenkaF tak snad už to výjde, moc ti to přeju, takže nohy hore a zauzlovat a nepouštět
. No a já bojuju jak se dá s tou potvorou cukrovkou, pořád ladíme inzulín, ale už se nehroutím, neberu to jako prohru ba naopak aspoň tolik nepřiberu a nebudu mít tři brady, stačí, že už mám dvě
mám dole 3kg. Smířila jsem se s tím, že to nebudeme mít zadarmo, ale dneska jsem byla na 3D/4Dčku a tak mě to tam navnadilo. Takže Maru bojujeme dál ![]()
@Clariss to je fajn ze ses s tim vyrovnala, no ono asi nic jineho nezbyde hlavne at ste oba zdravi, to je parada ze si vydela mimousa
jinak malyho porad premlouvam at bojuje ze to je nase posledni nadeje tak doufam ze to pochopi ![]()
@marenkaF ja bych sla na mensi prochazku uz ted, ono to nebude naskotu, aspon budes na cerstvem vzduchu.Ono je to pro mimiska jen zdrave ![]()
@jarunka13 pritel se vratil bez hub
tak to bude asi fakt jen prochazka
ja mam lesy rada voni me teda az na ty klistata kdyz jsme byly na dovolene sla jsem 2× na plaz a pokazde jsem z toho mela kliste
asi po tech praskach jim vic voni ma krev jelikoz jsem mela kliste snad po 10 letech ![]()
@marenkaF to je skoda, mohla jsi mit mnamku, na ty klistata si davej pozor, obzvlast ted
, neni to sranda.Taky mam rada lesy, opravdu nadherne voni
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.