Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 tak hlavne ze vam to udelaji nam to udelat nechtely,,snad vam to uz vyjde budu na tebe strasne myslet
@marenkaF snad jo, budu to vyzadovat, aby to udelali. Dekuji ti mooooc, jsi zlaticko
, Ja zase budu myslet na tebe, aby ti to ted vyslo
, dekuji.
@jarunka13 dekuji si hodna musime si prece pomahat kdyz to nejde jinak tak alespon touhle podporou…boze tet me volal bratr jestli mu vyperu tak budu muset k nemu procist navod jeho pracky a naucit ho to ![]()
@marenkaF to je pravda, jsem rada, ze si takhle piseme, hned jsem takova klidnejsi a jsem za to rada, ze se takhle podporujeme
Ty jsi vazne zlaticko, me uklidnujes, sestru ucis varit a bratrovi pujdes vyprat. Jeste, z3 te vsichni mame ![]()
@jarunka13 me to pritel chvilama zakazoval sem chodit ze se akorat nervuju, nechapal ze me tu uklidnujete a ze si musim s nekym popovidat, ti mi sourozenci by mely ucit me ja jsem z nich nejmladsi ![]()
@marenkaF me to nastesti chlap nezakazuje, prave naopak, vzdacky se pta, co holky pisou, zajima ho to
.Kazdy se na to diva jinak
.Tak to jsi teda sikulka, ze to takhle zvladas, jim radit, asi vi, ze jsi nejlepsi ![]()
@jarunka13 pritel uz to nastesti taky pochopil
tet me psal bratr ze chce vycistit wc jak ma ze zachodu vypustit vodu aby to umyl ten je fakt roztomylej budu tam muset nabehnut a skulturnit mu to tam ![]()
@marenkaF tak jeste, ze to chape
, tak to aby ti bratr dal potom nejakou sladkou odmenu za to ![]()
@jarunka13 ten jo je to takovej hulvat ze bych se na nej vyprdla ale nechcu aby mu tam chodila poklizet babicka ktera mu poklizela vzdy kdyz u ni bydlel, jak je u vas tady porad hrmi
@marenkaF tak to jo, to je dobre, jsi hodna, taky bych babicku nenechala uklizet.Tady je zatazeto a ted zacalo taky hrmet, jeste chvilku a bude pekna bourka.
@jarunka13 tak az vam tam zacne prset tak radsi nikam nejezdite
a kdyz tak na clunu ![]()
@marenkaF dneska jedem zase do nemocnice, jinak nikam.To neni spatny napad ten clun
, pujdu pro nej do sklepa ![]()
@jarunka13 tak hlavne opatrne ja si tet jdu poklidit kdo vi kdy si me zavola ten nas pobuda tak zatim a hlavne klid ![]()
@jarunka13 ahojky ted jsem si to precetla to me moc mrzi ja myslela ze ti to vyjde ty priznaky takovy maji byt ja nemela ani jeden ale uvidis treba to bude dobry jeste krev oni rikaj ze na testik se spolehnout neda a nezoufej jeste je tu nadeje.
muj chlap mi rika at na to nechodim ze me to zbytecne stresuje alee s kym jinym mam o tom mluvit kamaradkam jsem to nereklaco jsem vse podstoupila tak jsem taky rada za nejaky rady pa
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.