Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petitchat ten me taky prvne napadl ze bych tam sla, kdyz jsem to pocitala tak cenove by to vyslo stejne ale kdyz uz me tet delaji to imuno atd tak je blby odejit
Holky, vy jste meli pgd ze znate pohlavi??? Vsem, kterym to vyslo moooc gratuluji
a cekatelkam drzim pesti ![]()
@kelynka ahoj to je dobra otazka taky jsem o tom cetla a dost me to zajima ne ze bych si chtela vybirat to ne ale je zajimave ze se to da zjistit
Ahoj holky, nevimco delat. Myslite, ze jedna sklenicka cerveneho vina me nejak ublizi? Nechci pit, ale dneska mam narozeniny a vecer prijdou gratulanti a budou me nutit pit, tak jsem si rikala ze ta jedna sklenicka snad neublizi ![]()
@jarunka13 ja si myslim ze jednou sklenkou nic nezkazis sestra kdyz takhle jde na nejakou akci ta si naredi strik
@marenkaF dekuji, ja jsem si to myslela, ale nechci nic pokazit, cetla jsem si to na netu, ale nekdo pise to a nekdo zase neco jineho, tak si jednu dam, doufam, ze se z toho neopiju ![]()
@marenkaF a jak ti je jinak kocko? Doufam, ze vsechno je ok
, mooooc na tebe myslim ![]()
@jarunka13 jo uz me boli pekne bricho tak to brzo dostanu ale uz bych chtela na dalsi
a to jeste na to nemam jinak gratuluji ![]()
@marenkaF Ahoj Mařenko, pročítala jsem si příspěvky a moc mě mrzí, že ti to zase nevyšlo…škoda, že ti neudělali to PGD, když sis o to žádala, mě to nabídli hned, ani jsem nevěděla co to vůbec je. A s penězma tě naprosto chápu, mi museli mít všechny ty metody a vyšlo nás to kolem 40 000 a to nepočítám cesty do Brna. Přála bych ti, aby ti to už konečně vyšlo. ![]()
@marenkaF snad vamto vyjde a pujdete opravdu co nejdriv, moc vam to preji a dekuji za prani ![]()
@marenkaF Já jsem na tom docela dobře, ale dnes mě píchá pěkně v podbřišku, tak radši ležím, nevím co to může být…snad to přejde.
@Monika1987 ja to mivala taky, tak v klidu lez aby sis neublizila ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.