Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zulil a taky chodíš do repromedy? zeptej se na to…nemyslím si, ze by záměrně zaváděly nekvalitňi embryjka…my mame ze 3 embryjek vporadku jen jedno..a ty zbyla 2 mi určitě zavádět nebudou…
Ja chodim na obilnak ale chci jit do repromedi mame posledni 3embria a ted cekam na vysledky sliznice a pak se pry uvidi me vzdy zavadeli 2embria a nepovedlo se ani jednou
@Adona-i tak to smutny:( u me těžko říct…pokud toto nevyjde, tak taky nevím, jestli bych do tohoto vysetreni znovu sla…jsou to děsný nervy..a do poslední chvíle jsme nevěděli, jestli vůbec bude něco na transfer… Ale důvěřuju jim..ale pokud mate vic mrazacku, tak by mohli zavést treba příště 2 najednou ne?
@zulil hm, tak to bych asi určitě požádala o tohle vysetreni…
@Petitchat ahojky, doufam ze ti to vyjde, budu drzet pesticky a moooc myslet na tebe ![]()
@Adona-i ahoj kocko, to jebmoc ale opravdu moc mrzi
, to snad neni ani mozne. Nechapu jak se tohlle muze stat.Moc me to mrzi
, co bude ted dal?
@Petitchat urcite musis rict co a jak.Ted jak si to tu procitam, tak nevim co muze dekat me.Jsem v prvnim mesici abmuze secetat vse jak sectak divam, mam vic a vic strach, my jiny pokus mit nebudeme ![]()
@jarunka13 hele hele, zádný černý myslenky…nic se nestane, vse bude ok! Ale chápu Te, na transfer se děsně tesim, ale zároveň se i příšerně bojím..ale snaz se nestresovat a na plno si užívej tehotenstvi ![]()
@Adona-i píše:
Ahoj holky, tak nám to nevyšlo. Miminko se přestalo vyvíjet v 9tt.
Pgd byla naše poslední naděje. Už nevím, co dál:-(
jsme na tom úplně stejně..jen u mě se vývin zastavil v 6tt..
a v 8+ něco byla revize..a to jsme měly PGS… ![]()
@jarunka13 ahoj do prace nechodim jsem doma 2.9. jedem skrz ty vysledky na imuno a popripade domluvit dalsi ivf pokud na to bude, kdybych sla do prace tak by me mistr stejne poslal dom jelikoz by se mu nelibilo kdybych porat musela jezdit k doktorovy, tak at vam uz dopadne dobre
@zulil ahoj ja mela ET a 2× KET a nic tet nam nabidly PGD ja ho chtela hned ale jelikoz jsme oba zdravi tak nam to nemohly nabidnout na poprve
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.