1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
20.8.14 22:08

Holky, tak jak jsem predpokladala, zacala jsem krvacet a potratila :,(, rano budu volat do Repromedy a uvidim. Takze se to taky nepovedlo. Samovolny potrat, ach jo… :,( takze vsechno znovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.8.14 22:22

@jarunka13 :-O coze??nee :,( :( to me moc mrziii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.8.14 22:22

@jarunka13 drz se!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
20.8.14 22:26

@Petitchat snazim se, dekuji jsi moooc hodna, uvidim, co me tam zitra reknou, cim to mohlo byt :,(, ja jsem si to ale myslela, ze to tak dooadne.Celi den me bolelo v podbrisku a mela jsem tam strasne tlaky, asi nam neni souzeno.Jem me udivuje, ze ooravdu zadne z nas se to zatim nepovedoo, kolik nas je, co to mame uz za sebou a porad nic a co potom holky, co uz byli treba trikrat :,( :nevim:, opravdu to nechapu, ale na vsechno se doktorky zeptam, jak je to mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.8.14 22:34

@jarunka13 je mi to fakt moc líto, brecim s tebou… Co na to říct..ne, fér to opravdu neni.. Pak písni, co Ti rekli…tak hrozne bych nám to všem prala..to, ze by me nikdy nenapadlo, ze budu něco takovýho řešit, je tady asi zbytečně zmiňovat :( dej si skleničku vina, přítel se k manželkou a odpocivej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
20.8.14 22:44

@Petitchat je to opravdu strasne, mas pravdu, citim to stejne jako ty. Sklenicku jsem si dala a chlap me drzi jak muze, rika at se drzim, at nebrecim, ze pujdem na dalsi a urcite se to povede. Jeste, ze mam v nem takovou podporu :).Ale opravdu, me to moc zamrzelo, ale co se da delat. Nektere z nas jsou opravdu na tom hur a co by meli rikat ony :,(.Zitra napisu co me rekli, jsem opravdu na to moc zvedava :(.Ale uz to slysim, ze reknou to stejne co vsem…proste se to stava :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.8.14 09:19

Tak jsem volala do caru, pani doktorka tam nebyla, ze me potom zavola.Tak asi za 30 minut volala a rikala, at jeste neplasim, ze se to nekdy stane.Ze dokonce vo, a, a dneska pani a ma uplne to same co ja, rikala ze jsme se na ni urcite domluvili. Objednala me na dnesek na dvanactou hodinu.Tak se budu modlit, at je to v poradku, mam velky strach :(.Drzte me pesticky, pak napisu co a jak, ale nevidim to ruzove :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.8.14 11:33

@jarunka13 boze kocko tak to me mrzi tak jsem ti to prala drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.8.14 12:55

Holky tak jsem zpet. Vsechno je v poradku, pry se to nekdy stane. :( Videla jsem tlouct srdicko nasi male Kristynky :dance: Jsem v 6+5tt, boze ja jsem tak stastna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.8.14 13:11

@jarunka13 tak to je super ze vse v pohode dopadlo :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.8.14 13:22

@marenkaF to teda jo, jsem strasne rada, malem jsem se tak v ordinaci rozbrecela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.8.14 13:30

@jarunka13 se ti nedivim jsou to nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.8.14 13:33

@marenkaF a jaky nervy, je to strasne.Ja uz do repromedy chodit nemam, uz jen ke sve gyndarce, tak doufam, ze me uz nic takoveho nepotka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.8.14 13:39

@jarunka13 jsem myslela ze tam bude jeste par navstev a ne ze te hned poslou ke sve doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.8.14 13:42

@marenkaF ja jsem s tim tak nejak pocitala, nekde jsem to tu cetla, ze to tak je. Dostala jsem leky jeste na pet tydnu a konecna. Pekne se se mnou rozloucili, poprali vsechno nejnej, jak doktorka, sestricka tak i slecny na recep y, jsem koukala. A pani doktorka rekla, at se nezapomenu s malou holcickou prijit ukazat :D. Ted se jen opravdu budu modlit, aby bylo vsechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.