Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak jak jsem predpokladala, zacala jsem krvacet a potratila
, rano budu volat do Repromedy a uvidim. Takze se to taky nepovedlo. Samovolny potrat, ach jo…
takze vsechno znovu ![]()
@Petitchat snazim se, dekuji jsi moooc hodna, uvidim, co me tam zitra reknou, cim to mohlo byt
, ja jsem si to ale myslela, ze to tak dooadne.Celi den me bolelo v podbrisku a mela jsem tam strasne tlaky, asi nam neni souzeno.Jem me udivuje, ze ooravdu zadne z nas se to zatim nepovedoo, kolik nas je, co to mame uz za sebou a porad nic a co potom holky, co uz byli treba trikrat
, opravdu to nechapu, ale na vsechno se doktorky zeptam, jak je to mozne.
@jarunka13 je mi to fakt moc líto, brecim s tebou… Co na to říct..ne, fér to opravdu neni.. Pak písni, co Ti rekli…tak hrozne bych nám to všem prala..to, ze by me nikdy nenapadlo, ze budu něco takovýho řešit, je tady asi zbytečně zmiňovat
dej si skleničku vina, přítel se k manželkou a odpocivej ![]()
@Petitchat je to opravdu strasne, mas pravdu, citim to stejne jako ty. Sklenicku jsem si dala a chlap me drzi jak muze, rika at se drzim, at nebrecim, ze pujdem na dalsi a urcite se to povede. Jeste, ze mam v nem takovou podporu
.Ale opravdu, me to moc zamrzelo, ale co se da delat. Nektere z nas jsou opravdu na tom hur a co by meli rikat ony
.Zitra napisu co me rekli, jsem opravdu na to moc zvedava
.Ale uz to slysim, ze reknou to stejne co vsem…proste se to stava ![]()
Tak jsem volala do caru, pani doktorka tam nebyla, ze me potom zavola.Tak asi za 30 minut volala a rikala, at jeste neplasim, ze se to nekdy stane.Ze dokonce vo, a, a dneska pani a ma uplne to same co ja, rikala ze jsme se na ni urcite domluvili. Objednala me na dnesek na dvanactou hodinu.Tak se budu modlit, at je to v poradku, mam velky strach
.Drzte me pesticky, pak napisu co a jak, ale nevidim to ruzove ![]()
@jarunka13 boze kocko tak to me mrzi tak jsem ti to prala drz se ![]()
Holky tak jsem zpet. Vsechno je v poradku, pry se to nekdy stane.
Videla jsem tlouct srdicko nasi male Kristynky
Jsem v 6+5tt, boze ja jsem tak stastna ![]()
@marenkaF to teda jo, jsem strasne rada, malem jsem se tak v ordinaci rozbrecela ![]()
@marenkaF a jaky nervy, je to strasne.Ja uz do repromedy chodit nemam, uz jen ke sve gyndarce, tak doufam, ze me uz nic takoveho nepotka ![]()
@jarunka13 jsem myslela ze tam bude jeste par navstev a ne ze te hned poslou ke sve doktorce
@marenkaF ja jsem s tim tak nejak pocitala, nekde jsem to tu cetla, ze to tak je. Dostala jsem leky jeste na pet tydnu a konecna. Pekne se se mnou rozloucili, poprali vsechno nejnej, jak doktorka, sestricka tak i slecny na recep y, jsem koukala. A pani doktorka rekla, at se nezapomenu s malou holcickou prijit ukazat
. Ted se jen opravdu budu modlit, aby bylo vsechno ok.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.