Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka podle me to je nadějné! taky jsem mela takovou carecku
kdyz budes mít moznost zkus testy od Maxe
Tak jsem počurala ten rapiclear z repromedy a do minuty je tam druháá ![]()
Tyyy jo kely, o je super, tj jasny
ja mam dnes pocit ze to dostanu. Mam pocit jako by me tam svedilo, tak to mam kdyz to mam dostat, jemne spinim ![]()
Budu testovat v pondeli pred tim nez pujdu na krev. Abych byla na spatny zpravy pripravena a nebulela tam. Kdy ty jdes vlastne na krev?
Byla jsem rano na wc a mela jsem na papire ruzovo, tak jsem si udelala test. Je tam hoooodne slabej duch. Myslim si ze to nic neznamena. Jsem 9.den po ket. Mam pocit ze to dostanu. Trochu citim i bricho
@kratjana zda se mi to jako pekny dusik!
urcite moc drzim palce a zkousej testovat dal..menstruacni bolesti jsem mela taky, ale menstruace uz nepřišla ![]()
Mam pocit ze na ty jedny fotce jde videt o dost ic nez ve skutecnosti
me spis zarazi to ruzovo na papire. Tak jsem to mela i minuly mesic, vecera byl termin menses. Ja v tom brise skoro nicnp necitim, mozna si to namlouvam, ja nevim. Dnes pojedu do mesta a zkusim ![]()
@kratjana potichoucku gratuluji
Jinak me poboliva podbrisek jako na menzes ![]()
Tak jsem zjistila ze zadna krev na papire nebyla kdyz jsem se utirala tak jsem si vzala bily ubrousky a mezi to jsem dala jeste kousek toaletaku-oranzovy- a pak to na tom bilym ubrousku vypadalo jako ruova krev. Holky ja mam nadeji ze to vyjde
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.