Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
Ano. Ale ted ještě ne. Ja mám pocit ze vždycky tak 4dny před Ale doktorka mi rekne. Dokonce mám ted vysazenen anopirin a prednison. Berete to některá?
koci, oni ti ted nechteji dat anopyrin a prednison??? Prave mne ted bude dr delat testy, jestli na zamkle tehu nemel vliv vysazeni anopyrinu.. Kvuli spineni mi ho vysadili na pohotovosti.. Asi bych trvala na tech lecich ![]()
@kelynka ja myslim ze mi to opet ted nasadi. Ale jak jsem v lednu nebyla na ketu tak se zo vysadilo. Mozna abych to nebrala zbytecne. Snad tedy bude stacit kdyz mi to ted nasadi
@kratjana píše:
@kelynka ja myslim ze mi to opet ted nasadi. Ale jak jsem v lednu nebyla na ketu tak se zo vysadilo. Mozna abych to nebrala zbytecne. Snad tedy bude stacit kdyz mi to ted nasadi
aha, tak to ano.. To udelala dobre, ze ti to vysadila.. Vzdy se nasazuje pred ketem.. Uz jsem myslela, ze maji nejaky novy postup bez anopyrinu a prednisonu ![]()
@kelynka píše:
aha, tak to ano… o udelala dobre, ze ti to vysadila.. Vzdy se nasazuje pred ketem.. Uz jsem myslela, ze maji nejaky novy postup bez anopyrinu a prednisonu
No jsem zvedava co mi nasadi. Naposled rikala ze se domluvi s hromadovou jestli mi ma nasadit prednison. Jen doufam ze kdyz nic neberu aby bylo vse ok
@kratjana
podle doktora (uznavaneho gynekologa) se prednison musi užívat v kuse min.3.měsíce aby vůbec
k něčemu byl…prej nasadit ho 14.dnů před ET či KET nemá vůbec smysl… ![]()
a ja po něm jen přibrala nic víc…
zbytečně se nestresuj Jani ![]()
Holky tak já nemam ani prednison ani anopyrin! a ani utrogestan!
@rossie0911
neboj utrogestan nafasuješ při UTZ před KET a i všechny léky a informace ![]()
@rossie0911 ahaa ja po odebrání vajicek brala utrogestan 10 dni ( menstruace pak prisla rychleji a teda stala za to).a mam dojem, ze prednison i anopyrin jsem brala uz dlouho pred tim…zvláštní ![]()
@Petitchat tak já jsem taky měla utrogestan 10 dní! ale ten prednison a anopyrin nemám, tak zo nechápu
@rossie0911
ne neberu ani jedno…i při KET jsem nebrala..podle testů nemam alergii a prednison je
tudíž zbytečný… ![]()
a anopyrin ten jsem neměla vůbec budu píchat Clexane na ředění krve..
@rossie0911 píše:
Holky tak já nemam ani prednison ani anopyrin! a ani utrogestan!
a chodis do repromedy? To je divne, ze ti nic nedali
Treba ti leky jeste nasadi..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.