1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
23.3.15 15:35

@Kikuška90 Víte jak holky, naše děti budou boháčí takže nám to pak vrátí jak budeme staré babky o důchodě. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 15:46

TAk slečny napíšu Vám tady výsledky spermiogramu, chtěla bych vědět, jak na tom jsme. Jestli to mám podobně jako vy. pH 7,6 denzita 18.300.000 spermií/1ml. Morfologie Normální 50%
Defekt hlavičky 20%
Defekt akrosomu 10%
Defekt krčku 10%
Defekt bičíku 10%
Pohyblivost Celkem 40%
A 20%
B 10%
C 10%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.3.15 15:54

@hyppytime
Já byla na operaci v říjnu ale do lázní jsem jela až v dubnu..
ale to jen kvůli mojí diagnóze..
jinak žádanku do lázní si můžeš zažádat do 3.měsíců po operaci
pak to pošleš na pojišťovnu a do 3.týdnů ti to schválí nebo zamítnou..
já si v lázních luxusně odpočinula a zrelaxovala..
hned bych jela zase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.3.15 15:58

@adrusenkaaa
kamarádka si gonal kupovala v lékárně a vyšel ji o něco levněji..
ale musela by si mít recept a ten ti asi v Repromedě nedají..
já při 1.IVF začínala na 150 IU a skončila na 200IU a stejně mě málo nastimulovaly..u 2.IVF už jsem valila 225IU a měla jsem 24 vajušek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.3.15 16:01
@rossie0911 píše:
Já byla v egyptě, tak jsem si fakt odopočinula! jinak necím zda fojde menstruace když jsem tak dva dny špinila, co myslíte? raději čekat na klasickou menses? jinak mám taky ty náplasti, to je asi nějaký nový busines ;) a co ty oskarku? jinak kratjana dřzím pěsti :*

Ahooj to je fajn, že sis odpočinula..to že jsi špinila je možná i tím cestováním a tou změnou z dovolené..já to měla podobné když jsme vloni dojeli od móře..
kdy bys měla mít svůj termín MS??
já jsem ode dneška zpět v práci..
a na KET chci až v květnu..v dubnu jsem se objednala k doktorovi
co se specializuje na neplodnost a léčí pomocí čínských bylin.. :pankac:
tak se k němu těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
23.3.15 16:19

No termín bych měla mít dneska, ale už ani nešpiním! prsa taky nic! tak nevím! asi na to půjdu teď v dubnu, nějak to nebudu hrotit! mám jedno bobenko, tak to nechci unáhlit! já už jsem taky přemýšlela, co dělat dál! začnu jezdit na bruslích a něco dělat, ptž sedím v práci a to mě bolí i záda! jinak nevím! jinak byt tebou, taky bych tomu dala pauzu! je to boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.3.15 16:23

@rossie0911
já si dávám pauzu..celý březen, duben a kdyby to nebyl ani květen..
tak to bude červen :lol:
nechci to lámat přes koleno..jak jsem ti psala vrátila jsem se do práce tam taky přijdu na jiné myšlenky..a chci začít trochu cvičit..přemýšlím nad jógou
ale jestli se k ní dokopu nevím..tak aspoň Mojžíšovou..
tak uvidíš s tou MS počkej 2-3 dny a při nejhorším si zajdeš na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
23.3.15 20:04
@adrusenkaaa píše:
@hyppytime Dneska jsem se na to ptala doktora, a hormony v peru jsou čištější a kvalitnější. Doplatek pro samoplátce je 9000kč a pro nás kolem 2000 tisíc. A v repromedě nemají jiné na výběr, protože chcou mít ve všem jistotu co se týče kvality.

Tak to jsem ráda, že jsi to zjistila. Takže pokud je doplatek takto malý, tak není co řešit, slyšela jsem, že je to více jak 5 tisíc korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 21:26

@hyppytime tak to záleží kolik budeš mít těch krabiček. Jestli žena bude špatně reagovat tak se ji musí zvýšit dávká a tím pádem, musíš koupit další krabičku, takže se to může vyšplhat na těch 5 tisíc. Ale dobrá zpráva je, že můžeš koupit s menším množstvím…jj, tak to není co řešit, když je takový poplatek, nemusíš nic ředit a máš to kvalitnější. Víšjak se říká, nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci. Koupíš si levné hormony a ve finále zjištíš, že jsi potřebovala hodně množsví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.3.15 00:05

Holky vy jste toho nakecaly. Prectu si to zitra. Ja mam za to ue pri stimulovanem ketu nedochazi k ovulaci! Estrapach, estrogeny, ji blokuji ale zvysuji sliznici. Ovulace pro ket neni nezbytne nutna protoze ty hormony co jsou pri ovulaci, mi stimujluji ty naplasti, utrogestan… ale… neni to proste nativ…

Holky ted jsem dodelala dort pro svagrovou.
1 pleny Pampers 329,– akce :)
1 latkova plena 100×100cm 100,–
1 vlhčený ubroucky Pampers 41,–
Mašle 5m 95,– Žužlák 165,–

Suma sumarum 730,– :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.3.15 00:07

Zapomnela jsem dat foto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
24.3.15 08:22

@kratjana Ty jooo, pěkný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
24.3.15 08:36
@kratjana píše:
Zapomnela jsem dat foto :mrgreen:

Dobré ráno, no ty jseš šikovná a hlavně kreativní :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.3.15 13:32

@kratjana :potlesk: :potlesk: :potlesk: krásný dort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.3.15 13:35

Tak ženy dneska jsem snědla poslední antikoncepční prášek. v pátek si jdu pro hormony a o víkendu to začne. Ty hormony se píchají 2 den ms? Jsem z toho nervozní. Podle mě jak si začnu píchat ty hormony tak všechno už půjde rychle. V lékarně jsem si koupila medonkový čaj proti stresu. Trošku jsem ve stresu. Dneska jsem musela letet k zubaři od včerejška mám citlivý zub, tak jsem raději šla, před ivf a říkal, že to je jenom citlivý krček, koupila jsem si sensodyne a doufám, že to bude ok. Děvušky o pár stránek vpřed jsem Vám psala o spermiu mého přítele, chtěla bych slyšet Vás názor. Děkuji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.