Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
Holky jaky je tento test? Dela duchy? Jako mamatest?
Tak tyhle testy jsem nikdy neviděla
.. Já bydlím 20km od Brna a pracuju v Brně ![]()
@kratjana Taky neznám. Já mám doma zásobu jen z dr.maxe.
Já jsem přímo z Brna. Už opět. Dětství jsem strávila v Olomouci, ale na vysokou se vrátila do Brna a už tu zůstala. A jsem ráda. Moc se mi tu líbí ![]()
@missy-m ja prave vzdy testovala maxem ale ted jsem se tam nedostala. no budu doufat ze bude silit ![]()
@missy-m Já jsem se v Brně narodila a žila jsem tu 24 let
Pak jsme se rozhodli koupit domeček a to v Brně moc reálné nebylo, tak jsme na venkově
![]()
@kratjana Tak uvidíš
Třeba nová značka nový výsledek ![]()
@Kikuška90 Moje mamka je z Brna a přestěhovala se za taťkou do Olomouce. Ovšem porodit mě zvládla neplánovaně v Brně, když byla na návštěvě u rodičů. A protože to bylo předčasně, tak jsem si tu pobyla o něco dýl v inkubátoru a potom ještě u babičky, než mohla se mnou odjet do Olomouce. Ale v Brně jsem trávívala každou nemoc a spoustu prázdnin a pak ta vysoká a najednou šup práce a manžel, který tu taky našel práci a tak jsme tu zůstali. Chtěli bychom taky domeček, ale jak píšeš, v Brně to moc reálné není a nám se asi zatím nechce z Brna pryč. Tak máme aspoň byt v celkem klidné lokalitě a jsme zatím spokojení. Už nám chybí jen ten prcek ![]()
@kratjana Prosim tě, hlavně pořád netestuj, at se z toho nezblázníš. Na testování je ještě brzo, nech to aspon na středu at nemáš nervy a stres. Zajdi s chlapem do kina.
tam příjdeš na jiné myšlenky, my byly v neděly a na všechno jsem na chvíli zapoměla.
V prosinci jsem testovala kazdy den. Tednemam testy. Jen dva. Keste jeden co jsem dnes zkousela a jeden z lekarny. Ten vyzkousim ve ct.
Takže test je negativní. Zítra ještě potvrzení z krve a potom nevím
![]()
@missy-m u me to rak taky vypada ;( kozpula jsrm si keste dr.maxe a tam skoro neni ani duch. Sjedu ai dnes jeste pro ty co jsem s nimi testovala v patek. Tam byl duch o hodne viditelnejsi
@kratjana Dnes jsem 13. den po KETu. Já nemám ani ducha. Zítra mám jít do Repromedy na krev a UTZ, tak jsem zvědavá, co mi řeknou. Já věděla, proč se mi nechce testovat. Tak ti držím moc pěsti, aby se ta druhá čárka objevila.
Premyslela jsem ze bych zkusila jeste ovulacni test. Ten to pry ukaze driv
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.