1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
10.4.15 11:49

Holky jaky je tento test? Dela duchy? Jako mamatest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.4.15 11:50

Ja Znojmo - videno dvojmo 8o 8o 8o. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.4.15 11:51
@kratjana píše:
Holky jaky je tento test? Dela duchy? Jako mamatest?

Tak tyhle testy jsem nikdy neviděla :think: :think:.. Já bydlím 20km od Brna a pracuju v Brně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.4.15 12:51

@kratjana Taky neznám. Já mám doma zásobu jen z dr.maxe.

Já jsem přímo z Brna. Už opět. Dětství jsem strávila v Olomouci, ale na vysokou se vrátila do Brna a už tu zůstala. A jsem ráda. Moc se mi tu líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.4.15 12:57

@missy-m ja prave vzdy testovala maxem ale ted jsem se tam nedostala. no budu doufat ze bude silit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.4.15 12:58

@missy-m Já jsem se v Brně narodila a žila jsem tu 24 let :pankac: :pankac: Pak jsme se rozhodli koupit domeček a to v Brně moc reálné nebylo, tak jsme na venkově :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.4.15 13:03

@kratjana Tak uvidíš :-) Třeba nová značka nový výsledek ;-)

@Kikuška90 Moje mamka je z Brna a přestěhovala se za taťkou do Olomouce. Ovšem porodit mě zvládla neplánovaně v Brně, když byla na návštěvě u rodičů. A protože to bylo předčasně, tak jsem si tu pobyla o něco dýl v inkubátoru a potom ještě u babičky, než mohla se mnou odjet do Olomouce. Ale v Brně jsem trávívala každou nemoc a spoustu prázdnin a pak ta vysoká a najednou šup práce a manžel, který tu taky našel práci a tak jsme tu zůstali. Chtěli bychom taky domeček, ale jak píšeš, v Brně to moc reálné není a nám se asi zatím nechce z Brna pryč. Tak máme aspoň byt v celkem klidné lokalitě a jsme zatím spokojení. Už nám chybí jen ten prcek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.4.15 20:32

@kratjana Prosim tě, hlavně pořád netestuj, at se z toho nezblázníš. Na testování je ještě brzo, nech to aspon na středu at nemáš nervy a stres. Zajdi s chlapem do kina. :mrgreen: tam příjdeš na jiné myšlenky, my byly v neděly a na všechno jsem na chvíli zapoměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.4.15 21:58

V prosinci jsem testovala kazdy den. Tednemam testy. Jen dva. Keste jeden co jsem dnes zkousela a jeden z lekarny. Ten vyzkousim ve ct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.4.15 07:27

Takže test je negativní. Zítra ještě potvrzení z krve a potom nevím :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.15 07:30

@missy-m u me to rak taky vypada ;( kozpula jsrm si keste dr.maxe a tam skoro neni ani duch. Sjedu ai dnes jeste pro ty co jsem s nimi testovala v patek. Tam byl duch o hodne viditelnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.15 07:31

Jsem na nervy od 5nespim. Kolikaty den jsi missy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.4.15 07:50

@kratjana Dnes jsem 13. den po KETu. Já nemám ani ducha. Zítra mám jít do Repromedy na krev a UTZ, tak jsem zvědavá, co mi řeknou. Já věděla, proč se mi nechce testovat. Tak ti držím moc pěsti, aby se ta druhá čárka objevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.15 08:03

@missy-m mas nejaky mrazacky? Kfo ti zavadel embryo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.15 08:05

Premyslela jsem ze bych zkusila jeste ovulacni test. Ten to pry ukaze driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.