1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
12.4.15 08:26

@kratjana Ještě máme dva mrazáčky. Tak snad jeden z nich. Tentokrát byl u transferu Kafka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.15 08:32

@missy-m tak toho jsem taky mela. Je to na palicu. ja cekam az bude aspon 8.45a vyjedu do lekarny.
Je mi to opravdu lito. Vim jak se asi citis. mas neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.4.15 08:46

@kratjana Nemám. Ale zítra do práce nepůjdu. Vezmu si volno a odpoledne po UTZ půjdu ke kamarádce. Nedala bych to v práci. Zatím od rána jen sedím a brečím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.15 10:17

@missy-m nebrec kocko. Ja vim ze je to tezky. Ale porad mas dva mrazacky ktery se nemohou dockat :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.4.15 11:51

@missy-m @kratjana holky ani nevíte jak mě to moc mrzí. :hug: :hug: Ale naděje tam je, některým ženským se ukázal pozitivní test později a měly to dříve potvrzené z krve než z testu. Některá centra chcou at se testuje po 3 tydnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.15 11:57
@adrusenkaaa píše:
@missy-m @kratjana holky ani nevíte jak mě to moc mrzí. :hug: :hug: Ale naděje tam je, některým ženským se ukázal pozitivní test později a měly to dříve potvrzené z krve než z testu. Některá centra chcou at se testuje po 3 tydnech.

Ja jeste nehazim flintu do zita..jsem 9.den od ketu… ale jen nechapu proc na jedne znacce testu jsou carky a na maxovi ne. Koupila jsem si opet test co mi udelal carku v patek a rekla bych ze je silnejsi.

A delala jsem i ovulacni-zrleny. Ale nevim co su o zom myslet. Nazory na to se lisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.4.15 12:06

@kratjana a co test clear blue?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.4.15 12:07

Děvčatka máte zkušenosti s embryoglue?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.15 12:46

@adrusenkaaa clear blue - na nej nemam odvahu. Ja se hlavne bojim aby proste neprestala silit. Aby to nebylo opet biochemicke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.4.15 12:48

@adrusenkaaa tokareva mi to nedoporucila. Ne ze bych to chtela. Ale jen se zminila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.4.15 06:44

@kratjana Jooo člověk jak jednou testne tak je těžý přestat, vid? :mrgreen: Já udělala poslední test v pátek odpoledne a od té doby odolávám :pankac: :pankac: Jsem zvědavá na tvůj dnešní, držím palce ať čárka sílí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 08:39

@Kikuška90 ahoj. Jsem zklamana. I na RapiClearu sotva duchacek, stejne tak jako na Maxovi. Ale na tom co jsem zacla testovat mam carecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 08:41

Uvidim zitra jestli budr silit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.4.15 09:10

@kratjana Ten nejspodnější je dneska? A dneska jsi 10 DPO? Nějaké HCG tam bude, ale zatím je to slabota. Ale nehaž flintu do žita, někomu se čárka objeví až 12. den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 09:17

@Kikuška90 jojo dnes 10.den po ketu. A spodni dnes. Na maxech nic. Ja si myslim ze se bude opakovat prosinec :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.