1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
4.6.15 17:23

@adrusenkaaa
já ti to řeknu tak..mě Hromadová doporučila laparku..
ničeho se neboj vše se dělá v narkóze a tebe bude max. druhý den pobolívat podbřišek…
mě přišli na to, že mám srostlé vejcovody a přirozeně neotěhotním..
a přitom jsem nikdy neměla zánět ani žádné jiné problémy..
a v těch srostlých vejcovodech koluje zánětlivá látka která ohrožuje i při IVF vložené embryo v děloze tak proto jsem ráda za tu laparoskopii..
a s tím spermiem má Kikuška90 pravdu..můj byl 3-krát a pokaždé měl jiné výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.6.15 15:36

@oskárek59 aha to jsem nevěděla, a jak ti přišly na to že máš srostlé vejcovody to viděli ultrazvukem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.6.15 15:37

Holky včera mi přišli na to, že mám cystu. myslíte si, že to odejde s mentruaci máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.6.15 20:15

@adrusenkaaa
viděli velkou cystu na jednom vejcovodu a na druhém nic..
no a při laparce zjistily že už musí rovnou operovat..
takže tak..cysty jsem měla několikrát většina odešla s MS…
ale nyní mě můj gyndař raději hlìdá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.6.15 18:08

Ahoj holky, taky mě čeká první IVF v Repromedě, tak tady sbírám rozumy. Přečetla jsem za tři dny celou diskuzi..:-) Do tří týdnů začnu stimulovat. Manžel má špatné spermio (0 procent zdravých). V Repromedě jsme byli poprvé v listopadu a od té doby čekáme (operace u muže, různá vyšetření). Budeme mít prodlouženou kultivaci, PCSI PGS a prostě všechno, předběžná kalkulace 31 000. KET teda asi někdy na přelomu července a srpna, mívám delší cykly, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.6.15 20:04

@Netaneta ahoj, tak to mě mrzí, že manžel má 0 %,ale klinika si s tím poradí. Budu ti držet palečky at to dobře dopadne. já budu začínat cvičit mojžišovou metodu, tak jsem zvědavá, zda mi to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
12.6.15 06:59

@Netaneta
Budu držet palce aby vše klaplo napoprvé… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.6.15 20:00

Ahojte devcata chtela jsem se zeptat jake mate zkusenosti s dr kafkou??? dnes jsem byla na UZ a nikdo me nerekl ze tam moje DR nebude a osetroval me Kafka, no spokojena jsem s nim nebyla byl nejakej protivnej a jeste me videsilo ze me naplanoval pichani posledni injekce jinak nez jsem to mela u prvniho cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.6.15 21:27

@marenkaF ja s nim mam dobrou zkusenost. Delal mi ket a byl moooc prijemny, vtipkoval.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.6.15 21:41

@kelynka dekuji za odpoved, no treba jen toho mel moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.6.15 22:22

@marenkaF neni za co :hug: Drzim pesti, at vse dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.6.15 22:41

@kelynka dekuji :D snad uz se zadari :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
13.6.15 08:05

@marenkaF
já ho měla taky a byl vcelku milý…
a taky zastupoval moji doktorku..
neboj jako lékař jistě ví co dělá asi toho na něj bylo včera oprabdu hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.6.15 09:06

@oskárek59 no treba jsem ho vydesila svym vyrazem :D ta predstava jak jsem si v klidu sedela na koze a najednou me tam vleze nejakej mladej chlap :D semnou to trhlo :D musela jsem koukat jak pero :D taky me to mohly rict dopredu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.6.15 13:27

Holky muz se vas zeptat kdy jste si pichaly ovitrelle???ja u 1 IVF v patek vecer a rano jsem jela na punkci a tet me to doktor napsal na dnesek vecer a punkci mam az v utery rano, pride me to nejak pozde aby me vajicka neuekly :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.