1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
24.6.15 22:11

@kratjana presne furt jen ctu neuspechy, uvidime kolik me zbyde mrazacku jinak bych si nejaky vzala jinam a zkusila ket jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.6.15 23:14

@marenkaF Holky,tak u nas vysel prvni pokus, i druhy pokus.. Akorat druhe tehu v 11tydnu skoncilo, ale to nebyla vina Repromedy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.6.15 07:04
@kelynka píše:
@marenkaF Holky,tak u nas vysel prvni pokus, i druhy pokus.. Akorat druhe tehu v 11tydnu skoncilo, ale to nebyla vina Repromedy..

Ahooj :mavam: :mavam: A můžu vědět co se stalo? A měla jsi embrya vyšetřena PGS/PGD? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.6.15 08:00
@marenkaF píše:
@kratjana presne furt jen ctu neuspechy, uvidime kolik me zbyde mrazacku jinak bych si nejaky vzala jinam a zkusila ket jinde

Tak já si třeba nemyslím, že by byla chyba na straně kliniky. Spíš je vidět, že ani to genetické vyšetření neznamená, že to na 100% klapne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.6.15 08:23

@Kikuška90 ja si zas rikam ze chyba repromedy je ze to vajicko nezavadi pod ultrazvukem, kdyby se me to fakt vickrat nepovedlo tak bych to chtela zkusit i s tim zda by to k necemu bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.6.15 08:28

@marenkaF Tak tohle netuším jestli je problém :nevim: Já tam byla na transferu jen jednou, měla jsem opožděné embryo a stejně se chytlo, takže mi ho tam dala dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.6.15 08:42

@Kikuška90 no jsem zvedava tet me ta jina doktorka zrusila dvoje leky rikala ze nevi proc bych je mela brat kdyz neni problem a ze to zkusime bez nich a at se telo samo s tim popere,,,no uz se nemuzu dockat na srpen a doufam ze zavolaji co nejdriv vysledky :D myslela jsem si ze si to nejak nepripoustim ale ve vnitr me to asi je rano jsem se probudila strasne ubrecena samozrejmne se me zdalo ze me volaly a rekly ze po genetice nezbyly zadny vajicka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.6.15 08:49

@marenkaF Toho se neboj, neslyšela jsem o nikom, komu by po genetice nezbylo vůbec nic :hug: :hug: A jaké léky Ti vysadila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.6.15 08:54

@Kikuška90 prednison a anopyrin,,ze kdyz nemam problem s imunitou ani se srazlivosti krve tak je to zbytecne a pak dodala no a kdyz se to neujmulo s tema lekama tak ze to zkusime bez nich :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.6.15 08:56

@marenkaF 8o 8o 8o Tak oni je dávají každému, ikdyby provizorně. :think:… jsem zvědavá na sebe, co dostanu :mrgreen: Já budu mít KET snad taky v sprnu, ale až někdy na konci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.6.15 09:00

@Kikuška90 ja si zitra naposled picham injekci a beru naposled utrogestan tak doufam ze to dostanu tak od prvniho at pak muzu hned na zacatku srpna zacit,,,jinak jsem to holkam od nas z prace rekla a tet me to pekne vraci to je furt netahej bednu a netahej to,,,az pujdu na zavedeni tak se z nich zblaznim to nebudu moct asi nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.6.15 09:00

@Kikuška90 a japato ze cekate az na srpen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.6.15 09:10
@marenkaF píše:
@Kikuška90 a japato ze cekate az na srpen

Protože jsem otěhotněla přirozeně v březnu, ale v 8tt jsem musela na revizi. Tak ted musíme počkat na 3× MS po revizi :roll:

Jinak ted se omezovat nemusíš, to až budeš mít prcka u sebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.6.15 09:18

@Kikuška90 tak to me mrzi, promin, jsem nevedela ze se musi tak dlouho cekat…ja to rikam zenskym taky ze se nemusim omezovat, ja delam se starsima zenskyma a ty by me nejradeji hned po zavedeni i nechaly na neschopence abych byla v klidu :D jsou uplne husty jsem stara jak jejich dcery tak to semnou vse tak nejak nesou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
25.6.15 10:58

Holky já taky neužívám při KET anopyrin a prednison..
Hromadová taky říkala že je to zbytečné když není zjištěný problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.