Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana presne furt jen ctu neuspechy, uvidime kolik me zbyde mrazacku jinak bych si nejaky vzala jinam a zkusila ket jinde
@marenkaF Holky,tak u nas vysel prvni pokus, i druhy pokus.. Akorat druhe tehu v 11tydnu skoncilo, ale to nebyla vina Repromedy..
@kelynka píše:
@marenkaF Holky,tak u nas vysel prvni pokus, i druhy pokus.. Akorat druhe tehu v 11tydnu skoncilo, ale to nebyla vina Repromedy..
Ahooj
A můžu vědět co se stalo? A měla jsi embrya vyšetřena PGS/PGD? ![]()
@marenkaF píše:
@kratjana presne furt jen ctu neuspechy, uvidime kolik me zbyde mrazacku jinak bych si nejaky vzala jinam a zkusila ket jinde
Tak já si třeba nemyslím, že by byla chyba na straně kliniky. Spíš je vidět, že ani to genetické vyšetření neznamená, že to na 100% klapne ![]()
@Kikuška90 ja si zas rikam ze chyba repromedy je ze to vajicko nezavadi pod ultrazvukem, kdyby se me to fakt vickrat nepovedlo tak bych to chtela zkusit i s tim zda by to k necemu bylo
@marenkaF Tak tohle netuším jestli je problém
Já tam byla na transferu jen jednou, měla jsem opožděné embryo a stejně se chytlo, takže mi ho tam dala dobře ![]()
@Kikuška90 no jsem zvedava tet me ta jina doktorka zrusila dvoje leky rikala ze nevi proc bych je mela brat kdyz neni problem a ze to zkusime bez nich a at se telo samo s tim popere,,,no uz se nemuzu dockat na srpen a doufam ze zavolaji co nejdriv vysledky
myslela jsem si ze si to nejak nepripoustim ale ve vnitr me to asi je rano jsem se probudila strasne ubrecena samozrejmne se me zdalo ze me volaly a rekly ze po genetice nezbyly zadny vajicka ![]()
@marenkaF Toho se neboj, neslyšela jsem o nikom, komu by po genetice nezbylo vůbec nic
A jaké léky Ti vysadila? ![]()
@Kikuška90 prednison a anopyrin,,ze kdyz nemam problem s imunitou ani se srazlivosti krve tak je to zbytecne a pak dodala no a kdyz se to neujmulo s tema lekama tak ze to zkusime bez nich ![]()
@marenkaF
Tak oni je dávají každému, ikdyby provizorně.
… jsem zvědavá na sebe, co dostanu
Já budu mít KET snad taky v sprnu, ale až někdy na konci ![]()
@Kikuška90 ja si zitra naposled picham injekci a beru naposled utrogestan tak doufam ze to dostanu tak od prvniho at pak muzu hned na zacatku srpna zacit,,,jinak jsem to holkam od nas z prace rekla a tet me to pekne vraci to je furt netahej bednu a netahej to,,,az pujdu na zavedeni tak se z nich zblaznim to nebudu moct asi nic ![]()
@marenkaF píše:
@Kikuška90 a japato ze cekate az na srpen
Protože jsem otěhotněla přirozeně v březnu, ale v 8tt jsem musela na revizi. Tak ted musíme počkat na 3× MS po revizi ![]()
Jinak ted se omezovat nemusíš, to až budeš mít prcka u sebe. ![]()
@Kikuška90 tak to me mrzi, promin, jsem nevedela ze se musi tak dlouho cekat…ja to rikam zenskym taky ze se nemusim omezovat, ja delam se starsima zenskyma a ty by me nejradeji hned po zavedeni i nechaly na neschopence abych byla v klidu
jsou uplne husty jsem stara jak jejich dcery tak to semnou vse tak nejak nesou ![]()
Holky já taky neužívám při KET anopyrin a prednison..
Hromadová taky říkala že je to zbytečné když není zjištěný problém..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.