Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 píše:
@kratjana Jééé ty běháš, já taky vždycky chtěla, ale když to zkusím, tak mě to za 2 minuty přestane bavit![]()
Prostě mi příjde, že běžím a… nic, nudím se u toho
Já budu mít KET v září, tak to budeme skoro nastejno
![]()
Mám staženou aplikací edomondo. Je to docela známé. Ta mi pomáhá. Dnes jsem byla podruhé. Zitra dam asi kolo. Zatím se mnou chodí chlap tak mě to baví. Potom si dam do uši hudbu a snad to bude taky fajn.
Za ovulace…tak jsem měla výtok vodovej tak si říkám testnu. Myslela jsem že to teprve začne ta druhá carka a ona byla už tučná. Omrknu to zitra ![]()
Holky, podstupovaly jste některá krom ISCI ještě PISCI a MACS? Dneska na kontrole byla zase jiná doktorka a doporučovala to, když máme tak bídný spermio. Je to 11 tisíc navíc, tak vůbec nevím, jak se k tomu postavit. Primář říkal od začátku ISCI, ale teď jsem na pochybách. MACS je docela novinka http://www.pragueivf.com/…ideni-bunek/.
Jinak folikuly rostou zatím dobře, dneska byla poslední kontrola a v úterý nástup.
@Netaneta Měli jsme ICSI i PICSI a kdyby už dělali MACS (jakože v únoru ještě né) tak bych to brala taky. Máme špatné spermio a cokoli pomůže k úspěchu bych brala ![]()
@Kikuška90 my máme taky hodně špatný, ale původně jsme se bavili o ICSI a teď, 4 dny před odběrem, se vytasí s 11 tisíci navíc…Jasně že chce udělat člověk všechno co může, ale už takhle jsme si půjčili, protože stavíme a úspory jsme nacpali do domu.
@Netaneta Divím se teda, že jen ICSI, my se automaticky bavili o PICSI. Každopádně pokud nechcete (nemůžete) tak to neřeš. Prostě řekni, že né, že chcete jen to ICSI. V úterý jdeš teda na OPU?.. a budete mít PGD nebo PGS?
@Kikuška90 jo, v úterý jdu na to, mám folikul plný břicho, tak snad bude dost vajíček, pak embrya poputujou na PGS. Já myslím že je to proto, že náš hlavní problém je špatná morfologie u skoro všech spermií, což řeší to ICSI, a jinak se asi předpokládá, že jsou v pořádku. Tohle je podle mě nevýhoda toho, že tě má pokaždý jinej doktor… každej říká něco jinýho a pak si vyber.
@Netaneta Tak to bysme mohli jít na KET podobně
Já půjdu na konci sprna/začátku září
![]()
@Kikuška90 to jo:-) já bych potřebovala, aby to bylo ještě v srpnu, kvůli práci, tak snad to klapne. Hlavně abysme měli zdravý embrya, pak už se to nějak udělá.
@Netaneta No uvidíš, snad jo
Já jsem chtěla taky hnedka ten první měsíc, ale nebyla ovulace, ani sliznice nenarostla ![]()
Držím palce na úterý ať jsou vajíčka kvalitní
![]()
@Netaneta ahoj,ja jsem mela pisci.kdyz uz tak vsadit na jistotu. a ten macsi neznam.
Holky vcera jsem byla na kontrole na ultrazvuku, byla jsem 6dc a mam folikul 12mm.kdy asi tak bude ovu? konecne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.