Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 půjdu kolem 11 a pak hned do práce tak snad nezapomenu napsat. Vůbec nevím jak se mám rozhodnout. Ona určité pozná že ovu nebyla že? Ale co když mi řekne že je vše OK a ono nebude
@kratjana Proč myslíš, že by Ti lhala?? Ona z toho KETu něco dostává?
.. Jinak si myslím, že je jedno jak máš dlouhé cykly pokud jdeš na KET. Já byla ted na KETu 18DC, minule jsem byla 24DC. Stejně je to uměle ![]()
Nevím jestli dostává něco i za ket… Ale zkratka se bojím aby to nebyl zmařeny ket. Myslis že do toho mám jít kdyžbude podle nní vše OK? Na ovu testu mám pořad slabé čárky
@kratjana Takže ani podle testu ovu neproběhla?
Já bych do toho šla, pokud chceš zkoušet jen nativy, tak proč ne ![]()
Vem si že dnes jsem už 21.DC. Kdybych šla tak je to až za týden a to bych byla cca 28.DC. Přece nějakou dobu musím brát utrogestan. Mám pocit že jsem ho brala ještě před pichnuti ovitrelle 3dny. Pak ovitrelle a za dalších pět dnů ket. Necetla jsem o nikom kdo by šel tak pozde
@Kikuška90 píše:
@kratjana Takže ani podle testu ovu neproběhla?Já bych do toho šla, pokud chceš zkoušet jen nativy, tak proč ne
Se právě bojímzže je pozdě.
@kratjana Utrouš se bere 5 dní před KET. Hele já myslím, že pokud jde o nativ, tak je jedno jestli jdeš na KET 17 nebo 27 DC.
Jde o to, aby tělo bylo připravený jak má ![]()
@Kikuška90 píše:
@kratjana Utrouš se bere 5 dní před KET. Hele já myslím, že pokud jde o nativ, tak je jedno jestli jdeš na KET 17 nebo 27 DC.Jde o to, aby tělo bylo připravený jak má
Takže utros se zavádí v den kdy se Pícha ovitrelle? Jen se bojím toho že jsem se ještě nesetkala s tímzže by někdosšel tak pozděna ket.
Sliznice 9 a folikul jen 10. Takže nic. Popremyslimno stimulaci. Ale pravděpodobnost je prý o deset proč mensi
@kratjana píše:
Sliznice 9 a folikul jen 10. Takže nic. Popremyslimno stimulaci. Ale pravděpodobnost je prý o deset proč mensi
A z kolik % Ti neříkala? ![]()
@kratjana byt tebou tak do toho nejdu. Jim je jedno jestli to vyjde nebo ne. Taky jsem velice neduveriva vuci nim. Jde jim hlavne o penize.. Pockala bych na dalsi cyklus.. Drzim pesti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.