1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
1.1.16 18:47

@kratjana No vidíš, všechno špatný je k něčemu dobrý. Pamatuju si jak jsem onemocněla těstně před KETem v září jak mi bylo :zed: :zed:

Holky co jste si lepily náplasti.. dneska jsem přelepovala (už po čtvrté), nové jsem nalepila okolo 10:00 a od dvou hodin odpoledne je mi divně, špatně. Myslíte, že to může být tím? Nemívaly jste to? Přesně takhle mi bývá vždycky když zavádím poprvé Utrouš, vždycky si pak tělo zvykne na vyšší hladinu toho hormonu a další zavádění je v pohodě. Takže Utroušem to asi nebude (ten beru už 9 dní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.16 19:57

@Kikuška90 ..... me teda nic nebylo a neni. Ale kazdy to muze snaset jinak si myslim. A nejsou to priznaky?? Asi by to bylo brzy, ale nikdy nevis. Kazde telo je jine ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.1.16 19:59

@Kikuška90 já jsem lepidla v dubnu a nepamatuji si že by mi bylo špatně

Mne je fakt zle. Noli mě příšerně v krku. Léčím se samolecbou. Sakra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.1.16 20:28

@Kikuška90 spatne ti je, protoze jsi tehotna. :dance: mimis ze zahnizdnil, zakze jste uz napojeni na sebe a tim padem ti muze byt uz zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.1.16 20:30

@kratjana Jani oslava decetni.byli jsme u mych rodicu na chvili a pak u svagrove. letos se nam nikam nechtelo! uz je tady Novy rok, verom, ze nam prinese miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.1.16 22:05

@adrusenkaaa musíme být těhotné ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.1.16 23:02
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 spatne ti je, protoze jsi tehotna. :dance: mimis ze zahnizdnil, zakze jste uz napojeni na sebe a tim padem ti muze byt uz zle.

Přesně taaaaak! ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.1.16 23:06

@adrusenkaaa
Já když už jsem nevěděla co by, pomohl mi dočasně výplach/oplach octovou vodou.

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.1.16 23:17

@Kikuška90
Vždyť ti říkali, že vám v září dali jeden z těch nejlepších kousků. :think: Já myslím, že oni tam napíšou co chcou. Mě tam jednou Kafka napsal: zavedeno embryo po PGS (a PGS nemělo). Všimla jsem si toho a šel to opravit. Mě vždycky jen řekli, že zavádí krásné embryjko. Teď naposledy je to „jen“ blastocysta (a jestli je to hatchující nebo expandující třeba vůbec neuvedli). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.1.16 23:20

@montty
Ty brďo zas takovej proces… úplně vím, o čem mluvíš… :? Tak aspoň ať se tam miminko udrží, když už jste si prošli takovou cestou :?:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.1.16 12:08

Holky tak sedím na pohotovosti. Prý mám angínu ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.1.16 13:27

@kratjana Ahoj, tak držím palce ať jsi brzo fit… já jsem na tom podobně, nachlazená ale naštěstí zatím bez teplot. Tak doufám, že to mimčo v pořádku zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.16 13:35

@Peťka26 jéé Peti, tak to je mi líto, že jsi chytla nějakou potvoru… ale určo to nebude nic vážného.. držím pěsti, abys byla brzičko fit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.1.16 14:21

@pajinkapajinka paní drž se!!! Ale já myslím že to problém nebude. Já vyfasivala antibiotika, nějaký sirup a panadol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.16 14:25

@kratjana asi jsi to chtěla napsat peťka26 :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.