1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
14.1.16 10:15

@kratjana urcite Janicko. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.1.16 10:47

Moje dr taky chce aby byla ovulace. Ale co jsem cetla na heliosu tak tam textlvpise ze byt nemusi. Nevim jak to mysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.1.16 10:59

Holky podle mého - u nativu ovulace proběhnout musí. Jen jde o to, že to nemusí být nějaká „světová“ ovulace, folikul nemusí být extra velký apod. Protože o to prakticky nejde, jde jen o to aby proběhla - podle mého skrz nějaké hormony nebo protože je tělo připravenější po ovulaci.
U stimulace ovulace neprobíhá žádná, ale zase v těch náplastech jsou hormony, které jí potlačují.
Vážně by mě hodně zajímalo jestli jde jen o tu sliznici jak mi říkala Krajčovičová nebo i o „něco“ dalšího :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.1.16 11:01

@Lalunta Děkuji za vyčerpávající příspěvek :) :hug: :hug:… Já to chápu, že má každý doktor svůj názor a myslím, že zrovna Krajčovičová patří k těm doktorům které neuznávají cykly delší než 28 dní a ovulaci později než 14 DC.
Jen pro mě je to těžké - mám za sebou obě možnosti, obě dopadli stejně špatně, takže jsem ted v podstatě zase na začátku a nevím jak se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.1.16 11:47

Ahojte holky, mám dotaz ohledně hormonů na stimulaci. V jiném foru se probírá hormony. Já jsem předtím stimulovala gonalem 900j a jedno pero nas stalo 2700kč. A tam ženské píšou, že mají perugon 900 za 900kc, a to je sakra rozdíl. Gonal je prý nejdražší. TAkže všechny co jsme v repromedě jste stimulovali gonalem? Já se z toho zblázním. Jak mám pak vědět co je pro mě nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.1.16 11:50

@adrusenkaaa Já při prvním IVF stimulovala Puregonem, při druhým IVF Gonalem. Při druhém IVF jsem měla lepší a kvalitnější vajíčka, ale jestli to bylo tím kdoví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.1.16 11:57

@Kikuška90 To se teda divim, že ti dali i jiný hormon.Co si pamatuji z prvního IVf tak mi doktor řekl, že repromeda stimuluje zásadně jenom gonalem. a kolik jsi platila za perugon? Já se z toho zblázním, jak mám pak vědět co je pro mě nejlepší :think: Jak se znám tak tedka budu studovat, který hormon je nejlepší. Pořád něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.1.16 12:00

@adrusenkaaa Vůbec netuším :) Vždycky jsme platili zálohu 22 nebo 25 tisíc a zbytek jsme dopláceli až po oplodnění. To bych se musela podívat doma, kolik přesně jsem platili, ale oni Ti na výběr stejně nedají předpokládám. Při tom 1. IVF měli prostě Puregon, tak se stimulovalo tím, při 2. měli jen Gonal, tak zase Gonalem. Já mám vysoký AMH, takže já si píchala vždycky poměrně malé dávky a u Gonalu jsem si doplácela jen jednu injekci navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.1.16 12:06

@Kikuška90 aha. Mě se zdá, že mě vyšlo AMH nízké. Myslíš, že to znamená, že mám v zásobě málo vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.1.16 12:10

@adrusenkaaa Jo přesně to AMH určuje. Kolik jsi měla vajíček při 1.IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.1.16 12:16

@Kikuška90 Měla jsem 9 vajíček z toho 7 kvalitních. Ale popletla jsem tu poslední injekci ovitrelle, na uvolnení vajíček. Měla jsem si píchnout dvě, ale píchla jenom jednu. :mrgreen: Takže to znamená, že do konce života mám v zásobě málo vajíček?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.1.16 12:24

@adrusenkaaa Ten hormon to určuje, kolik jsi měla? A 9 vajíček, pokud jsi popletla injekci je v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.1.16 14:54

Ahojte, asi jsem tu spatne ale mela bych dotaz pomohli nekomu v repromede k otehotneni aniz byste museli na umnele dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.1.16 18:05

Ahoj holky dlouho jsem zde zas nebyla, tak me honem piste novinky :D uz tady mame nejakou novou maminku na pozitivni cteni??? ja se jinak chystam 25.1. na konzultaci ohledne KETU :D kdyz uz mam splneno tech 10 kg dole :D ale tet ctu na internetu ze k oplodneni muze pomoct odblokovani tela a lymfa, tak jsem si rikala ze si zajdu k nam za doktorem necham se odblokovat a zajdu si parkrat na lymfu. nezkousela ste to nektera???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.1.16 18:24

@kratjana ahojky teda tet si me vyrazila dech, ja byla u dvouch lecitelu a pokazde za darmo pry si za to brat penize nemuzou platila jsem jen bylinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.