Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 no ja doufam uz totiz blaznim
koukala jsem tet do papiru a zjistila jsem ze mam asi udelanou jen laparku vejcovodu tak pokud to nevyjde tak chci jit za svou gyndarkou a rict ji ze by me mohla udelat hysteroskopii tet jsem o tom cetla a pride me to podobny jako me rikala ta tokareva akorat ta rikala ze operace a prohlidka delohy stoji moooc tisic ale ja si myslym ze hysteroskopie je normalni nemocnicni zakrok ktery bych mela mit za darmo ne???
@marenkaF píše:
@Kikuška90 no ja doufam uz totiz blaznimkoukala jsem tet do papiru a zjistila jsem ze mam asi udelanou jen laparku vejcovodu tak pokud to nevyjde tak chci jit za svou gyndarkou a rict ji ze by me mohla udelat hysteroskopii tet jsem o tom cetla a pride me to podobny jako me rikala ta tokareva akorat ta rikala ze operace a prohlidka delohy stoji moooc tisic ale ja si myslym ze hysteroskopie je normalni nemocnicni zakrok ktery bych mela mit za darmo ne???
Já si ale myslím, že obojí není potřeba k IVF ![]()
@Kikuška90 tak ja teda nevim, nejvic me trapi ze ani uz doktorka nevi no treba uz to nebudu muset ani resit jen me desi to ze me vse prestava bolet ![]()
@kratjana tak sis mela dat celou flasku a jak by ses uvolnila ![]()
@kratjana cetla jsem ze ti prohlidnou delohu jestli je ok a popripade odstrani miomy atd
@kratjana píše:
Dala ksem si asi deci červeného vína a šla bych spát ;D
Já si ted dávám pravidelně 2dc červenýho ob den, tak jsem zvědavá ve čtvrtek na sliznici ![]()
@marenkaF píše:
@Kikuška90 tak ja teda nevim, nejvic me trapi ze ani uz doktorka nevi no treba uz to nebudu muset ani resit jen me desi to ze me vse prestava bolet
Jo to se mě stalo u obou KETů
Vždycky po KETu tak trochu táhne podbřišek a bolí, ale tak 5-6 den to přestane ![]()
@Kikuška90 píše:
Jo to se mě stalo u obou KETůVždycky po KETu tak trochu táhne podbřišek a bolí, ale tak 5-6 den to přestane
Já jsem taky vždycky nevo cejtila. Tedy cítila
šlo mi to i do nohy. Ale plno holek říká že nic necítí. Řekla bych že je to psychika. Doufám že nebudu hledat příznaky. Stejně jsem nikdy nic nenašla. Lukáš by mi měl odpojit internet a bylo by ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.