1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
23.2.16 09:24

@Kikuška90 no ja doufam uz totiz blaznim :D koukala jsem tet do papiru a zjistila jsem ze mam asi udelanou jen laparku vejcovodu tak pokud to nevyjde tak chci jit za svou gyndarkou a rict ji ze by me mohla udelat hysteroskopii tet jsem o tom cetla a pride me to podobny jako me rikala ta tokareva akorat ta rikala ze operace a prohlidka delohy stoji moooc tisic ale ja si myslym ze hysteroskopie je normalni nemocnicni zakrok ktery bych mela mit za darmo ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.2.16 09:24

@kratjana tfuj tfuj drzim pesti :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 09:26
@marenkaF píše:
@Kikuška90 no ja doufam uz totiz blaznim :D koukala jsem tet do papiru a zjistila jsem ze mam asi udelanou jen laparku vejcovodu tak pokud to nevyjde tak chci jit za svou gyndarkou a rict ji ze by me mohla udelat hysteroskopii tet jsem o tom cetla a pride me to podobny jako me rikala ta tokareva akorat ta rikala ze operace a prohlidka delohy stoji moooc tisic ale ja si myslym ze hysteroskopie je normalni nemocnicni zakrok ktery bych mela mit za darmo ne???

Já si ale myslím, že obojí není potřeba k IVF :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 09:28

Dala ksem si asi deci červeného vína a šla bych spát ;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.2.16 09:29

@Kikuška90 tak ja teda nevim, nejvic me trapi ze ani uz doktorka nevi no treba uz to nebudu muset ani resit jen me desi to ze me vse prestava bolet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 09:29

@marenkaF k čemu to je dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.2.16 09:30

@kratjana tak sis mela dat celou flasku a jak by ses uvolnila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.2.16 09:30

@kratjana cetla jsem ze ti prohlidnou delohu jestli je ok a popripade odstrani miomy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.2.16 09:40

@oskárek59 ctu to až teď, moc gratuluju k chlapeckovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 09:44
@kratjana píše:
Dala ksem si asi deci červeného vína a šla bych spát ;D

Já si ted dávám pravidelně 2dc červenýho ob den, tak jsem zvědavá ve čtvrtek na sliznici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 09:46
@marenkaF píše:
@Kikuška90 tak ja teda nevim, nejvic me trapi ze ani uz doktorka nevi no treba uz to nebudu muset ani resit jen me desi to ze me vse prestava bolet :D

Jo to se mě stalo u obou KETů :? Vždycky po KETu tak trochu táhne podbřišek a bolí, ale tak 5-6 den to přestane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 09:46

@marenkaF a přijela bych tam na kasu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 09:49
@Kikuška90 píše:
Jo to se mě stalo u obou KETů :? Vždycky po KETu tak trochu táhne podbřišek a bolí, ale tak 5-6 den to přestane :nevim:

Já jsem taky vždycky nevo cejtila. Tedy cítila :D šlo mi to i do nohy. Ale plno holek říká že nic necítí. Řekla bych že je to psychika. Doufám že nebudu hledat příznaky. Stejně jsem nikdy nic nenašla. Lukáš by mi měl odpojit internet a bylo by ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 10:04

Jsme tu tak držte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.2.16 10:20

@kratjana alespon se uvolnis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.