1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
2.3.16 11:55
@Kikuška90 píše:
@pajinkapajinka A jak se daří holčičkám? :)

To mě taky zajímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:56

Víte co holky, já vám napíšu do zprávy adresu, vy mi dáte číslo účtu a já vám pošlu peníze. Když se to nepovede posunout, tak ho stejně po odběru budu zase potřebovat… Byly byste tak hodné? @pajinkapajinka @Kikuška90

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 11:57

@Kikuška90 noo kopinkají, kopinkají.. před čtrnácti dnama měly 250 a 260 g, chodíme každých čtrnáct dní na kontrolu na o zatím vše ok. Teď nás čeká velký utz tak mám nerva, no ale snad když bylo na nt screeningu všechno ok, tak bude i teď. Jinak už jsme od zítřka 22 týden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
@T.martasek píše:
Víte co holky, já vám napíšu do zprávy adresu, vy mi dáte číslo účtu a já vám pošlu peníze. Když se to nepovede posunout, tak ho stejně po odběru budu zase potřebovat… Byly byste tak hodné? @pajinkapajinka @Kikuška90

To víš že jo :pankac: :pankac: Já mám doma Utroušu, že bych ho mohla prodávat :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@T.martasek já penízky nechci. Ráda pomůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 11:58

@kratjana děkuju za optání napsala jsem kikušce :-D.. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:59
@Kikuška90 píše:
A Tobě chodí MS přesně na čas?? :)

No nechodí, tak dva tři dny + - Já nevím, může barvit ten utroš? To špinění je nějaké oranžové… Ach jo… Tak já fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 12:00
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 noo kopinkají, kopinkají.. před čtrnácti dnama měly 250 a 260 g, chodíme každých čtrnáct dní na kontrolu na o zatím vše ok. Teď nás čeká velký utz tak mám nerva, no ale snad když bylo na nt screeningu všechno ok, tak bude i teď. Jinak už jsme od zítřka 22 týden :-D

Wooow, to letí :dance: :dance:… To je moc dobře, že je všechno v pořádku :pankac:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 12:01

@pajinkapajinka Je to je krásný, tak hodné štěstíčka, holky… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 12:02
@T.martasek píše:
No nechodí, tak dva tři dny + - Já nevím, může barvit ten utroš? To špinění je nějaké oranžové… Ach jo… Tak já fakt nevím…

Oranžové?? :think: To jsou věci :mrgreen:… Né né, mě nebarví. Jinak můžeš zkusit trochu zvýšit dávku, to by mohlo MS zastavit, ale aby sis tím nerozhodila zase celý cyklus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 12:03

@Kikuška90 jj je to mazec. onehdá jsem tu schízovala, že mi po ketu nic není. Pak sem dávala foto testíků, pak holek po nt screeningu a první foto z obilňáku a už jsme za půlkou. U nás teda víc jak za půlkou, protože když půjde všechno tak jak má půjdou holky do světa 35 týden císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 12:04

@pajinkapajinka Hele a co Ti na ně vlastně říkali v Repromedě? Když jsou tam tak proti dvojčatům, museli docela koukat :mrgreen:
Jooo všechny těhotné říkají jak to utíká… doufám, že to taky jednou řeknu :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 12:05

@T.martasek děkuji moc, snad to doklepem. No jak píše kikuška.. měla bych strach z celkového rozhození. Se špiněním po utrogestanu taky nemám zkušenosti. Vždycky čisto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 12:06

@Kikuška90 jj četla jsem tvé příspěvky ohledně dvou embryek. No mi zaváděli jedno embryjko, které se rozdělilo - čekám jednovajky. A když to Hromadová zjistila tak se nadšení nekonalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 12:08

@Kikuška90 Oranžové… No právě, taky jsem na to čuměla… :cert: :mrgreen: No já to zkusím, pohledem na netu nějaké bezpečné dávky, do Repromedy se mi volat zase nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.