2 roky a nemluví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
7.4.23 17:57
@Vlasta Fligova píše:
A kde je problém očividně v té mluve právě že mi říkají že nedělá žádny pokrok že je opožděně atd. Jenže si neuvědomují že mě tím stresují. :zed:

Pokud s tebou komunikuje rozumí a snaží se mluvit bude to OK. Znám spoustu 2 letech děti co mluví stejně jako tvé. Žák se tím nestresuj a přestaň je poslouchat.

• Citovat
  • Upravit
7.4.23 19:23
@ludmilaadamkova píše:
Pokud s tebou komunikuje rozumí a snaží se mluvit bude to OK. Znám spoustu 2 letech děti co mluví stejně jako tvé. Žák se tím nestresuj a přestaň je poslouchat.

Dekuju za podporu ;) a říká au jako čau snaží se a hodně ikdyz neumí mluvit tak má ruce a téma se taky snaží komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.4.23 15:58
@Vlasta Fligova píše:
Ahoj prosím o radu, mám 2 roky starou holcicku a nechce se jí mluvit umí mňam mnam, cici, haf, máma, mimi občas tata bagr kakor(traktor) bu, a tytyty. Jinak nic co mám dělat mám to nějak řešit? Pak nám dělá problém se kloudne naučit jist lžíci vydlickou umí. A někdo říká že se to všechno naučí a jiní že mám zaostali dítě. (za rok jde do školky) děkuji za radu. Bojím se že se to nenaučí. :,( :,( :,(

Ja bych ti doporucila to pustit a neresit (tedy poku nevidis vyraznou anomalii, jako ze ti nerozumi…). Syn 2 roky zatim nerekne ani slovo. Ale nevidim duvod se obavat. Vsechno mi rozumi, chova se normalne. Zatim to necham, mozna za pul roku pomalu zacnu resit logopedii, abych kdyztak neco podchytía. Do tri let ma casu dost. Ohledne jidla, nocniku a dalsich veci ho nechavam. At si ji cim chce, nekdy vypijde polevku z misky, nekdy chce nakrmit od me. Ono to tem detem jednou docvakne a nejaky tlak je vetsinou zbytecny, az kontraproduktivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.24 15:49

Mám problem s malou pořád nosí plenky a jsou ji 2a půl roku a nevím jak se těch plen zbavit. Jsem zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
6.1.24 14:20

@Vlasta Fligova malý má 2 a čtvrt a taky odplenkování nepřipadá v úvahu. On ani neumí řìct kaku, lulu, mama, tata, ham :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.24 09:40

Dobrý den chtěla bych jse zeptat mám sinka v 10 měsíci mu budou dva roky a nemluví a když ho to učíme tak začne něco jiného dělat nebo odejde odnas a jde jsi třeba hrát když ho voláme na jméno tak nereaguje vůbec ale když mu pustíme jeho oblíbenou pohádku hned zareaguje a jde jse :palec: koukat začal aspoň stavět kostičky do komínku a rád jsi hrajeme a je šťastný jak přijdou děti k nám návštěvu mohli by ste mi napsat maminky jestli to máte také tak doma a jo vyslovuje pouze jen baba děkuji za každou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí