Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@blorchi píše:
Proboha, hlavne zadne Providenty a spol. To je cesta do pekel![]()
To souhlas na to pozor ![]()
Holky je to jen na jídlo + šampon na vlasy vše ostatní je
Jinak manžel může mít oběd v práci za 20kč
Jinak malá jí vše
Taky je mi to líto.
Nešlo by si zkusit najít rychle nějakou brigádu, kde dávají peníze na ruku?
Nebo nemáš nějaké věci, které už nenosíte dát a bazary a zkusit prodat, nejrychleji asi na aukro
.
Budete se muset hodně uskromnit.
Příspěvek upraven 09.10.13 v 22:18
@Kelsey
věci na bazárku mám bez úspěchu jinak brigádu bych brala ale nemám kam dát malou
@nojmisek19 píše:
Holky je to jen na jídlo + šampon na vlasy vše ostatní je
Jinak manžel může mít oběd v práci za 20kč
Jinak malá jí vše
a nemuze si nejaky obed koupit na doma? nám v kuchyni v práci prodavali zbytky z obeda
někdo si vzal třeba polívku a někdo i třeba jidlo na víkend za hubicku ![]()
@nojmisek19 a co rodiče? Nebylo by možné, aby alespon na víkend udělali více porcí jídla?
@Loraxa
bohužel vozí to co si lidi objednají no něják to musíme dát děkuju za rady
@nojmisek19 píše:
@Kelsey
věci na bazárku mám bez úspěchu jinak brigádu bych brala ale nemám kam dát malou
máš to těžké..
Budete to muset zvládnout, co se dá holt dělat..
Tady je plno diskusí na opravdu levné vaření, tak to zkus pročíst, snad ti to pomůže..
Mně nosí chlap jídlo od něj z práce, tam se taky on nají. Pečivo taky většinou z práce. Takže kupovat jen nějaká paštika na rohlík, základ mlíko, mouka, vejce, brambory, cibule. (Teď nemám ani ty vejce a mlíka možná ráno do kafe). Horší je to u dítěte, UM je hrozně drahý, ale to se ošulit nedá. Přesnídávky máme od prarodičů, obědy pro ní mám maso v mražáku + nějaká zelenina a příloha. Koupit se tedy musí jogurt a večer budu dělat domácí kaše. Dnes jsem zkoušela poprvé rýžovou, protože ty kupované to je cenově neúnosné.
@AngelLilly
mamka bydlí daleko a finančně je na tom špatně propustili jí z práce
@nojmisek19 píše:
@Kelsey
Dej si veci na aukci, tam je rychlej prodej. Manzel at vyuzije ty obedy v praci a sampon kup nejaky brezovy za par kacek. Jeden mesic to vydrzis
Hlavne zakl. suroviny, brambory, ryzi, olej, testoviny, plato vajec, zkus nakoupit nekde v akci kureci ctvrtky, taky spenat atd. To zvladnete ![]()
@Silwinka87
moc děkuju za radu juknu
@B EL právě hlavně mi jde o malou ale máme štěstí že sní všechno
To zvládnete, když je to jen jednorázově, a něco málo máte nakoupíno..holt míc budete jíst guláše(hodně, z málo masa), bramboráky, zapečený těstoviny s pytlíkem mražený zeleniny, atd. a v kuřecím ráji kup kostry, ty mívají okolo 10 korun kilo, a je tam spousta masa na obrání ![]()
Opravdu leda vybrakovat mražák, všechny zásoby…Máš doma nakoupeno? Nějaké trvanlivé věci?
A co drogérka? Máš?