30-denní výzva dřepy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
31.3.15 23:46
@Jaaniinaa píše:
Já tuhle výzvu dělala, chvilku po porodu, výsledek to určitě mělo! Ano je to záhul, první den jsem měla problém udělat těch 50, a představa že jich mám udělat 245 mě zabíjela, ale dala jsem to a myslím, že i s výsledkama. Ale je fakt, že to dělalo zároveň se mnou pár lidi okolo, a někdo si na kolena stěžoval… Takže to chce asi zkusit. Za mě ANO!

Já první dny měla pocit že mi umřou nohy. Chodila jsem jak kačer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
31.3.15 23:54
@Medvídě30 píše:
Já první dny měla pocit že mi umřou nohy. Chodila jsem jak kačer :D

Joo přesně!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.15 06:35

Místo nesmyslného dřepování bych raději každý den chodila do kopce anebo do schodů. Spousta lidí ani neumí udělat technicky správný dřep.
viz třeba http://jak-hubnout.eu/…ravne-drepy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
1.4.15 06:54

Přesně. Pořádný dřep, tak jak má vypadat neudělá většina lidí. Včera na cvičení pouze já, ve fitku ještě potkávám slečnu, co je dělá slušně (z holek) jinak bida. Na tyhle výzvy bych se vyprdla. Sval potřebuje 24-72h regeneraci-podle zatížení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
1.4.15 07:24

Já to musela ukončit dva dny před finálem, protože mě strašně bolely kolena :zed:
a dřepy se musí dělat pořádně, celé chodidlo musí zůstat na podlaze…
výsledek to nějaký mělo, ale podruhé bych do toho nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.4.15 07:33

Kdo nikdy necvicil, tak bych urcite ze zacatku jela 30 a postupne si pridat. Dala jsem to kamaradce a ta byla uplne hotova,3dny nemohla ani chodit..tak bacha na to.

Ja jedu jinou vyzvu, viz obrazek. + k tomu jeste pridavam polodrepy se zátěží a zakopavani (na kocicku a nohu zakopavat) delam 10× s natazenou nohou,10× s pokrcenou a 10× do boku s pokrcenou(jak kdyby pejsek cural :))
A muzu rici,100% lepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.4.15 07:42

Jo a vypady delam vzad. Jsou na zadek lepsi..

Kdo cvici, tak vi, ze behem tréninku je lepsi cviky stridat, pro nejaky vysledek..pri jednom cviku si ty svaly na ten pohyb zvyknou a uz nema takovy ucinek.
Ja kdyz delala tyhle drepy, delala jsem na stridacku se zakopavanim a unozovanim. Vydrzela jsem dva tydny a prestalo me to bavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
1.4.15 07:44

Ahoj, výzvu jsem dělala. Vydržela jsem, nohy mě nebolely. Efekt to mělo veliký. Jen je to dost jednotvárné. Tak jsem pak začala radši běhat. Ale dřepy dělám stále. Jen asi 50 denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30969
1.4.15 07:45

@BlueFairy Tak nejak, take bych doplnila 31. den- navsteva ortopeda. By me zajimalo, kolik z vas umi udelat drep metodicky spravne, aby si ta kolena neodvarila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
1.4.15 10:17

No ja jsem hodne nakoukala na netu jak se dela spravne drep a teda kolena me neboli vvubec. cvicim do toho 30day shred od jill, tak me spis zajimalo jestli to ma nejaky efekt at se nedru zbytecne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61105
1.4.15 10:34

Holky a mate nejaky cviky na prsa pro zacatecniky? kliky nedam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
18.3.16 09:01

Holky,
zhubly nebo zpevnily jste se alespoň, když jste jely dřepy? Já jsem u 19. dne - 160 dřepů.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
18.3.16 09:33

Mam od puberty volne vazy a problemy s koleny. Zkousela jsem tuto vyzvu ale stejnak to kolena nezvladaly :((. Lepsi je behani, zpevnis cele telo a budes mit fyzicku a da i schodit nejake to kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
18.3.16 10:04

@novakova.t Dřepy mi s koleny problémy nedělají. Nesmím běhat - mám hypermobilitu kyčlí. Takže běh chci nahradit eliptickým trenažérem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.3.16 10:50

Drepuji asi druhy měsíc vzdy před behanim nebo před cvicenim, v průběhu cvičení nebo jen tak když si vzpomenu během dne.
Kolik jich dělám nepočítám. Kolik vydržím tolik.
Jestli je výsledek nebo ne :nevim: sama na sobe nic nepoznám, ale okolí mi říká, že mám zadek, jak razítko na dvojtečkou.
A trosku silnejsi vnučka ma 12r.od známé mi říká, že už mám zadek menší, jak její 10r. sestra. Ale říkám nevím, sama na sobě nic nepozoruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková