Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vsechny Vas tu zdravim ![]()
Prosim ma nektera z vas zkusenosti s 30-denni vyzvou drepovani? Zkousela jste nektera a vydrzela do konce? ja jsem zacala, mam za sebou 6 dni a jsem moc zvedava jestli to bude mit nejake vysledky a hlavne jestli vydrzim
zatim se to da, naopak si rikam ze to jde nějak lehce nez jsem cekala, tak snad to delam spravne..
budu rada pokud se nektera podelite ![]()
Hmm tak to nejde
ja jsem na mobilu…kdyz to zadate do vyhledávače urco to najdete ![]()
Jestli nechodíte PRAVIDELNĚ do fitka (půlhodinové běhání na orbitreku se fakt nepočítá), tak se na to vykašlete a začnete pomalu, akorát si odvaříte kolena ![]()
Jj, kdyz uz tak bych zacla tak na peti a pridavala.. 50 najednou pro zacatecnika a za 30dnu 245 mi prijde fakt moc ![]()
@BlueFairy píše:
Jestli nechodíte PRAVIDELNĚ do fitka (půlhodinové běhání na orbitreku se fakt nepočítá), tak se na to vykašlete a začnete pomalu, akorát si odvaříte kolena
take me zabolela kolena pri pouhem pohledu ![]()
@BlueFairy tak to jsem chtěla taky napsat. Pokud máte jo nadváhu, tak kolena dostanou záhul s tím souhlasím. Mě vždycky dostanou tyhle výzvy teda
nedávno mi přišla na FC výzva na kliky - problém, že neudělám ani jeden
na kolenou možná dva ![]()
Já tuhle výzvu dělala, chvilku po porodu, výsledek to určitě mělo! Ano je to záhul, první den jsem měla problém udělat těch 50, a představa že jich mám udělat 245 mě zabíjela, ale dala jsem to a myslím, že i s výsledkama. Ale je fakt, že to dělalo zároveň se mnou pár lidi okolo, a někdo si na kolena stěžoval… Takže to chce asi zkusit. Za mě ANO!
@Alčák1 píše:
@BlueFairy tak to jsem chtěla taky napsat. Pokud máte jo nadváhu, tak kolena dostanou záhul s tím souhlasím. Mě vždycky dostanou tyhle výzvy tedanedávno mi přišla na FC výzva na kliky - problém, že neudělám ani jeden
na kolenou možná dva
tak zrovna vcera jsem koukala na cviky na prsa.. a nasla jsem si naky video a tam delali cviky kazdej cvik 30vterin, dva z tech cviku byly kliky ale v ruznym provedeni.. no taky bych ty dva kliky musela natahnout na pul minuty ![]()