30-denní výzva dřepy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3085
7.6.18 10:24

@sticky @Tiger-lily Kolena mě bolí jen, když dělám ty dřepy. Cvičím vždy před zrcadlem, právě proto, abych se viděla, jestli nejdu moc dolů, jestli se nehrbím, jestli nevystrkuju zadek…nevím, asi jsem to i tak dělala blbě :lol: S tím zrcadlem jsem začala kvůli výpadům, protože u nich jsem zase šla kolenem víc dopředu. A zabírala jsem tedy jen stehnem a ne lítkem a zadkem. Teď chodím i občas běhat, tak na tom se snad nic pokazit nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 10:27

Uff tak to by moje kolena nezvládla a myslím si, že do budnoucna možná budou i nějaké problémy?

• Citovat
  • Upravit
1777
7.6.18 10:36
@Terezxx píše:
@sticky @Tiger-lily Kolena mě bolí jen, když dělám ty dřepy. Cvičím vždy před zrcadlem, právě proto, abych se viděla, jestli nejdu moc dolů, jestli se nehrbím, jestli nevystrkuju zadek…nevím, asi jsem to i tak dělala blbě :lol: S tím zrcadlem jsem začala kvůli výpadům, protože u nich jsem zase šla kolenem víc dopředu. A zabírala jsem tedy jen stehnem a ne lítkem a zadkem. Teď chodím i občas běhat, tak na tom se snad nic pokazit nedá :lol:

Myslím, že zrovna při běhu si můžeš kolena ničit víc, ale je to jen můj názor. Záleží kolik běháš, jaký terén, jakým stylem, jakou máš obuv.
S těmi dřepy zkus, aby se někdo podíval jak to děláš, pokud nemáš ve svém okolí nikoho, kdo by sportoval, tak si zaplať na hodinu trenéra, pokud se Ti to teda vyplatí, u toho bych si nechala ukázat ještě i jiné cviky. Ale pokud máš někoho kolem sebe, kdo se trochu sportu věnuje, tak to myslím stačí bohatě, aby mrkl, jestli to děláš dobře, příp. kde je chyba.
Opravdu u těch squat dřepů kolena nebolí, třeba stehna bolí jako čert, pokud na tom jsi jako já, moc netrénovaná, ale kolena ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1777
7.6.18 10:38
@Anonymní píše:
Uff tak to by moje kolena nezvládla a myslím si, že do budnoucna možná budou i nějaké problémy?

Nevím, ale dělá to i pán, kterému je po sedmdesátce a vpoho, cvičí to se závažím.

Když jsem viděla český návod v článku, kde doporučovali pouze dělat dřepy a už nevysvětlili jaké, tak jsem se taky zděsila, protože dát denně 250 těch klasických a dělat to dlouhodobě, tak si kolena asi fakt odpálíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
7.6.18 10:59
@sticky píše:
Myslím, že zrovna při běhu si můžeš kolena ničit víc, ale je to jen můj názor. Záleží kolik běháš, jaký terén, jakým stylem, jakou máš obuv.
S těmi dřepy zkus, aby se někdo podíval jak to děláš, pokud nemáš ve svém okolí nikoho, kdo by sportoval, tak si zaplať na hodinu trenéra, pokud se Ti to teda vyplatí, u toho bych si nechala ukázat ještě i jiné cviky. Ale pokud máš někoho kolem sebe, kdo se trochu sportu věnuje, tak to myslím stačí bohatě, aby mrkl, jestli to děláš dobře, příp. kde je chyba.
Opravdu u těch squat dřepů kolena nebolí, třeba stehna bolí jako čert, pokud na tom jsi jako já, moc netrénovaná, ale kolena ne.

Běhám tak na pohodu, nemám výdrž. Víc jak 2 km. nedám. Obuv mám kvalitní. Kupovala jsem ve sportu za 2 litry, přímo běžecké boty. Terén venku po rovince, chodníky. Manžel dřív dost posiloval, závodně sportoval, takže mě hlídá on. Třeba u těch výpadů mi řekl, že je dělám blbě, že jdu více dopředu. Na co si dávat pozor. Dřepy jsem rychle vzdala, protože je mi to na ta kolena dost nepříjemné, navíc mi křupou, atd. Když nepřijedeme na důvod, proč to tak mám, trenér by stál za úvahu :palec: Díky za rady holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1777
7.6.18 11:02
@Terezxx píše:
Běhám tak na pohodu, nemám výdrž. Víc jak 2 km. nedám. Obuv mám kvalitní. Kupovala jsem ve sportu za 2 litry, přímo běžecké boty. Terén venku po rovince, chodníky. Manžel dřív dost posiloval, závodně sportoval, takže mě hlídá on. Třeba u těch výpadů mi řekl, že je dělám blbě, že jdu více dopředu. Na co si dávat pozor. Dřepy jsem rychle vzdala, protože je mi to na ta kolena dost nepříjemné, navíc mi křupou, atd. Když nepřijedeme na důvod, proč to tak mám, trenér by stál za úvahu :palec: Díky za rady holky.

Není zač. Tak to je bezva, že máš oporu v manželovi. :) Taky bych to brala. :) Nebýt líná a vydržet je někdy „těžké“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková