Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Salorka vše najednou
a jestli to třeba chceš dělat s videem, tak si zadej na youtube 30t denní výzva dřepkins
@Tableta Díky, mrknu
Ty dřepy jdou rozložit nebo se musí najednou?
To je akorát na padělání kolen, choďte cvičit průběžně, ne se jeden týden drtit ![]()
@AnetVV ale no tak, je to vyzva na mesic, ne tyden. A 50, postupne navysujicich drepu nikomu neoddela kolena
@AnetVV Díky za super potřebnou radu…padělat kolena si fakt nehodlám.. ![]()
@Salorka @xjuklickova rodiče me vedli ke cvičení od malička, a není to jen o tom se měsíc pořád tyrat
takový výzvy jsou k ničemu
(Ano on se totiž nikdo nikdy nepřepsal, někdo tu dělá chytrou). ![]()
@AnetVV Díky
Však ty se toho neúčastníš, tak ty si kolena šetři ![]()
@Salorka já chodím cvičit už nějakej rok, a kolena mám oddělaný právě z tutěch věcí a vrátit to nejde
při každým dřepu mě křupe v kolenou, tak pardoon za rady ![]()
Ja na to mam stazenou apku v mobilu, ruzne druhy drepu a podobne, kazdej den se nevysuje pocet. Dolu dou hlavne stehna, ja bych potrebovala i zadek ale ten de pomalejc ![]()
@AnetVV tak to mas oproti me vyhodu, u nas doma byl sport sproste slovo, a muzu ti rict, ze 30 denni vyzvy me naucili aspon trochu sportovat a naucit se k pohyby. Kazdy nejak zacinal, tebe vedli rodice ja se ucila na vyzvach.
@AnetVV Já už taky nějaký rok cvičím, dokonce cvičení vedu a pokud správně dřepuješ, kolena si neodděláš.
Jenže pochybuju že lidi který to nikdy předtím nedělali a vrhnou se do něčeho takového to budou dělat úplně správně, proto.