:-)

• Otevřená skupina

Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
24.3.11 14:51

simsulka

Co je to PCO?My jsme byli na nějakým genetickým vyšetření a všechno v nejlepším pořádku,manžel taky naprosto fit…Já minule otěhotněla okamžitě,ale neponosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.3.11 14:52

Já holky myslim,že kdo po takový zkušenosti říká,že strach nemá,tak kecá.Každá už pak musí mít obavy,když se to jednou nepovede.Jo,budeme se snažit a snad to dobře dopadne,viďte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
24.3.11 15:12

Terezko, právě to myslim, strach je, ale musí se věřit. U nás ve skupině holky, co akorát začínaj druhý trimestr a mají po screeningu, tak už se těší, jak začnou nakupovat věci na mimi. Já je chápu, protože je nic takovýho nepotkalo, těhu probíhá dobře a žádnou zkušenost s potratem nebo s přerušením nemají… Já na tohle budu asi hodně opatrná. Já vim, že ta jistota, neni pořádně ještě ani u porodu, ale ten strach, že se pořád něco může stát, tam prostě je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
24.3.11 15:58
Terezca píše:
Co je to PCO?My jsme byli na nějakým genetickým vyšetření a všechno v nejlepším pořádku,manžel taky naprosto fit…Já minule otěhotněla okamžitě,ale neponosila.

Syndrom polycystických ovárií. Nedozrávají mi vajíčka a neovuluji, takže nemohu otěhotnět bez pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
25.3.11 08:11

Krásné páteční ráno vám přeju… :mavam:

Tak konečně, před námi zase víkend… To nám ten týden zase utekl…

No, takže, jak si můžete všimnout v mém podpisu, ani do dnes MS nedorazila. Ráno jsem měla opravdu velké nutkání zalovit v šuplíku, vytáhnout test a použít ho, naštěstí jsem ho přemohla, ryhle sedla na záchod a proud pustila naprázdno… :lol: Tak nějak mi došlo, že když ho použiju a bude negativní, tak mi zhasne už i ta poslední malilililinkatá nadějička, že třeba přece… a budu vědět, že je tu nějakej problém, nebo to prostě nemusí být problém, jen „uplně normální“ zpoždění, ale každopádně to není těhu…

No, ale jestli nepřijde ani do zítřejšího rána, tak testnu, to by v tom byl čert, aby … nebo to vydržím do neděle? :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
25.3.11 08:42
olejnice píše:
Krásné páteční ráno vám přeju… :mavam:

Tak konečně, před námi zase víkend… To nám ten týden zase utekl…

No, takže, jak si můžete všimnout v mém podpisu, ani do dnes MS nedorazila. Ráno jsem měla opravdu velké nutkání zalovit v šuplíku, vytáhnout test a použít ho, naštěstí jsem ho přemohla, ryhle sedla na záchod a proud pustila naprázdno… :lol: Tak nějak mi došlo, že když ho použiju a bude negativní, tak mi zhasne už i ta poslední malilililinkatá nadějička, že třeba přece… a budu vědět, že je tu nějakej problém, nebo to prostě nemusí být problém, jen „uplně normální“ zpoždění, ale každopádně to není těhu…

No, ale jestli nepřijde ani do zítřejšího rána, tak testnu, to by v tom byl čert, aby … nebo to vydržím do neděle? :think: :-D

To jsi dobrá teda, já už bych to zkusila. Přece jen už je to víc dní a budeš vědět jak na tom jsi, protože pokud jsi těhu uleví se ti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
25.3.11 09:08

Simsul, nejsem dobrá, jsem napnutá jak struna, ale právě pořád nějak doufám… :-) Prostě to buď je těhu a jen se tomu HCG nechce nějak šplhat (ostatně ještě nedavno se mu zase nechtělo klesat… ) a nebo to není těhu a mám jen zpoždění… Víkend rozhodne, dýl už nemá cenu to nechávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
25.3.11 09:10
olejnice píše:
Simsul, nejsem dobrá, jsem napnutá jak struna, ale právě pořád nějak doufám… :-) Prostě to buď je těhu a jen se tomu HCG nechce nějak šplhat (ostatně ještě nedavno se mu zase nechtělo klesat… ) a nebo to není těhu a mám jen zpoždění… Víkend rozhodne, dýl už nemá cenu to nechávat.

určitě, dej hlavně vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
27.3.11 15:26

Ahoj Holky,
mohla bych se přidat k Vám taky čekam teď na konec MS a budeme to zkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
28.3.11 07:25

NikiK: Ahoj, vítej mezi námi. :mavam:

No, holky, takže nic. Test negativní a MS stále nedorazila. Tak nevim, zpoždění jsem nemívala, tak kde to kruci vázne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.3.11 07:57
olejnice píše:
NikiK: Ahoj, vítej mezi námi. :mavam:No, holky, takže nic. Test negativní a MS stále nedorazila. Tak nevim, zpoždění jsem nemívala, tak kde to kruci vázne???

To je divné teda? Ale podle mě, ten test ještě nemusí nic znamenat ne? Kolikátý den to dnes je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.3.11 07:57
olejnice píše:
NikiK: Ahoj, vítej mezi námi. :mavam:No, holky, takže nic. Test negativní a MS stále nedorazila. Tak nevim, zpoždění jsem nemívala, tak kde to kruci vázne???

Aha už vidím 39, no tak tomu nerozumím teda. Jakou citlivost testu máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
28.3.11 09:21

Simsul, byl to Mamatest 10, už je to dlouho, něco by ukázat musel. Těhu to neni, ale co teda? Pěkně se nám to protahuje, kdyby ta potvora přišla včas, tak už jsme se mohli zase snažit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.3.11 09:34
olejnice píše:
Simsul, byl to Mamatest 10, už je to dlouho, něco by ukázat musel. Těhu to neni, ale co teda? Pěkně se nám to protahuje, kdyby ta potvora přišla včas, tak už jsme se mohli zase snažit…

A ty máš jinak problémy s MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
28.3.11 09:55

Simsul, právěže nemám… :think: i po potratu přišla přesně po 28. dnech a to mě i doktorka trochu strašila, že ten 1. cyklus se může protáhnout. Já tomu právě už moc nerozumim, nikdy jsem neměla problémy s nějakým velkým prodlením… Jakože 2 dny sem, dva dny tam, to jo, ale takhle dlouho nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny