:-)

• Otevřená skupina

Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
15.2.11 11:59

Áha,tak to děkuju za info a budu zobat poctivě dál :-D .Jinak jsem dneska volala na výsledky genetických testů mě a manžela a byla tam sestra,která o tom nevěděla nic :-? ,že se mám prý ozvat odpoledne.Už na to čekáme měsíc,tak mě budou ještě chvíli napínat,mršky.Doufám,že to bude v pořádku…Jak se vám všem dnska daří?Covalentýn,slavili jste někdo?My byli v kině (jinak to moc neslavíme) na Nevinosti od Hřebejka-moc zajímavej film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
15.2.11 18:59

Já osobně valentýna nesnáším. A spoustu dalších svátků taky. Nemám ráda když mi někdo říká kdy mám slavit lásku a kdy to a kdy ono ani vánoce nemusím. Jedinej svátek co beru jsou narozeniny, to mi přijde rozumný, každej si oslaví kdy přišel na svět. Ale jakmile má celej národ hromadně slavit vánoce, silvestra, zamerikanizovanej svátek Valentýn nebo dušičky prostě nemám ráda a neuznávám.

My si s Míšou uděláme hezkej večer nebo tak když se nám chce a jednou do měsíce jak nám to vyjde je to určo. :) Zrovna tenhle víkend jsme si užili sami sebe uplně super, ale s Valošem to nemělo nic společnýho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
15.2.11 20:36

Taky Valentýna neslavíme. Ale přítel mi symbolicky donese růži, ne, že by mi jí jindy nepřinesl, docela kytky nosí. Žádný srdíčko s nápisem I LOVE YOU u ní ale neni… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.11 08:34

My to taky neslavíme,ale zrovna nám vyšlo kino a pizza.Legrace byla,jak se divili v pizzerii,že chci na Valentýna stůl pro tři,bylo to tam totiž plný párečků :lol: .Šli jsme s kamarádkou a s manžílkem.Jo,holky tak jsem včera volala na tu genetiku a je to všechno v pořádku :dance: !!!!Já i manžel nemáme žádnou genet. predispozici k potratům,takže hurá do miminka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
16.2.11 09:28

Terezco to je supééééér tak to moc gratuluju k vynikajícím zprávám a hurá do snažení o miminko. :)

Jé jak já se těším až budu netrpělive každej měsíc čekat jestli MS nepřijde. Jsem zvědavá kolik to bude měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.11 10:41

Jo,jo,děkuju :srdce: ,prosvětlilo mi to celej včerejší den,zvlášť když jsme na ty výsledky čekali tak dlouho.
Jé,já se na to čekání právě moc netěším,pořád na to musím pak myslet a furt se pozoruju…tentokrát se hodlám co nejvíc zaměstnat a nevšímat si toho(no ale už teď vim,že to moc nepude a stejně budu sledovat každej příznak :-D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
16.2.11 11:39

Já se pokusím na to kašlat. Začnu chodit cvičit a bude už hezky tak budem jezdit na výlety a na tohle snad nezbudou myšlenky. A doufám že se konečně pohne někam soud o prvního prcka s bývalým tak snad mě to všechno dohromady plus práce a přípravy svatby zaměstná natolik abych na tohle nemyslela. Jo a ta maturita jěště vlastně.

Jo někdo se mě tu ptal na tu školu, tak já si dálkově dodělávám jen maturu protože mám jen výučák jako prodavačka. Tak jsem si z nudy na první mateřské řekla že bych si mohla alespoń dodělat maturu. Ale nevím jestli ji někdy vůbec využiju protože ze své práce se asi nikdy nehnu, je výhodná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
16.2.11 11:44

Ahoj holky!

Terezco, to je dobře, že je vše v pořádku. Tak hurá na to! Držím palečky.

Wildcat: I tobě držím palečky, ať je těch měsíců co nejmíň a čekání tak co nejkratší…

Holky, já si dopoledne volala na výsledky krve a sestra mi řekla, že mi HCG klesá pořád pomalu, takže musim příští čtvrtek na další kontrolu, že mě chce vidět doktor. Doteď tam byla vždycky doktorka, je to jeho ordinace a s ní se tam střídá, protože dostal dobrou smlouvu s nemocnicí, tak aby ordinace normálně fungovala všechny dny v týdnu, když tam on neni. Nevim, co si o tom mám myslet. V pondělí to bude měsíc, co mi začal SP, tak jak to, že mám v sobě pořád těhu hormon, když už by mělo být všechno pryč??? :-? Držte mi palce, ať je to opravdu jen zbytkové HCG v krvi a nic jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
16.2.11 11:57

Teda Olejnice, nic moc. Tak držím palečky aby už to bylo co nejdřív v pohodě uplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.11 12:11

Olejnice,to dopadne dobře,uvidíš.Tělo nefunguje na povel,třeba potřebuje víc času na srovnání.Mně po revizi říkali,že to trvá minimálně (!)šestinedělí,než se to srovná do původního stavu.Platí to podle mě i po SP.Měla jsem se v tý době šetřit,žádný velký cvičení,hodně odpočívat a nesexovat.Taky asi záleží v kolikátém jsi byla týdnu :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
16.2.11 12:42

Terezco, byla jsem v 7.tt, to je dost málo, tak proč se to, kruci, nerovná?

Nesexovat? To u nás nehrozí… :-D Doktorka mi to ani nezakázala. Sama říkala, že se mám chovat, jako bych měla jen zpožděnou MS, tak co… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.11 12:47

Hm,hm :think: já byla v 9.tt a dostala jsem všechny tyhle rady od mojí doktorky včetně toho,že mám tři měsíce počkat před dalším snažením.Ale on každej říká něco jinýho…doktor,kterej mě propuštěl z nemocnice zase říkal,ať na to hned další měsíc vlítneme,načež moje gynekoložka se tomu jen smála,že je to blbost,tak nevim :nevim: .Ale rozhodně se nestresuj a dej tomu aspoň těch ššst týdnů,to už je stejně za chvilku ne :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
16.2.11 13:12

Terezco, 6 týdnů právě vychází do další MS, takže to vydržím určitě… Pak se uvidí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.11 13:15

Důležitý je,jak se cítíš.Já jsem se třeba ani po těch třech měsících necítila a kamarádka na to zase vlítla hned 2.měsíc a bylo to.Jako když pohnojí :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
16.2.11 13:56

Terez, já bych právě nejradši už hned… :lol: Myslela jsem, že počkáme do MS a po ní se začneme snažit, tak doufám, že to tak zůstane a doktor mi mé plány nezhatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny