:-)

• Otevřená skupina

Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4967
8.2.11 15:01

Terezco, jedeme příští víkend do Alp, už se právě nemůžeme dočkat… Ten relax… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
8.2.11 18:41

Ahoj, tak to my na hory nejezdíme. Hlavně se současným přítelem jsme spolu tepr 7 měsíců. Ale my milujeme výlety po české republice, hrady, zámky, rozhledny, jeskyně a podobně. S tím si vystačíme pohodlně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.2.11 20:47

Ja jsem letos byla na jeden den na Ještědu no pro me hruza, začala jsem lyžovat před 3lety a to v alpách, tak jsem byla tady z tech hor nejak vyvrestena. Jezdime Rakousko a loni jsem byla v Italii a tam se mi moc lébilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
8.2.11 21:07

Když já nelyžuju. Nějak mi na to nikdy nezbývaly peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.2.11 09:01

No my sice lyžujeme,ale protože jsme teď dva tři roky dávali dohromady domeček,nějak nezbyly finance.Ale letní hory chodíme poctivě :-).Letos jsme byli v N.Tatrách a na Šumavě,loni Jeseníky (kde jsme mimochodem měli svatbu na dovolený :) no a letos uvidíme.Raději než na hory bych čekala na miminko :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
9.2.11 12:05

Terezco, tak to každopádně… :-)

Já jsem před chvílí volala k Dr. na výsledky krve z pondělí a sestra mi řekla, že HCG mi neklesá tak rychle, jak si představovali, tak musim na další odběr v pondělí, ach jo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.2.11 20:29

Olejnice, tydle prodluzovacky to je des, ja jsem z toho vzdycky strasne vycerpana, myslis, ze uz neco bude, a pak jeste todle tamto… Hlavne pevne nervy a pozitivni pristup! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
9.2.11 20:40

Prchynko, myslim, že splňuju obojí, ale znáte to všechny, když něco trvá moc dlouho, je to opravdu vyčerpávající… Já ale nehážu flintu do žita, na to je moc brzo!!! Pořád si říkám, že na tom jsou lidi daleko hůř…

U nás v práci teď jedné holčině zjistili nádor na mozku, je jí teprve 29 let. S manželem akorát začali plánovat miminko. Teď už ho mít nikdy nebude. Léčbu bylo třeba zahájit hned a na hormonální léčbu, aby mohly dozrát vajíčka a následně být odebrány, už nebyl čas. Je po chemoterapiích, na venek to zvládá dobře, ale co se děje uvnitř nikdo netuší, musí jí být strašně… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
9.2.11 23:46

No, můj měl ženu, je mu 33. Měl ženu o 10 let starší a když jí bylo asi 38 začali se pokoušet o miminko, nešlo to, moc chtěli, skončili na umělku, zaplatili všudemoc peněz, odebírali jí i vajíčka, pořád zkoumali, on je prý v pořádku. Až jí jednoho dne řekli že má rakovinu děložního čípku už ve třetím stádiu, neuplynul ani rok a ta svině se rozrůstala strašně rychle, kyčel, břicho, plíce. Míša je vdovec. Holčina by mohla být ráda že má šanci žít.

Olejnice - Určo jen nezapadáš do tabulek ale vše bude OK a budeš se moc brzo snažit. Víš jak to je, jak nejsi v tabulce hned všechno přezkoumávaj. :wink: Držím pěsti ať to je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.2.11 09:28

Ahoj holky,tak koukám,že je to tady na nějakou smutnou notu.Olejnice,nic si z toho HCG nedělej,ono si tělo samo řekne,kdy bude pěkně připravený,ono je totiž hrozně chytrý :-) .Mně při tom čekání holky,nejvíc pomohla nějaká radost,nový projekt,koníček atd.-je jasný,že když se to dovíš,je to pecka.Já zase teď čekám na genet. výsledky z krve-brali mi něco na karyotyp-moc nevim,co to je,prý to může být příčina toho potratu,no ale nevim.Já jsem spíš takový čarodka,takže si o tom myslim svý a doufám,že to bude v pořádku.Ale taky mám z toho obavy-kdyby to bylo špatný,budou do mě prý cpát prášky proti srážlivosti krve nebo co-a to bych se asi hodně bránila nebo se snažila přijít na příčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.2.11 09:33

Jé,holky a ještě vám musim napsat-představte si,dneska k nám do práce přijde moje kolegyně ukázat prvně miminko.Vlastně jsem to domluvila já,pořídila kytku atd. ale teď z toho mám bobky :-( .Byly jsme těhotný skoro zároveň,no navíc mám dneska 1.den MS,takže mi prosím držte palce,ať to ustojím a nepřeválcujou mě hormóni.Uf,někdy je to fakt těžký,i když to všem kolem tak přejete a oni by to přáli vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.2.11 10:35

Tak naladíme na veselou, venku zase krasne sluni sviticko :dance:

Terezco: drzim vsechno co muzu, :palec: , mam podobne pocity, sice jsem neprosla potratem, ale sedim v praci vedle tehotne kolegynky,která si proste řekla, ze otehotni a je tehotna :nevim: I dyz jim to prejem, proste je to tezky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
10.2.11 12:04

Terezca - Tak to držím mocmoc palečky a´t to ustojíš co nejlíp jak to jen jde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.2.11 14:58

Holky,děkuju za podporu,už to mam za sebou a dobrý.Jen bych si to s ní hned vyměnila.Prchynko,úplně vím,co prožíváš.Ono když ti kolegyňka pak chodí s každým snímkem z ultrazvuku a nakupuje oblečky a kulatí se každým okamžikem…Když ta moje odcházela na mateřskou,skoro jsem to obrečela.Holky nemáte některá zkušenosti s kineziologií?Potkala jsem teď moc zajímavou holčinu,co to dělá a moc mě to láká :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.2.11 15:50

Tyjo zrovna dneska jsme se o Kineziologii premyslela, nikdy jsem o tom neslysela, ale vcera sem to nekde zahledla v telce, vypada to zajimave, ale nic o tom nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny