:-)

• Otevřená skupina

Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14030
10.1.11 11:20

Ahoj, rádi bychom se v tomto roce taky začali snažit o mimi :) Prášky mi končí v březnu, takže možná v březnu a nebo pak v létě, ještě uvidíme :) Je mi 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
12.1.11 10:17

Ahoj holky,
ráda bych se k Vám přidala, je mi 26 a poslední HA mi vychází na konec března a pak začnem pracovat na mimi.před měsícem jsem byla na prohlídce na gynde a doktorka mi rekla ze mám vysadit až jak se budeme chtít snažit, že nemám dřív. ted jsem byla ještě na krev, a ta je tak ok…no a už jen počítám dny do konce března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
21.1.11 13:13

ivf

Ahojky, taky se s manželem už déle než 2 roky pokoušíme o miminko, tak jsme se svěřili do rukou lékařů a koncem ledna podstoupíme první IVF. Teď jsem ve stimulaci a doufám, že to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.1.11 13:41

Ahojky checule, tak to drzim palce, ja jsem mela prvni IVF v prosinci - bohuzel se nezdarilo, ale ted na 2. pokus to bude urco lepsi :lol: Kdyby jsi mela nejake dotazky tak sem s nima :palec:
Do jakeho CARu chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.1.11 13:40

Ahoj holky ,taky bych se ráda přidala.je mi 25let,v prosinci po kyretáži po zalklém těhu,snažení když to vyjde květen-červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
31.1.11 12:18

Ahoj holky, můžu se přidat? Jmenuju se Katka a mám už syna, věk je v metříku a od 1.5.2011 se budem taky snažit, na konci dubna doberu poslední HA. Držím všem palečky.

Teruska - Prosím kde jste měli svatbu, na té fotce v ikonce to vypadá jakomoc zajímavé místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
31.1.11 12:20

Maky.p - Nevím, asi i tohle bude individuální a dokud nevyzkoušíš nevíš. Já u prvního prcka přestala brát HA a druhej cyklus od toho jsem byla těhu. :wink: Takže tentokrát je taky beru do poslední chvíle, nějak by se mi nehodilo velebřicho na konci června, to plánujem svatbu totiž. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
1.2.11 20:03

Ahoj holky,
tak koukám, že se nás tu sešlo docela dost:-)
To jsem ráda..když jsem tuto skupinu zakládala, tak jsem počítala se snažením v březnu, ale protože to s prací dopadlo tak, jak to dopadlo, tak už se hrdě hlásím mezi snažilky od ledna 2011 :mrgreen:
Nic méně vůbec nevadí, zda už jste snažilky nebo ne..je fajn když si máte s kým pokecat, poradit se a ták. Takže budu ráda, když se tu budeme setkávat a všechny se těšit z blížících se // na testíku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
1.2.11 20:11

Bylo by fajn, abychom o sobě měly trošku přehled, kdyby jste mi třebas do soukromých zpráv zaslaly údaje o sobě, jako jméno, zda už děti máte nebo ne, od kdy se budete snažit atd, udělala bych tabulku a vložila ji na zeď, ať se trošku poznáme:-) Takže pokud máte zájem a souhlasíte, pište mi SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
2.2.11 09:45

Ahoj Jani a všechny ostatní.

Ráda se přidám mezi vás.

Je mi 24 let, příteli 36. V prosinci jsme se začali snažit, vysadila jsem prášky a podařilo se mi otěhotnět hned první měsíc. Bohužel jsem v 7.tt potratila, nebyla nutná revize, tělo se vyčistilo samo. 7.2. mě čeká ještě jedna kontrola s odběrem krve, jestli je vše v pořádku.

Strašně moc chceme miminko, snad se nám brzy zadaří. Musíme teď chvilku počkat, i když já bych se nejradši začala snažit hned, ale nechci nic uspěchat, nechci už to znova zažít. Bylo to moje druhé těhotenství. Před šesti lety jsem byla na přerušení v 25.tt z důvodu vývojových vad.

Děti zatím žádné nemáme, snažíme se o první.

Musím teď počkat na 2 MS a pak se začneme snažit znova… Vychází to právě na březen… Nedělám si naděje, že se nám poštěstí otěhotnět znova hned, ale doufám, že to nebude trvat moc dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
2.2.11 09:51

Ještě bych chtěla dodat, že jsem do teď s holkama v diskuzi Prvosnažilky od začátku 2011, ale protože tam už je polovina těhotných a všechny řeší už trošku jiné věci, mám někdy pocit, že tam nepatřím… Taky jsem je řešila, ale po potratu jsem nějak mimo mísu, to asi chápete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.2.11 10:30

Zdravím cholky :mavam:

to nas tady je :dance: Jupíí.

Tak uz aby jsme mela kazda sve // :lol: bo nevim jak u Vas , ale okolo me vsichny tehotni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
2.2.11 13:41

Ahoj Prchynko, u nás je to stejný, taky je to samá těhule…

Jsem ráda, že jsem našla skupinu, která je přesně pro mě… Zatim samá snažilka, i když samozřejmě všem přeju //, ale mám radost, že jsme tu všichni na tom stejně a se snaženíčkem teprve začínáme… I když já už ty svoje // měla v lednu a krásný, ale nedopadlo to, tak snad budou brzy další a hlavně s dobrým koncem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
2.2.11 13:53

Ahoj holky :-)
olejnice, je mi líto co se ti přihodilo, ale věřím že se zase povede a // najdeš co nevidět.

Taky jsem ještě v jedné uzavřené skupině už asi od 10/2010, holky tam jsou bezvadný, jsme kamarádky, ale jak tu někdo psal..měla jsem stejný pocit..je tam skoro každá těhule a nebylo mi tam úplně nejlíp, sice za nimi ráda chodím,a le už to není jako na začátku..Občas si prostě nemusím číst jak jim rostou bříška, jaký koupily dupajdy atd. Moc jim to všem přeju, mám je ráda, ale prostě je mi teď bližší skupina, kde jsme na tom všechny stejně :-)
Proto jsem ji taky založila a mám radost, že tu nejsem sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
2.2.11 14:09

Jani, jsem ráda, že to takhle taky cítíš. Já holkám právě taky nezávidím, přeju jim to, jen mi někdy přijde trošku líto, když píšou, jak už jim začínají růst bříška, nebo která :poblion: a která ne… Všechny jsou sice na začátku cca 5 - 10 tt., ale když si představím, že já bych teď byla taky 8.tt, tak se tam prostě necítím nějak dobře… No, tak budu chodit sem za váma a probírat to všechno zase od začátku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny