:-)

• Otevřená skupina

Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6142
12.3.11 10:10
olejnice píše:
Ahoj simsulko, tak držím palečky, ať se brzy zadaří… 10 měsíců je dost, ale březen - jaro, to zní ideálně ne? Snad z nás všech snažilek budou brzy těhulky… Moc to všem přeju…

Děkuji, tak držím palečky.To doufám, že se nám zavede, musí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
17.3.11 11:24

Ahoj holky, tak co, nějaké novinky???

Já momentálně čekám na MS, měla by dorazit pravděpodobně zítra a pak se do toho dáme… :dance:

Kde máme tu Janču??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
21.3.11 11:43

No, tak koukám, že si tu zase píšu sama… :-)

Takže u mě novinky:

V pátek jsem měla dostat MS, ale nepřišla. Bolí mě neuvěřitelně prsa, teda jen bradavky, jako kdybych v nich měla píchlé střepy, už asi 5.den, začali se mi mastit vlasy a dva večery za sebou mi bylo dost špatně od žaludku… Přesně takhle jsem to měla v lednu, a to jsem byla těhotná!!! Víte, co to znamená??? Že ač jsme tenhle měsíc s přítelem pěkně odflákli, tak ty mršky si tu cestu stejně našli a zřejmě se zadařilo!!!

Po práci zajedu do lékárny pro testy a ráno zkusím testnout… :dance:

A co vy ostatní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
21.3.11 12:00
olejnice píše:
No, tak koukám, že si tu zase píšu sama… :-)

Takže u mě novinky:

V pátek jsem měla dostat MS, ale nepřišla. Bolí mě neuvěřitelně prsa, teda jen bradavky, jako kdybych v nich měla píchlé střepy, už asi 5.den, začali se mi mastit vlasy a dva večery za sebou mi bylo dost špatně od žaludku… Přesně takhle jsem to měla v lednu, a to jsem byla těhotná!!! Víte, co to znamená??? Že ač jsme tenhle měsíc s přítelem pěkně odflákli, tak ty mršky si tu cestu stejně našli a zřejmě se zadařilo!!!

Po práci zajedu do lékárny pro testy a ráno zkusím testnout… :dance:

A co vy ostatní???

tyjo, jsem trochu líná číst celý článek, ale u vás byl nějaký problém? tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
21.3.11 12:32

Simsulko, já v lednu potratila, byla jsem v 7.tt. (Otěhotněla jsem první měsíc snažení po vysazení HA) Začali jsme se snažit druhý cyklus po SP, ale zmákli jsme to jen jednou, já pak chytla chřipku a přítel odjel na cvičení, tak jsme to odložili o další měsíc, ale vypadá to, že i ten jeden „pokus“ stačil… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
21.3.11 12:57
olejnice píše:
Simsulko, já v lednu potratila, byla jsem v 7.tt. (Otěhotněla jsem první měsíc snažení po vysazení HA) Začali jsme se snažit druhý cyklus po SP, ale zmákli jsme to jen jednou, já pak chytla chřipku a přítel odjel na cvičení, tak jsme to odložili o další měsíc, ale vypadá to, že i ten jeden „pokus“ stačil… :-)

Tak dej pak vědět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.3.11 15:11

Olejnice

Ahoj Olejnice,ty bláho,to je něco!!!!Já jsem se sem teď nějakou dobu nedostala,mám net jen v práci a ne vždycky můžu nepozorovaně na chat zaběhnout.Teda jestli si těhotná,tak to je teda gól.
No já jsem teď ve stavu,že fakt nevim :think: .Měla bych se každým dnem objednat na IUI na duben (mají mě před tím ještě prohlídnout),jenže manžel se mi nějak zázračně uzdravil a zdá se,že mimčo bysme mohli počnout třeba i normální cestou (ono mu to nešlo při sexu většinou až do konce,po tom,co měl chronickej zánět prostaty).No a najednou ric a za poslední tejden se to povedlo 3×.Takže teď váhám a nevim,jestli počkat s tím IUI,ale přirozeně to taky nemusí jít hned :think: .Ach jo,kdo mi poradí :nevim: .Já bych se na to těhu i teď cítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
21.3.11 15:23

Ahoj Terezko, to je přece dobře, že to začalo fungovat samo. Hele objednat se můžete, stejně to nebude ze dne na den a třeba se to do tý doby podaří a ani na IUI nebudete muset.

Jo, gól by to teda byl. Ale snad už to protentokrát dotáhnu do konce, to už by mě asi šmejklo, 3 x těhotná a pořád žádný děti…

Tak zítra ráno napíšu, jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.3.11 15:24

Držím jeden velkej palec :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
22.3.11 07:36

Ahoj holky,

takže olejnička hlásí čerstvé zprávy:

MS zatím nepřišla, dnes mám 33.DC z 28, ale test negativní (no, tak aspoň vim, jak to vypadá… :-) ). Že by si ta potvora fakt jenom dala načas? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.3.11 08:58

Olejnice,možný to je.Já po tom zamlknutí jsem to měla taky dva tři měsíce trochu rozhozený-jednou 26 pak zase 35 :nevim: .Ale taky si ty dvě čárky můžou dát načas…a nebyly tam alespoň slabý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
22.3.11 09:42

Terezco, nebylo tam fakt nic, duch vim, jak vypadá. Tohle bylo na 100% negativní. No tak prostě počkám, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.3.11 13:10

Ahoj holky,tak nevím,jestli se všechny snažíte,ale moc se sem nikomu psát nechce což?No mně ve chvíli,kdy jsem začala váhat,jestli se teda objednat na to IUI,začaly chodit maily s nově narozenýma miminkama mých kamarádek,zprávy o těhotných spolužačkách atd. Docela síla,jestli mě to nechce krapet pošoupnout v mý váhavosti.Olejnice,obdivuju tě s jakou odvahou se vrháš do dalšího těhotenství,já po tom jednom zamlklém mám teda docela strach z dalšího :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
24.3.11 14:00
Terezca píše:
Ahoj holky,tak nevím,jestli se všechny snažíte,ale moc se sem nikomu psát nechce což?No mně ve chvíli,kdy jsem začala váhat,jestli se teda objednat na to IUI,začaly chodit maily s nově narozenýma miminkama mých kamarádek,zprávy o těhotných spolužačkách atd. Docela síla,jestli mě to nechce krapet pošoupnout v mý váhavosti.Olejnice,obdivuju tě s jakou odvahou se vrháš do dalšího těhotenství,já po tom jednom zamlklém mám teda docela strach z dalšího :-( .

Já to měla taky tak, vůbec se mi ani nechtělo do CARu, byla jsem i u léčitele, ale když pak kamarádka otěhotněla, se vším jsem se ji svěřila (mimo ní to neví nikdo) a ona mi dodala odvahu. A nelituju že jsem šla, protože mi zjistili PCO a na Clostík nereaguji tak čekám jak budu reagovat na Menopur a snad dopadne IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
24.3.11 14:41

Terezco, já mám taky strach, vždyť já už mám za sebou těhotenství dvě, ale to mi nijak nebere odvahy, protože já miminko strašně moc chci, teda chceme ho s přítelem oba, takže stach neni na místě. Ono to prostě jednou dopadne dobře a dotáhnu to až do konce. Nevim, jak dlouhá cesta mě k němu čeká, to neví nikdo, ale doufám a moc si přeju, že se to brzy povede, miminko donosím a zdravé porodím. Nic jinýho než doufat mi ani nezbývá.

Takže snaženíčku zdar! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny