:-)
- Otevřená skupina
Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
olejnice píše:
Ahoj simsulko, tak držím palečky, ať se brzy zadaří… 10 měsíců je dost, ale březen - jaro, to zní ideálně ne? Snad z nás všech snažilek budou brzy těhulky… Moc to všem přeju…
Děkuji, tak držím palečky.To doufám, že se nám zavede, musí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak co, nějaké novinky???
Já momentálně čekám na MS, měla by dorazit pravděpodobně zítra a pak se do toho dáme… ![]()
Kde máme tu Janču??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak koukám, že si tu zase píšu sama… ![]()
Takže u mě novinky:
V pátek jsem měla dostat MS, ale nepřišla. Bolí mě neuvěřitelně prsa, teda jen bradavky, jako kdybych v nich měla píchlé střepy, už asi 5.den, začali se mi mastit vlasy a dva večery za sebou mi bylo dost špatně od žaludku… Přesně takhle jsem to měla v lednu, a to jsem byla těhotná!!! Víte, co to znamená??? Že ač jsme tenhle měsíc s přítelem pěkně odflákli, tak ty mršky si tu cestu stejně našli a zřejmě se zadařilo!!!
Po práci zajedu do lékárny pro testy a ráno zkusím testnout… ![]()
A co vy ostatní???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
olejnice píše:
No, tak koukám, že si tu zase píšu sama…![]()
Takže u mě novinky:
V pátek jsem měla dostat MS, ale nepřišla. Bolí mě neuvěřitelně prsa, teda jen bradavky, jako kdybych v nich měla píchlé střepy, už asi 5.den, začali se mi mastit vlasy a dva večery za sebou mi bylo dost špatně od žaludku… Přesně takhle jsem to měla v lednu, a to jsem byla těhotná!!! Víte, co to znamená??? Že ač jsme tenhle měsíc s přítelem pěkně odflákli, tak ty mršky si tu cestu stejně našli a zřejmě se zadařilo!!!
Po práci zajedu do lékárny pro testy a ráno zkusím testnout…
A co vy ostatní???
tyjo, jsem trochu líná číst celý článek, ale u vás byl nějaký problém? tak držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Simsulko, já v lednu potratila, byla jsem v 7.tt. (Otěhotněla jsem první měsíc snažení po vysazení HA) Začali jsme se snažit druhý cyklus po SP, ale zmákli jsme to jen jednou, já pak chytla chřipku a přítel odjel na cvičení, tak jsme to odložili o další měsíc, ale vypadá to, že i ten jeden „pokus“ stačil… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
olejnice píše:
Simsulko, já v lednu potratila, byla jsem v 7.tt. (Otěhotněla jsem první měsíc snažení po vysazení HA) Začali jsme se snažit druhý cyklus po SP, ale zmákli jsme to jen jednou, já pak chytla chřipku a přítel odjel na cvičení, tak jsme to odložili o další měsíc, ale vypadá to, že i ten jeden „pokus“ stačil…
Tak dej pak vědět:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olejnice
Ahoj Olejnice,ty bláho,to je něco!!!!Já jsem se sem teď nějakou dobu nedostala,mám net jen v práci a ne vždycky můžu nepozorovaně na chat zaběhnout.Teda jestli si těhotná,tak to je teda gól.
No já jsem teď ve stavu,že fakt nevim
.Měla bych se každým dnem objednat na IUI na duben (mají mě před tím ještě prohlídnout),jenže manžel se mi nějak zázračně uzdravil a zdá se,že mimčo bysme mohli počnout třeba i normální cestou (ono mu to nešlo při sexu většinou až do konce,po tom,co měl chronickej zánět prostaty).No a najednou ric a za poslední tejden se to povedlo 3×.Takže teď váhám a nevim,jestli počkat s tím IUI,ale přirozeně to taky nemusí jít hned
.Ach jo,kdo mi poradí
.Já bych se na to těhu i teď cítila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Terezko, to je přece dobře, že to začalo fungovat samo. Hele objednat se můžete, stejně to nebude ze dne na den a třeba se to do tý doby podaří a ani na IUI nebudete muset.
Jo, gól by to teda byl. Ale snad už to protentokrát dotáhnu do konce, to už by mě asi šmejklo, 3 x těhotná a pořád žádný děti…
Tak zítra ráno napíšu, jak jsem dopadla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
takže olejnička hlásí čerstvé zprávy:
MS zatím nepřišla, dnes mám 33.DC z 28, ale test negativní (no, tak aspoň vim, jak to vypadá…
). Že by si ta potvora fakt jenom dala načas? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olejnice,možný to je.Já po tom zamlknutí jsem to měla taky dva tři měsíce trochu rozhozený-jednou 26 pak zase 35
.Ale taky si ty dvě čárky můžou dát načas…a nebyly tam alespoň slabý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezco, nebylo tam fakt nic, duch vim, jak vypadá. Tohle bylo na 100% negativní. No tak prostě počkám, co bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tak nevím,jestli se všechny snažíte,ale moc se sem nikomu psát nechce což?No mně ve chvíli,kdy jsem začala váhat,jestli se teda objednat na to IUI,začaly chodit maily s nově narozenýma miminkama mých kamarádek,zprávy o těhotných spolužačkách atd. Docela síla,jestli mě to nechce krapet pošoupnout v mý váhavosti.Olejnice,obdivuju tě s jakou odvahou se vrháš do dalšího těhotenství,já po tom jednom zamlklém mám teda docela strach z dalšího
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezca píše:
Ahoj holky,tak nevím,jestli se všechny snažíte,ale moc se sem nikomu psát nechce což?No mně ve chvíli,kdy jsem začala váhat,jestli se teda objednat na to IUI,začaly chodit maily s nově narozenýma miminkama mých kamarádek,zprávy o těhotných spolužačkách atd. Docela síla,jestli mě to nechce krapet pošoupnout v mý váhavosti.Olejnice,obdivuju tě s jakou odvahou se vrháš do dalšího těhotenství,já po tom jednom zamlklém mám teda docela strach z dalšího.
Já to měla taky tak, vůbec se mi ani nechtělo do CARu, byla jsem i u léčitele, ale když pak kamarádka otěhotněla, se vším jsem se ji svěřila (mimo ní to neví nikdo) a ona mi dodala odvahu. A nelituju že jsem šla, protože mi zjistili PCO a na Clostík nereaguji tak čekám jak budu reagovat na Menopur a snad dopadne IUI
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezco, já mám taky strach, vždyť já už mám za sebou těhotenství dvě, ale to mi nijak nebere odvahy, protože já miminko strašně moc chci, teda chceme ho s přítelem oba, takže stach neni na místě. Ono to prostě jednou dopadne dobře a dotáhnu to až do konce. Nevim, jak dlouhá cesta mě k němu čeká, to neví nikdo, ale doufám a moc si přeju, že se to brzy povede, miminko donosím a zdravé porodím. Nic jinýho než doufat mi ani nezbývá.
Takže snaženíčku zdar! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Jilna10 , 6.2.24 15:21
- super84 , 31.5.17 23:33
- Tom-Jerry , 8.5.17 21:20
- Pomka , 21.1.14 16:18
- Janina1982 , 17.7.13 11:29
- simsulka , 3.9.12 21:45
- olejnice , 3.9.12 19:28
- clostylbegytka , 26.6.12 14:00
- Niky18 , 25.5.12 13:45
- verca.kl , 27.4.12 21:32
- triada , 2.3.12 14:08
- Trojlístek , 30.1.12 17:31
- kadlina , 20.11.11 23:08
- Veruška22 , 11.11.11 09:35
- Kacise , 8.11.11 18:46
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Desky na sešity nebo pořádač?
- 14.8.26 22:54
- roba18
- 11
Nejsem mateřský typ ale nechci být jako...
- 14.8.26 21:57
- andiedvorakova
- 5
Zapáchající výtok a bolesti
- 14.8.26 21:33
- teroonka
- 8
Růžová barva na klukovi? Názor?
- neumisa
- 19
Nesestouplé jedno varle u štěnete
- 14.8.26 22:24
- Xy214
- 4
Vzdělávací anglická hra 2005-2009
- 14.8.26 22:22
- Lilianka33
- 3
Těhotenství, testy, špinění
- 14.8.26 17:07
- JancaS84
- 2
Jsem moc pomalá
- 14.8.26 22:51
- Anonymní
- 47
Kvalita bílých postelí od Benlemi
- 14.8.26 19:08
- LilyJane
- 5
Mohu sníst dvoudenní vývar ?
- 14.8.26 20:26
- stinga
- 14
Nové příspěvky
Máte taky doma podprůměrného chlapa?
- 14.8.26 22:59
- Černá Madonna
- 1426
Jsem moc pomalá
- 14.8.26 22:58
- Anonymní
- 48
Jak to máte s partnerem a příjmem?
- 14.8.26 22:56
- jege
- 86
Náš 7letý syn nezapadá do kolektivu - jak...
- Anonymní
- 35
Desky na sešity nebo pořádač?
- roba18
- 11
Růžová barva na klukovi? Názor?
- neumisa
- 19
Milenky sem nová diskuze
- 14.8.26 22:52
- MyMelody
- 125823
Změna příjmení u dítěte, když byl otec ve...
- 14.8.26 22:49
- ondrej190
- 132
Práce a problém s dostupností dopravy
- 14.8.26 22:48
- roba18
- 76
Granule pro psa? Které jsou dobré?
- 14.8.26 22:46
- VeronikaV33
- 402