:-)

• Otevřená skupina

Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6142
28.3.11 14:27
olejnice píše:
Simsul, právěže nemám… :think: i po potratu přišla přesně po 28. dnech a to mě i doktorka trochu strašila, že ten 1. cyklus se může protáhnout. Já tomu právě už moc nerozumim, nikdy jsem neměla problémy s nějakým velkým prodlením… Jakože 2 dny sem, dva dny tam, to jo, ale takhle dlouho nikdy.

No je to hodně zvláštní. Taková doba, ale tak pokud myslíš, že to opravdu těhu není, tak jedině čekat dál, jestli přijde MS.
Já dnes byla v Sanusu, úplně jsem byla nedočkavá co se se mnou děje. Cítila jsem, že mi rostou folikuly no a ono se jich tam nahromadilo moc, doktorka jich napočítala přes 30. Takže IUI nic. To je hrůza to čekání a to že se nic neděje. Teď se budu dva měsíce dávat do kupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
28.3.11 14:58

Simsul, dva měsíce? To je dlouho… :-( To čekání je hrozný, viď? Pořád se na něco čeká.

Dneska mám takovou blbou depku, nejradši bych tu se všim sekla a šla domů. Nesnášim svojí práci, nebaví mě to tu. To, co se tu od novýho roku děje, je něco neuvěřitelnýho a já sem chodim se stále větším odporem. Chci pryč! Dneska už mě napadlo, že bych byla možná šťastnější, kdybych dělala třeba výkopové práce! Tohle je na hlavu! Já tak nějak (automaticky) doufala, že půjdu brzo na mateřskou, tak práci nehledám a jen čekám, kdy jim tady budu moct říct Adié a už mě tu nikdy nikdo neuvidí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.3.11 17:18
olejnice píše:
Simsul, dva měsíce? To je dlouho… :-( To čekání je hrozný, viď? Pořád se na něco čeká.Dneska mám takovou blbou depku, nejradši bych tu se všim sekla a šla domů. Nesnášim svojí práci, nebaví mě to tu. To, co se tu od novýho roku děje, je něco neuvěřitelnýho a já sem chodim se stále větším odporem. Chci pryč! Dneska už mě napadlo, že bych byla možná šťastnější, kdybych dělala třeba výkopové práce! Tohle je na hlavu! Já tak nějak (automaticky) doufala, že půjdu brzo na mateřskou, tak práci nehledám a jen čekám, kdy jim tady budu moct říct Adié a už mě tu nikdy nikdo neuvidí!

To znám, taky jsem měla takové stavy, teď mě to naštěstí už pustilo a asi to tam nemám tak nejhorší, ale ze začátku to byla síla.. A co děláš? Jo čekání je to hrozný a mám z toho i takové obavy co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
28.3.11 18:39

Simsul, pracuju u soudu jako zapisovatelka, ale od ledna, co nám vzali peníze, tak beru míň než prodavačka někde za kasou a navíc nám pořád nakládaj práci. Už to vůbec nestíhám, mám toho nad hlavu a motivace žádná… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.3.11 19:02
olejnice píše:
Simsul, pracuju u soudu jako zapisovatelka, ale od ledna, co nám vzali peníze, tak beru míň než prodavačka někde za kasou a navíc nám pořád nakládaj práci. Už to vůbec nestíhám, mám toho nad hlavu a motivace žádná… :-(

Tak to je dost nepříjemný, ještě když je víc práce a malá motivace :-? No ale uvidíš, třeba už příští měsíc nebudeš do práce muset :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
29.3.11 07:33

Simsul, já stejně nepředpokládám, že bych šla na rizikový, kdyby Dr. řekla, že bych měla, tak samozřejmě, na úkor zdraví tu nikomu blbce dělat nebudu, ale sama od sebe bych asi nešla. Sedět doma je asi horší, to pak vůbec neutíká, člověk akorát přemýšlí nad blbostma… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
29.3.11 07:48
olejnice píše:
Simsul, já stejně nepředpokládám, že bych šla na rizikový, kdyby Dr. řekla, že bych měla, tak samozřejmě, na úkor zdraví tu nikomu blbce dělat nebudu, ale sama od sebe bych asi nešla. Sedět doma je asi horší, to pak vůbec neutíká, člověk akorát přemýšlí nad blbostma… :-)

Já jsem stejného názoru, nedovedu si představit, že bych doma proseděla třeba půl roku. Ale zase kdybych to měla v práci špatné tak jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
31.3.11 16:59

Jé holky, tak já to dneska konečně dostala… ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9400.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9400.gif

Tenhle cyklus byl teda megadlouhej… fuj! 41 dní! To byly nervy! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
1.4.11 07:33
olejnice píše:
Jé holky, tak já to dneska konečně dostala… ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9400.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9400.gifTenhle cyklus byl teda megadlouhej… fuj! 41 dní! To byly nervy! :-)

Takže pěkně od začátku, držím palce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
1.4.11 14:54
olejnice píše:
Simsul, dva měsíce? To je dlouho… :-( To čekání je hrozný, viď? Pořád se na něco čeká.Dneska mám takovou blbou depku, nejradši bych tu se všim sekla a šla domů. Nesnášim svojí práci, nebaví mě to tu. To, co se tu od novýho roku děje, je něco neuvěřitelnýho a já sem chodim se stále větším odporem. Chci pryč! Dneska už mě napadlo, že bych byla možná šťastnější, kdybych dělala třeba výkopové práce! Tohle je na hlavu! Já tak nějak (automaticky) doufala, že půjdu brzo na mateřskou, tak práci nehledám a jen čekám, kdy jim tady budu moct říct Adié a už mě tu nikdy nikdo neuvidí!

Ahoj, já jsem teď četla tento příspěvěk a úplně jsem se lekla,že jsem to psála já a nevím o tom, jako kdyby jsi mi četla myšlenky já totiž to v práci mám úplně ale úplně stejny jsem tady už 10 let ale to co se tady děje od začátku roku tak to neznám jak jsem takový hrozný workoholík tak teď v poslední době chodím do práce úplně z nenavisti a nechtěla jsem odejít, protože chci otěhotnit a kdyby nám to vyšlo tak bych byla v té práci krátce a potom bych se ani neměla kám vrátit, jenže těhotná pořád nejsem a s každým dnem víc a víc to tady nesnaším. Jak jsem dříve nechtěla tak dnes jakmile zjístim, že jsem těhotná tak okamžitě jdu na rizikovku :think: . Omlouvám se, že jsem tak tady vnutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
1.4.11 19:52

NikiK, koukám, že jsme na tom hodně podobně… :think: Já jsem v téhle práci 4 roky, doteď to tam šlo, ale od letoška je to fakt hrůza… :zed: Stejně jako si psala ty, tak ani já nechci hledat novou práci, protože počítám s tím, že půjdu co nejdřív na mateřskou… Kdyby člověk aspoň věděl, jak dlouhý to čekání bude, viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
3.4.11 16:14
olejnice píše:
NikiK, koukám, že jsme na tom hodně podobně… :think: Já jsem v téhle práci 4 roky, doteď to tam šlo, ale od letoška je to fakt hrůza… :zed: Stejně jako si psala ty, tak ani já nechci hledat novou práci, protože počítám s tím, že půjdu co nejdřív na mateřskou… Kdyby člověk aspoň věděl, jak dlouhý to čekání bude, viď? :wink:

no přesně,já prožívám každý měsíc, kdy čekám že konečně to nedostanu a pokaždý když to mám tak se přemlouvám,že příšti měsíc to vyjde. Tak musíme věřit že tenhle měsíc nam to sto pro vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
3.4.11 19:21

NikiK, duben je ideální. S příchodem nového roku se nám život obrátí vzhůru nohama… Musíme věřit! Jo a k nám už se vrátili čápi. Přítel říkal, že jednoho už viděl sedět na komíně, tak snad z těch teplých krajin přiletěli i s nějakým „suvenýrem“ pro nás… :wink: Jo a jak si teda na tom teď? Nemáš žádný metřík, tak nevím jaký máš teď DC.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
3.4.11 19:23

No Jani? Co to má být??? Jen nakoukneš a ani nám nenapíšeš??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
4.4.11 16:48
olejnice píše:
NikiK, duben je ideální. S příchodem nového roku se nám život obrátí vzhůru nohama… Musíme věřit! Jo a k nám už se vrátili čápi. Přítel říkal, že jednoho už viděl sedět na komíně, tak snad z těch teplých krajin přiletěli i s nějakým „suvenýrem“ pro nás… :wink: Jo a jak si teda na tom teď? Nemáš žádný metřík, tak nevím jaký máš teď DC.?

Ahoj, tak to je jistý, to je znamení :-D
co to znamená DC? jsem trošku neznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny